Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Αγώνας για κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Πραγματοποιήθηκε πανελλαδική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη.


Το Σαββάτο 13/7/24 ύστερα από πρωτοβουλία του Σωματείου Μισθωτών Γεωτεχνικών Β/Δ Ελλάδας και του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας πραγματοποιήθηκε πανελλαδική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα τη πρόταση κλαδικής σύμβασης εργασίας των μισθωτών γεωτεχνικών......

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων .Στη σύσκεψη τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ.

Μετά την εισήγηση που πραγματοποίησε το Σωματείο Μισθωτών Γεωτεχνικών Β/Δ Ελλάδας ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των σωματείων και των επιστημονικών συλλόγων.

Σωματεία και σύλλογοι αποφάσισαν να συντονίσουν τη δράση τους για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες και δικαιώματα των μισθωτών γεωτεχνικών του ιδιωτικού τομέα.

Αμέσως μετά ξανασυζητήθηκε ολόκληρη η πρόταση συλλογικής σύμβασης εργασίας παράγραφο-παράγραφο και στο τέλος αποφασίστηκε να ληφθούν υπόψη μια πρόταση συλλογικής σύμβασης που είχε επεξεργαστεί ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος και να γίνει ξεχωριστή συνάντηση με το Πανελλήνιο Σύλλογο Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ όπου θα παρουσιαστεί το τελικό κείμενο και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.



το Διοικητικό Συμβούλιο του

Σωματείου Μισθωτών Γεωτεχνικών

Β/Δ Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο