Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΕΙΣ (3) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ TAE KWON DO Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


        Για μια ακόμη φορά στις πιο ψηλές θέσεις ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Ο σύλλογος συμμετείχε στο πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων με 4 αθλητές και κατάφεραν να κατακτήσουν 3 μετάλλια. 
     Οι αθλητές πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια. Οι αθλητές από τον σύλλογο Θησέας αγωνίστηκαν σε δύσκολες κατηγορίες και για να κατακτήσουν ένα μετάλλιο χρειάστηκαν να κερδίσουν 2 αγώνες, σε αντίθεση με άλλους αθλητές από άλλους συλλόγους που δεν είχαν αντίπαλο στην κατηγορία τους.......



   Όταν κάποιος δεν έχει αθλητές στην κατηγορία του το μετάλλιο δεν ισχύει ούτε σαν πανελλήνιο ούτε στην γενική κατάταξη και ούτε ο αθλητής παίρνει τα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Έτσι όλοι οι αθλητές του συλλόγου που κατέκτησαν πρωτάθλημα παίρνουν και την  μοριοδοτηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος αθλήτρια ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑ όπου μετά από 3 νίκες έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του τελικού και της στέρησε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος  ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΑΛΕΑ όπου μετά από 2 νίκες ηττήθηκε στον ημιτελικό με ισοπαλία στον ξαφνικό θάνατο. Η αθλήτρια του συλλόγου κέρδισε και τα μορια για τις πανελλήνιες εξετάσεις .
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Τσιγκας Λεωνίδας μετά από δυο αγώνες, όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό με μικρή διάφορα από τον αντίπαλο του. Για τον αθλητή μας ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και μας έφερε μια πολύ μεγάλη διάκριση.

      Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου που μας έφεραν τόσο μεγάλες διακρίσεις και μας έκαναν για μια ακόμα φορά υπερήφανους . Συγχαρητήρια στους προπονητές ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΑΛΕΞΙΟ-ΝΙΚΟ για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και σε όλα τα πανελληνία πρωταθλήματα βγάζουν πρωταθλητές. Η δουλειά που κάνουν είναι σπουδαία μιας και είναι οι μοναδικοί που έχουν αθλητές στην εθνική ομάδα taekwin do.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο