Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Απόλυτα ικανοποιημένο το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
                                               ΒΟΝΙΤΣΑ 16/07/2024

Γ ΕΘΝΙΚΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του, για την έγκριση όλων των αιτημάτων του, μετά το ραντεβού με τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλα Αθανάσιο......

            Η νέα Δημοτική Αρχή άκουσε με μεγάλη προσοχή και κατανόηση όλες τις απαιτήσεις του συλλόγου μας που απορρέουν από την συμμετοχή του στο απαιτητικό και πολυδάπανο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Κατά την επίσκεψη μας στο Δημαρχείο της πόλης μας, εκθέσαμε όλες τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύλλογος μας με την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμο μας και αποφασίστηκε η συνέχιση της αγαστής και διαρκούς συνεργασίας για το όφελος όλων.

            Ο νέος Δήμαρχος κ. Κασόλας Αθανάσιος αφού πρώτα ευχήθηκε στον σύλλογο μας μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας (διοίκηση, προπονητές, αθλητές κλπ) και επίτευξη όλων των στόχων που έχουμε θέσει, ανέφερε: "Θέλω πάρα πολύ και θα κάνω ότι είναι αναγκαίο, για να συνδυαστεί το νέο ξεκίνημα στον Δήμο μας και η θητεία μου ως Δήμαρχος, με την παραμονή και την καθιέρωση του ιστορικού συλλόγου μας ΄ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ΄ στην μεγάλη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής".

            Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου θέλουν με το παρόν δελτίο τύπου να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο κ. Κασόλα Α. καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Φερεντίνο Α. να ευχηθούν καλή θητεία στον Δήμο μας και να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την πρώτη αυτή συνάντηση. Ιδιαιτέρως μάλιστα για τις προτάσεις που κατέθεσαν για τη βελτίωση της εικόνας του γηπέδου της πόλης μας και την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο για το νέο πρωτάθλημα.

ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ Θ.                               ΜΑΙΔΑΣ Σ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο