Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Αν... -Η ζωή μας είναι οι επιλογές που κάνουμε!

Κρουαζιερόπλοιο στον κόλπο του Αστακού.
Φωτογραφία από Facebook Βασίλη Πολύζου.

   Ζωή χωρίς λάθος επιλογές δεν υπάρχει. Αντί να συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη, ας κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για ένα καλύτερο μέλλον.
 
 
    Αν αυτό το θαυμάσιο, μαγικό και μοναδικό σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων ήταν ελεύθερο, θα τρώγανε με χρυσά κουτάλια όλος ο Αστακός και κατ' επέκταση όλος ο Δήμος Ξηρομέρου από τον ιστιοπλοϊκό και τον θαλάσσιο τουρισμό.
Η ομορφιά των Εχινάδων είναι μοναδική και χαραμίστηκε και υποβαθμίστηκε από λάθος επιλογές ανθρώπων, που βλέπανε και σκεφτόντανε κοντόφθαλμα, με την επιεικέστερη έκφραση.

Προσωπική μας γνώμη...

 

7 σχόλια:

  1. ΜΑ ΤΗ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΖΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟΙ 15 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΠΟ 48 ΕΥΡΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ 93 ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΖΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ,[ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ] ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΖΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΖ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΖ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο κε Πολύζο η ομορφιά των Εχινάδων χαραμίστηκε και υποβαθμίστηκε από τις λάθος επιλογές ανθρώπων όπως εσείς που επι πεντε χρόνια γυαλίζεστε στο παραμορφωτικό καθρέφτη. Κυρίως όμως εμείς κάναμε λάθος που αλλιώς σας βλέπαμε και αλλιώς μας προκύψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και σε λίγο θα ξεκινήσουν κρουαζιέρες από το Πλατυγιαλι.Να μας πει ο Πολυζος 6 χρόνια που διοικεί τι έκανε για να έρθουν κρουαζιερόπλοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα στο μευταξυ το κειμενο δεν το εγραψε ο πολυζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΠΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ !!!

      Διαγραφή
  5. Παιδιά, ο Πολύζος μόνο την φωτογραφία με το κρουαζιερόπλοιο ανέβασε στο fb. Όπως έκαναν και άλλοι. Το κείμενο δεν είναι δικό του. Το κείμενο/σχόλιο είναι από το άλλο blog. Τσεκάρετε πρώτα. Μην λέτε πράγματα για κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιδημαρχος εργων οτι χειροτερο εχει περασει κ με αμφιβολιες πολλων μισων εργων..γιατι?ξερουμε μαλλον το γιατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο