Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Ευχαριστίες του 1ου Λυκείου Μεσολογγίου προς τον κ. Γιώργο Παγούρα.


      Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου - Παλαμαϊκή Σχολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον επιχειρηματία της πόλης μας κ Γιώργο Παγούρα για την κάλυψη του κόστους των υλικών (χρώματα, σπρέι κ.λ.π.) που χρειάστηκαν, .....
ώστε ο κ.Γιώργος Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του να δημιουργήσουν και να προσφέρουν το εντυπωσιακό graffiti στο 1ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με θέμα την προσωπογραφία και στίχους του Κωστή Παλαμά.


Το έργο ολοκληρωμένο πλέον, κοσμεί το 1ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου - Παλαμαϊκή Σχολή και υπενθυμίζει την τεράστια προσφορά του μεγίστου των ποιητών μας Κωστή Παλαμά και ολόκληρης της οικογένειας των Παλαμάδων, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στα Ελληνικά Γράμματα και στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Πράξεις σαν αυτές, που συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση αλλά και στη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών των σχολείων μας, είναι αναμφίβολα αξιέπαινες και αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες όλων μας.



πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο