Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν υπαγορεύουν εφησυχασμούς.


   Μετά τα επιδημιολογικά δεδομένα που συλλέγονται διαρκώς από κάθε περιοχή του Δήμου, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σε δήλωσή του αναφέρει: «Οι πολίτες δέχθηκαν με ανακούφιση τις αποφάσεις της χαλάρωσης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που αφορούν την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η εφαρμογή μέτρων πρόληψης της νόσου Covid-19, θα πρέπει να ατονήσει ή ακόμη και να απαλειφθεί εντελώς.
Συνεχίζουμε όλοι να φέρουμε ακέραια την ευθύνη της ατομικής αλλά και κοινωνικής προστασίας έναντι της πανδημίας. Έως ότου κριθεί πως είμαστε πλέον ασφαλείς, απαιτείται μεγάλη προσοχή και «ευλαβική» τήρηση μέτρων όπως η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, η τήρηση των αποστάσεων, η αποφυγή συνωστισμού, και η ατομική υγιεινή.
Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό,  έχει ζητηθεί η διενέργεια όσο το δυνατό περισσότερων rapid tests, ενώ έχει δηλωθεί από την πλευρά μας η διάθεση συνεργασίας για την δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων.  
Πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγο υπομονή. Προσέχουμε τώρα, για να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε κι αναμένουμε. Η ατομική ευθύνη όλων μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στον καθορισμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο