Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Νικόλαος Ζώγας - Παλαιομάνινα: Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης.


     Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης Τρίτη ημέρα μετά το Πάσχα σε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου μας την Παλαιομάνινα.
 Κάποτε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο με προκάλεσε προσωπικά ο Δήμαρχος τι έκανα εγώ όταν ήμουν Πρόεδρος το 2014 για τα σκουπίδια. Τότε, του απάντησα υπήρχε αρμόδιος Αντιδημαρχος καθαριότητας και εγώ δεν είχα καμία ευθύνη. 
Τώρα που είναι αυτός Δήμαρχος, τι κάνει για να αλλάξει τις "παθογένειες των προηγούμενων ετών"??? Αυτό είναι το νέο που πρεσβεύει και οι αλλαγές που θα έφερνε για την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών?
 
Εύχομαι ολόψυχα Χριστός Ανέστη από καρδιάς σε όλους τους Δημότες και να έρθει έστω και τώρα η λύτρωση.
 
Με εκτίμηση ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Νικόλαος Ζώγας
 
Δείτε τις φωτογραφίες:






 

22 σχόλια:

  1. Panos Paliogiannhs
    Καλησπερα νικο πες οτι φταιω εγω κ οχι ο δημαρχος γιατι εγω ειμαι στην καθαριοτητα.οποτε αναλαμβανω εγω την ευθυνη..καναμε αποκομιδη Μ.σαββατο απογευμα κ ειναι προγραμματισμενο για σημερα το απογευμα..κ σε λιγες μερες θα ξεκινησει 3 φορες η αποκομιδη σε ολα τα χωρια αστακου ενω πριν γινοταν 2.κ 2 γινοταν κ με την εταιρια..ενω περυσι μπορεσα κ καναμε 3 φορες την εβδομαδα δρομολογια αποκομιδης το καλοκαιρι..σε ευχαριστω κ οτι θες ειμαι στη διαθεση σου καλο μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζώγας Νικόλαος5 Μαΐου 2021 στις 3:09 μ.μ.

      Καλησπέρα Πάνο, δεν ήξερα ότι εκτελείς και χρέη συνηγόρου του δημάρχου, εκτός και αν ούτε γι αυτό είναι ικανός και βάζει εσένα να απαντάς!

      Σε ευχαριστώ πολύ που με το σχόλιο σου αυτό με δικαιώνεις απέναντι στις κατηγορίες του δημάρχου σου στο πρόσωπο μου μέσα στο Δ.Σ., αναγνωρίζοντας εσυ τουλάχιστον ποιός είναι τελικά ο υπεύθυνος για την αποκομιδή απορριμμάτων!

      Παρ´ όλα αυτά θεωρείς καύχημα μέσα στο Πάσχα να παραμένει ένα τόσο μεγάλο χωριό 4 ολόκληρες μέρες χωρίς να γίνει αποκομιδή; Στη θέση σου θα ζητούσα το ελάχιστο συγνώμη!
      Όσο για το τι έκανε ο ιδιώτης όπως λες, αυτά ανήκουν στις παθογένειες που αναφέρει ο δήμαρχος σου ότι θα άλλαζε, και αν θυμάσαι εγώ ψήφισα ΝΑΙ στην δημόσια αποκομιδή!

      Επομένως εάν σας αρέσει αυτή η εικόνα τότε πραγματικά λυπάμαι γιατί κοροϊδεύετε τους δημότες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έγκειται στην υγεία των ανθρώπων, διότι τόσες μέρες προκαλείται εστία μόλυνσης.
      Καλό σας μεσημέρι!

      Διαγραφή
  2. Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ με το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μοσχοβολουσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάτε εσείς οι ψηφισμένοι από τους συμπολίτες σας, πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι να τα μαζέψετε ,δείξτε πως ενδιαφέρεστε ουσιαστικά για το καλό των χωριών σας και όχι για το θεαθήναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδί ατή είναι αυτό που παθαμε.
    Το είχαμε μεριά το κάναμε φόρτωμα. Έτσι λένε στο χωριό μου. Τη ήθελες Νικολάκη να πάνε τα παιδιά να σου πάρουν τα σκουπίδια στο χωριό σου. Δεν δούλευαν. Ο μόνος που δούλευες εισουνα εσύ που έτρεχες να βρεις καδονα φωτογραφίσει μην πάει κάποιος άλλος.
    Και σιγά μην ασχολειθει ο δήμαρχος να απαντήσει. Και ο Πάνος κακώς απάντησε. Εάν σήμερα δεν τα έχουν πάρει έχεις κάθε λόγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε τι παθατε με τουσ φωτογρασφουσ των καδων .τρεχουν πισω απο τουσ καδουσ οταν γεμισουν να φωτογραφισουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. Νικο Ζώγα είστε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος
    γιατί δεν υποβάλλεις αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο κόμμα σου που τους ξέρεις( σε είδαμε σε κάτι αναρτησεις με κυβερνητικους πολιτικους που εσύ ο ίδιος κ Νίκο Ζώγα δημοσιεύσεις τετοιες συναντησεις ) ώστε να ερθει προσωπικό στο δήμο και να έχει ο δήμος πολύ προσωπικό και για τις αργίες του ΠΑΣΧΑ ?
    περισσότερη κοινωνική συνευθύνη δεν θα έβλαπτε κ Νίκο Ζώγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγω Θέλω Κ Νίκο Ζώγα να υπάρχουν 3.000 ΜΕΘ για την καλύτερη περίθαλψη των ασθενών μας της πανδημίας
    αλλά δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι κάποιοι σχολιάζετε θετικά τη δημοτική αρχή ενώ μιλάμε για εστίες μόλυνσης με ξεπερνάει. Φυσικά και θα έπρεπε να δουλεύουν κάθε μέρα. Δε γνωρίζουν ότι δεν είναι αργία για κάποιους κλάδους? Δηλ όσοι είναι σ την ύδρευση, αν γίνει ζημιά δε θα πάνε να φτιάξουν τη ζημιά επειδή είναι αργία? Σοβαρευτείτε επιτέλους. Αρκετά με την δικαιολογία χωρις ουσία. Και κάποια στιγμή πλύνετε και όλους τους κάδους. Ακόμη κι αν μαζευτούν τα σκουπίδια το σημείο βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χωρίς προσωπικό και οχήματα δν γίνεται τίποτα και έρχεται καλοκαίρι. Τα 8μηνα του ΟΑΕΔ που βρίσκονται στο δήμο ξηρομερου γιατί κατά αλυζια μεριά 3 συγκεκριμένους εργάτες βλέπουμε κάθε μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αντιδήμαρχος έχει τα οχταμηνα 3 χωριά και στο Αρχοντοχώρι ούτε ημέρα δεν πέρασε και ήταν και Πάσχα αυτό είναι το ευχαριστώ του αντιδημάρχου προς στο Αρχοντοχώρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθαν 2 φορες καθαρισαν 20 μερες πριν το πασχα νεκροταφειο πλατεια κ ασπρισαν κ μεγαλη τριτη ηρυαν παλι 2 μερες κ εκοψαν νεκροταφειο..ειπαρχει κ φωτο αλλα δεν της ανεβασα μην στεναχωρησω το τσακνη..ενας ζαφτσανος

      Διαγραφή
    2. Τωρα που ηρθαν 2 φορες κ καθαρισαν δεν τους ειδες ε?τοσα χρονια που ηταν 1 οχταμηνο αφαντο στο χωριο κ πληρωνοταν γιατι δεν μιλουσες ε?

      Διαγραφή

  12. Κύριε Παλιογγιάνη αναλαμβάνεις μια ευθύνη χωρίς να φέρεις ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της ιδεοληψίας κάποιων ευφάνταστων δημοτικών συμβούλων αλλά και εξωθεσμικών οι οποίοι στην έναρξη της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής άκουγαν την λέξη εργολάβος και έβγαζαν φλύκταινες και έτσι οδήγησαν τον κο Δήμαρχο σε αδιέξοδο. Προέκριναν τότε το θέμα της αυτοδιαχείρισης χωρίς να έχουν ούτε τον στοιχειώδη εξοπλισμό σε οχήματα αλλά δεν είχαν και προσωπικό. Το μόνον που τους ενδιέφερε ήταν να αποδείξουν ότι η επιλογή του εργολάβου ήταν δαπανηρή και μιζαδόρικη. Άργησαν να καταλάβουν ότι το στοίχημα δεν βγήκε και τώρα ψάχνουν την λύση στο πρόβλημα. Βέβαια ήταν τυχεροί διότι λόγω της πανδημίας ο όγκος των απορριμμάτων ήταν μικρός όμως έρχεται καλοκαίρι με ανοιχτά τα μαγαζιά και θα δυσκολέψει η διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική των εργολάβων στα σκουπίδια έλαβε τέλος.
      Τώρα κουμάντο κάνουν άλλοι.
      πάρτο απόφαση.

      Διαγραφή
  13. Έχουν 2 χρόνια στην εξουσία και ήρθαν 2 φορές στο Αρχοντοχώρι και την πλατεία την ασπίσαν οι γυναίκες του χωριού και όχι τα οχταμηνα γιατί ο αντιδήμαρχος τα είχε 20 ημέρες για 3 χωριά και κανένα άλλο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτα το καφε απο κατω η τα γυρω γυρω στα πλατεια κ θα σου πουν ποιος ασπρισε πλατεια κ νεκροταφειο..ο προεδρος πηρε 2χιλιαδες παγεια για το χωριο του τι εκανε..

      Διαγραφή
    2. Τα προηγουμενα χρονια γιατι δεν λες οτι δεν τα ειδαμε ποτε ε?γιατι δεν λες οτι ειχαμε 8μηνο στο χωριο μας που καθοταν κ πληρωνοταν ε?

      Διαγραφή

  14. Καλά το είπε ο προηγούμενος. Κουμάντο κάνουν άλλοι τώρα και ας μην ειναι εργολαβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ ζογα θέλω να διοριστώ στο Δημόσιο. Έχεις κανένα γνωστό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΌΡΙΖΕ ΚΌΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ
    ενώ η Ν.Δ. ποτέ δεν έκανε διορισμούς. Είναι σωστό και δίκαιο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο