Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Συναίσθημα οδύνης και απώλειας στο τελευταίο «Αντίο» στην 36χρονη Αρετή.


      Σήμερα, στο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία, κυριαρχεί ένα βαρύ και πένθιμο κλίμα. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει την 36χρονη Αρετή, η οποία έφυγε από τη ζωή με τόσο τραγικό και άδικο τρόπο.
Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, και η απώλειά της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τους κοντινούς της ανθρώπους.
Συγγενείς, φίλοι και απλοί γνωστοί έχουν κατακλύσει τον ναό, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της Αρετής. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη από συναισθήματα θλίψης και αγανάκτησης για την αδικία που διαπράχθηκε. Οι εικόνες από τον χώρο της εξόδιου ακολουθίας είναι συγκλονιστικές, τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα δύο της παιδιά, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τεράστια απώλεια που βιώνουν. Η Αρετή ήταν μία γυναίκα γεμάτη ζωή, αγαπητή από όλους όσους τη γνώριζαν. Οι φίλοι και οι συγγενείς της μιλούν για την καλοσύνη της, το χαμόγελό της, και την αφοσίωσή της στην οικογένεια και τα παιδιά της. Η ξαφνική της απώλεια αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές όλων. Η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα βαριάς θλίψης και βαθιάς οδύνης για την οικογένεια της Αρετής, τους φίλους της και την ευρύτερη κοινότητα της Αμφιλοχίας.
Η δολοφονία της Αρετής έρχεται να αναδείξει με δραματικό τρόπο το φλέγον ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας στην κοινωνία μας. Είναι μια πικρή υπενθύμιση ότι η προστασία των θυμάτων και η καταπολέμηση της βίας είναι προτεραιότητες που δεν πρέπει να παραμελούνται. Η κοινωνία, οι θεσμοί και οι αρχές οφείλουν να συνεργαστούν στενά για να αποτρέψουν παρόμοια τραγικά περιστατικά στο μέλλον.

 

πηγή:  e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο