Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Με πλαστό πτυχίο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ στην Εκπαίδευση!

   Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ», ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Γ. Παναγιωτόπουλος ύστερα απ’ το έγγραφο που του κοινοποίησε το Υπ. Παιδείας, σύμφωνα...


   ...με το οποίο Προϊστάμενος στον εκπαιδευτικό χώρο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα… ανέλαβε τη θέση αυτή προσκομίζοντας πλαστό πτυχίο στην Αγγλική γλώσσα!
      Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει: «Αντίγραφο του αριθμ. 60045… εγγράφου του Πανεπιστημίου του Campridge με θέμα: «αίτημα πιστοποίησης γνησιότητας», σύμφωνα με το οποίο ο τίτλος First Certificate in English Numper: 976GR039… Date of Examination June 1997, τ… (όνομα σχολικού συμβούλου) δεν είναι έγκυρος και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως αρμόδιος πειθαρχικός και διοικητικός προϊστάμενος του ανωτέρω εκπαιδευτικού, ενημερώνοντας για τις ενέργειές σας και την υπηρεσία μας». 
    Το μη έγκυρο λοιπόν πτυχίο, απ’ το Πανεπιστήμιο του Campridge υποτίθεται, το χρησιμοποιούσε χωρίς κανείς να υποπτευθεί το παραμικρό ο εν λόγο «δάσκαλος» απ’ το 1997. Ο εν λόγω Προϊστάμενος επόπτευε βεβαίως και εκπαιδευτικούς στο δικό μας νομό.

Πηγή: Εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» http://www.sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο