Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», στο Θέατρο Ζωγράφου, από τη θεατρική ομάδα «Πάροδος».














Η θεατρική ομάδα «Πάροδος» (με παιδιά που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία με πυρήνα τους το χωριό Φλωριάδα-Δήμος Μενιδίου) παρουσίασε στη φετινή καλοκαιρινή της πρεμιέρα, ένα πολύ επίκαιρο έργο, το «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο.
Η θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010, με μεγάλη προσέλευση από θεατές, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 17, 7η Στάση Ν. Ζωγράφου).
Η θεατρική ομάδα μετά από πολύωρες πρόβες και σκληρή αλλά συντονισμένη συλλογική δουλειά με εμπνευστή τον σκηνοθέτη Σταμάτη Γιώργο, έφερε εις πέρας και κατάφερε αξιοπρεπέστατα να παρουσιάσει το επίκαιρο αριστούργημα του Ντάριο Φο και να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα από το κοινό που παρακολουθούσε με αδιάλειπτο ενδιαφέρον και προσοχή την ερμηνεία των ηθοποιών που άγγιζε αυτή των επαγγελματιών!
Αξίζει να τονιστεί πως πέρα από την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών, η συνεχής συμμετοχή του κοινού ήταν έντονη καθώς παρακολουθούσε την καθημερινότητα των ηρώων και έδειχναν να συμπάσχουν μαζί τους, συνειδητοποιώντας την δύσκολη οικονομική κρίση και ταυτόχρονα το μεγαλείο του Ντάριο Φο.
Τα παιδιά της ομάδας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πάθος τους και την αγάπη τους για το θέατρο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΗ:
Μετάφραση : Σωτήρης Βερελής
Σκηνοθεσία : Γιώργος Σταμάτης
Σκηνικά – κοστούμια: Γεράσιμος Κοκκίνης
Μουσική επιμέλεια : Δώρα Μασκλαβάνου
Διανομή
Τζοβάνι : Νίκος Μαντζουράνης
Αντονία : Μαρία Αναδιώτη
Λουίτζι : Δημήτρης Ζαχαρόπουλος
Μαργαρίτα : Αποστολία Χαντζάρα
Αστυνόμος-καραμπινιέρος: Μάνος Κιοσκλίδης
Νεκροθάφτης-γέρος : Μιχάλης Χαρχαλάς
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο