Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η πανέμορφη παραλία του Αγριλιά, έχει κανονικά ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες.


Με χαρά λάβαμε μόλις τώρα e-mail από αναγνώστη μας, που μας πληροφορεί ότι η πανέμορφη παραλία του Αγριλιά, έχει κανονικά ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες και μας επισυνάπτει και σχετικές φωτογραφίες.....
Έτσι αυτή η πασίγνωστη και ξεχωριστή παραλία του Δήμου Ξηρομέρου, είναι κανονικά διαθέσιμη στους πολίτες να την χαρούν, με σεβασμό και προσοχή, για μία παραλία πραγματικά μαγική.
Στις παραλίες πηγαίνουμε με την καλή μας διάθεση και ηρεμία, κάνουμε το μπάνιο μας και φεύγουμε, χωρίς να αφήσουμε τίποτα πίσω, είτε αυτά είναι σκουπίδια, σκηνές, εγκαταστάσεις, κατασκευές κ.λπ, τα αυτονόητα δηλαδή.
Οι παραλίες ανήκουν σε όλους τους πολίτες και κάθε πολίτης όταν επισκέπτεται μία παραλία, πρέπει να σκέφτεται τον επόμενο που θα την επισκεφτεί.













mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Μια χαρά , έγινε το αυτονόητο από τους αρμόδιους. Πάμε και λίγο ποιο αριστερά τώρα προς Κέφαλο μεριά να ανοίξουμε την πρόσβαση προς την μεγάλη παραλία που είχε και μια λιμνούλα κάποτε; Άντε μπράβο να ανοίξουμε όλες τις κλειστές παραλίες και να τις αφήσουμε ελεύθερες για τον κοσμάκη να τις επισκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει χώρος στάθμευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο