Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα νέα του Δρυμού» (Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας)







Κυκλοφόρησε το 25ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Δρυμιωτών  Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και με κεντρικό θέμα: Όλη η Αλήθεια για την απογραφή στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας του π. Δημάρχου Ανακτορίου Γιώργου Αποστολάκη...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ


     Στη πρώτη σελίδα επίσης υπάρχουν τα θέματα: η απογραφή στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, η επιτροπή διαβούλευσης,   οι αναπλάσεις της πλατείας Δρυμού και ξεχωρίζει μια εκπληκτική συνέντευξη που παραχώρησε η μεγαλύτερη ο τραγουδίστρια δημοτικού τραγουδιού  Φιλιώ Πυργάκη,  στον  αρχισυντάκτη της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο.
      Η έκδοση της εφημερίδας είναι δωδεκασέλιδη (12) με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν: 
       Η Διαθήκη του Κολοκοτρώνη, έγκριση απογραφής στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, πρωτόκολλο παραλαβής απογραφής, η Παναγία η ρομπτιάτισα του Νίκου Μήτση,  τα νέα του Δρυμού, κ.α.
     Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2, 16232 Βύρωνας, ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr  ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480337.
     Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/ 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο