Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας


πηγη : Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας / Municipality of Aktio-Vonitsa

      Με την υπ. αριθμ. 98/2024 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας αποφασίστηκε η μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την παραλία της Παλαίρου σε πλακόστρωτο χώρο δίπλα από την οικία Μαμαλούκα στην Δημοτική Κοινότητα της Παλαίρου......

Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφενός για λόγους ασφάλειας των πολιτών και μικρών παιδιών  και θα έχει ισχύ μόνο κατά τη θερινή περίοδο όπου η περιοχή της πλατείας της Παλαίρου είναι πολυσύχναστη τόσο από τουριστικούς επισκέπτες όσο και από μικρά παιδιά, αφετέρου δε για διευκόλυνση της συνολικής κίνησης των πεζών και των οχημάτων στην περιοχή. 
Την λήψη της απόφασης αυτής προηγήθηκαν σχετική εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας της Παλαίρου, απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής αλλά και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου . 
Ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών της Παλαίρου γίνεται πράξη στο 1ο εξάμηνο της νέας δημοτικής αρχής .






2 σχόλια:

  1. Μπράβο Δήμαρχε ούτε ο Καλαμαριάς δε το είχε κάνει αυτό με τα ταξί για πολλούς λόγους θα Πάρεις 70% την άλλη με οποιον και αν βάλεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι ποιο αναπτυξιακο εχει το μενου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο