Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους ....


      Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ευχαριστεί μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, όλους όσους του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή:

Ο δήμαρχος κ. Αποστολάκης αναφέρει, "Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για σένα από συγγενείς, φίλους και γνωστούς.


Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Συγνώμη αν δε κατάφερα να απαντήσω σε όλους προσωπικά αλλά τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα σας ήταν τόσα πολλά που ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να απαντήσω σε όλους! Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία."
 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Αποστολάκης στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

3 σχόλια:

  1. Κύριε δήμαρχε για τα υπόλοιπα χωριό θα κάνετε κάτι ή μόνο η Βόνιτσα σας νοιάζει? Ελπίζω στις επόμενες εκλογές μην έρθετε να ζητήσετε ψήφους γιατί δεν έχετε κάνει και κάτι για να τις αξίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ,ΚΥΒΑΚΙΑ,ΠΙΣΟΣΤΡΟΣΗ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΘΥΡΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΕΤΑΙ ΑΛΕΠΟΥ.ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΚΑΤΟΥΝΑ.ΜΟΝΟ ΒΟΝΙΤΣΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ..ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΩΣΙΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ . ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο