Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Άρση ασυλίας για τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά.


     Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την Τετάρτη (17/07) την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών και συγκεκριμένα των Μάρκου Καφούρου (ΝΔ), Χριστίνας Σταρακά (ΠΑΣΟΚ), Χάρη Μαμουλάκη (ΣΥΡΙΖΑ) και Μπαράν Μπουρχάν (ανεξάρτητος).

Για την βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που φέρεται να τέλεσε το 2018 ως Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας και σχετίζεται με υπόθεση χορήγησης άδειας ταξί.

2 σχόλια:

  1. ΩΧ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ 100 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΨΟΥΝ ΚΙΝΙΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ [΄ΔΙΑΒΑΣΤΕ Η ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ]Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ,Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΙΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο