Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εγκληματική απρόκλητη επίθεση εναντίον του προσωπικού της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας

  Στο δημοσίευμα της ΙΟΝΙΑΝ PRESS τονίζεται ότι η επίθεση αυτή, ενορχηστρώθηκε από τους κρυφούς και φανερούς «υποστηρικτές» και «υποστηρικτές» της  κοινοπραξίας «ΕΝΩΣΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ  –  ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.»




To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ομόφωνα καταδικάζει με αποτροπιασμό την εγκληματική – τραμπούκικη - επίθεση ελάχιστης μειοψηφίας (18-20 ατόμων) δήθεν όλων παραγωγών, που έλαβε χώρα την Παρασκευή (1.7.11) το πρωί εναντίον του προσωπικού και των γραφείων της Ενωσης στην λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον...


 ..προπηλακισμό των υπαλλήλων της, τον σοβαρό τραυματισμό του Γενικού Διευθυντή της  και την καταστροφή αρχείων και οικονομικών φακέλων της Ενωσης.
     Επισημαίνει ότι, η επίθεση αυτή έλαβε χώρα την ώρα που ο κ. Πρόεδρος και ο κ. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης συμμετείχαν σε προγραμματισμένη  σύσκεψη, στη Θεσσαλία, των ΕΝΩΣΕΩΝ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ.
    Τονίζει ότι η επίθεση αυτή, η οποία ενορχηστρώθηκε από τους κρυφούς και φανερούς «υποστηρικτές» και «υποστηρικτές» της  κοινοπραξίας «ΕΝΩΣΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ  –  ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.» και έχει σχέση με την μηδαμινή ανταπόκριση των Κεφαλλήνων και Θιακών αγροτών στην πρόσκληση να προσέλθουν και να υποβάλλουν ξανά τις αιτήσεις τους στην «ξενόφερτη» αυτή ΕΝΩΣΗ.  Αποκλειστικός δε, στόχος ήταν η ακύρωση, με την καταστροφή, του έργου που η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας k Ιθάκης έχει επιτυχώς ολοκληρώσει.
    Η καταδικασμένη πολιτικά συμπεριφορά αυτή δεν θα μείνει και ατιμώρητη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης καλεί κάθε αρμόδιο φορέα να καταδικάσει και αυτός την άνανδρη, εγκληματική, – τραμπούκικη - αυτή επίθεση ενάντια στο προσωπικό και στην περιουσία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
    Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών χαιρετίζει την τεράστια πλειοψηφία των Κεφαλλήνων και Θιακών αγροτών και κτηνοτρόφων που δεν παραπλανήθηκαν και δεν παρασύρθηκαν από τα κελεύσματα των ντόπιων προαγωγών.   Αντίθετα, με την σταθερή και αταλάντευτη στήριξή τους προς την Ένωση συντέλεσαν ώστε να  πέσει στο κενό η συντονισμένη προσπάθεια των εχθρών της Ενωσης για τον «τελειωμό» της.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ενωσης  Αγροτικών  Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας  κ΄  Ιθάκης
Ανδρέας  Π.  Καλαφάτης
Πρόεδρος
Πηγή: http://www.ionianpress.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο