Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»: Διαμαρτυρία του Συλλόγου Κατουνιωτών για την επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας.


Αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» την σθεναρή διαμαρτυρία του Συλλόγου Κατουνιωτών για την επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας λόγω Καλλικράτη. Όλο και περισσότεροι κάτοικοι και φορείς (να τονίσουμε ότι και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών εξέδωσε χθες σφοδρότατη διαμαρτυρία), ανησυχούν για την ενδεχόμενη κατάργηση αφού, εκτός της έξαρσης των ληστειών, πυροβολισμών, διαρρήξεων και των παρανομιών που παρατηρούνται στις περιοχή τους, νιώθουν ανασφάλεια και φόβο, ο οποίος δικαιολογείται μετά και τα τελευταία συμβάντα.

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Έντονα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι και δίκαια ζητάνε να παραμείνει το αστυνομικό τμήμα στην Κατούνα, καθώς τα αυξημένα κρούσματα (Μακελειό στο εστιατόριο «Μπέσσας» στο Ρίβιο, Ληστεία στον ταχυδρόμο στον Αετό, διαρρήξεις καταστημάτων στην Τρύφου και στο Αρχοντοχώρι, πυροβολισμοί στη Κατούνα, κρούσματα αρχαιοκαπηλίας, κλοπές αιγοπροβάτων, κ.α.) που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πλέον σύνηθες φαινόμενο.
Τα πρόσφατα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη περιφέρεια του Α.Τ. Κατούνας, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία και ζητάνε την ανάγκη ενίσχυσης (και όχι κατάργηση) της δύναμης του τμήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αύξηση της εγκληματικότητας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο