Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Παναγιώτης Στάικος : Πρόθεση παροχής αντισταθμιστικού οφέλους της εταιρείας ΚΥΩΝ ΕΠΕ στο Δήμο Ξηρόμερου


Σας παρουσιάζω τα δωράκια από την Εταιρεία με τις Ανεμογεννήτριες , που μας απέστειλε λίγες ώρες πριν από το Δημοτικό Συμβούλιο , σε μια αγαστή και απέλπιδα προσπάθεια με τον Δήμαρχο κύριο Τριανταφυλλάκη , προκειμένου να μας αποσπούσαν το Ναι για την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στην Βελούτσα , αλλά εμείς τους κεράσαμε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ δημιουργώντας τους πολύ θλίψη και Παραφροσύνη .!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας χωρίς πολλά λόγια.!!!
Αστακός 14/5/2021
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου...







14 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος για τα δώρα τόν ένοιαζε όχι για το περιβάλλον γιατι δεν είναι από την περιοχή αν ήταν για το χωριό του μουγγα στην στρογγυλά . νά τό δουν αυτοί που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγα ρε φιλε 3.12 ποτε ο Αστακος ειχε δημαρχο Αστακιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΑΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΙΕΛΕΙ 110 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ.ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΎ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΝΑ ΤΙΝ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΔΕΝ ΛΈΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας πειράζουν η υχθιοκαλειεργιες η άνεμογγενιτριες τα φολτοβολταικα τα εργοστάσια η για τι λιμάνι στο πλατυγιαλι? Η ΓΙΑ ΤΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ ΠΟΥ ΤΙΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά συμβαίνουν όταν ο Δήμαρχος και συν αυτώ εμφανίζουν έλλειψη στρατηγικής και κυρίως σοβαρές διαχειριστικές αδυναμίες, αδικαιολόγητες μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης. Ένα ελάσσων θέμα κατάφερε ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ να το μετατρέψουν σε μείζων θέμα και έτσι να δοθεί η ευκαιρία σε καταδικασμένους πολιτικά στην συλλογική μνήμη να σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης και μάλιστα να εμφανίζονται κήνσορες της ηθικής. Αφού το καταφέρατε και αυτό σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.
    Πάντως για να μην αδικώ εντελώς την δημοτική αρχή θα έλεγα ότι από τις αρρυθμίες της και τις παλινωδίες της προέκυψε και κάποια χρησιμότητα. Έδειξε, σε όσους μπορούσαν να δουν, τι σημαίνει θράσος, τι σημαίνει να σε κυβερνούν οι θρασείς, οι αμετροεπείς, γιατί το πρώτο που βλέπει κανείς σ’ αυτές τις αναρτήσεις «των ακραίων σε θέματα αυστηρότητας διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος» είναι η κατάχρηση της ανοησίας. Όπως ανέφερε και ο Καμύ (στην “Πανούκλα”), ότι «η ανοησία επιμένει πάντα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνος του ο Παναγιώτης δεν μπορεί να τα κάνει όλα .
    Αλλά αυτή την φορά ήμασταν όλοι μαζί και θα μας βρει πάλι στο μέλλον όλους μαζί ,αν επιχειρήσει παιγνίδια με τον τόπο μας πίσω από κλειστές πόρτες .
    Ένας πρώην ψηφοφόρος του Τριανταφυλλάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ? ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ.ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΑ .ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζεις τον δήμαρχο αφού αυτός έκανε την κωλοτουμπα της χρονιάς και μάλιστα με ανοιχτό μικρόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιον κοροϊδεύει ο σταικος; έγραψε ή δεν έγραψε για 110 ανεμογεννητριες. δειλά ανθρωπάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δειλός είναι ό δήμαρχος που αλλά έλεγε το μεσημέρι και άλλα το επόμενο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο