Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δημόσια γνωστοποίηση δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη για την πρόσληψη ενός Ειδικού Συμβούλου για θέματα πληροφορικής

     Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου με εμπειρία και γνώση στα θέματα Πληροφορικής και προγραμματισμού Η/Υ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, γνωστοποίησε με απόφαση του ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης. 
      Προς τούτο, καλείτε κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει εντός δεκαημέρου από της δημοσιεύσεως περίληψης της παρακάτω απόφασης στον τύπο, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη θέση
         Η επιλογή του προσώπου θα γίνει από τον Δήμαρχο με απόφασή του. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στα γραφεία του Δήμου, στη Βόνιτσα (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Δημοτικό κατάστημα, Επ. Δεληγιώργη, ΤΚ. 30002), από ώρες 08:00 έως 14:00.  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης μπορεί να σταλούν με συστημένη επιστολή. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ….












3 σχόλια:

  1. Το μικρό όνομα να ξεκινάει απο Μ και το επίθετο απο Ρ και Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, τέτοιου είδους προκηρύξεις είναι ντροπή! Υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων. Τόσο των πολιτών όσο και τη κοπέλα που φωτογραφίζει η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλήρωση των θέσεων των ειδικών συνεργατών γίνεται αποκλειστικά με άτομα της επιλογής του εκάστοτε Δημάρχου. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι συγκριτικά: και ως προς τα προσόντα του κάθε προσώπου που καταλαμβάνει τη θέση και ως προς τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο