Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ : "ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ" ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!

Προχθές σε δημόσια ανάρτηση μου ανέφερα:

«ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ!

Επισήμως με τη σημερινή ΚΥΑ (ΦΕΚ1872)

Και αρχή το Δήμο Μεσολογγίου!

Η υπευθυνότητα ΑΠΕΘΑΝΕ…

Ζήτω η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ»....

Την επομένη μέρα και μετά από τις παρεμβάσεις των τοπικών συνδικαλιστικών οργάνων των εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ, Σύλλογος Δασκάλων),

Ορθά ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνολικά, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη, για λόγους πολιτικής προστασίας.

Σήμερα και ενώ υλοποιούμε εξ αποστάσεως το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων μας, ενημερωθήκαμε πως «Με εντολή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρου Κόπτση και μετά από ενημέρωση της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας, από την Τρίτη 11Μαϊου 2021, τα σχολεία της ΔΕ του Δήμου Μεσολογγίου θα λειτουργήσουν δια ζώσης».

Γίνεται σε όλους μας αντιληπτή η κυβερνητική επιλογή.

«ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ»!

Το ερώτημα είναι, αν ως επιλογή την ανεχόμαστε;

Ως Δήμος;

Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

Ως Γονείς;

Ως Εκπαιδευτικοί;

Ως Υγειονομικοί;

Ως Υπεύθυνοι Πολίτες;

Ως άνθρωποι που συνειδητά περιορίσαμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,

Για να προστατεύσουμε τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!

Ως άνθρωποι που ήδη μετράμε απώλειες φίλων και συγγενών μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Παναγιώτης Α. Κατσούλης
Εκπαιδευτικός - π. Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Τηλ. Επικοινωνίας 697 192 88 06


2 σχόλια:

  1. Κυριε π. Δημαρχε. Αν ολα αυτα τα "ως" τα σκεφτοσασταν πριν την εξαπλωση των κρουσματων δεν θα φτανατε σε αυτο το σημειο. Στον πανικο σας,ολοι,για τα λαθη σας παιρνετε επιπολαιες αποφασεις. Σταματηστε τον "στρουθοκαμηλισμο" και αν πραγματι πονατε την ι.πολη του Μεσολογγιου ζητηστε καθολικο κλεισημο της πολης για 15 μερες. Ολοι μεσα στα σπιτια. Μην ξεχνατε οτι δυο μερες δεν κανουν τιποτα για τα κρουσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πείσατε κε Κατσούλη.. Για τα κρούσματα και την διάδοση του covit 19 στην Πόλη του Μεσολογγίου φταίει η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος που δεν ενημερώνουν τους πολίτες! Η υπευθυνότητα του κάθε ενός πολίτη και οι προφυλάξεις που πρέπει να παίρνει για την μη διάδοση του covid 19 είναι δευτερευούσης σημασίας. Δηλαδή η κυβέρνηση και ο Δήμος(που δεν είναι κατά τα άλλα αρμόδιος) πρέπει να πάρει από τον χέρι τον όποιο ανεύθυνο πολίτη που κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, που παράνομα τα πίνει στην καβάτζα του bar κάθε βράδυ, που παράνομα ανοίγει την πίσω πόρτα του μαγαζιού του και πουλάει παρά την απαγόρευση τα προϊόντα του, να πάρει από το χέρι τον κάθε τραγόπαπα που κοινωνεί χωρίς αναστολές παράνομα στην εκκλησία τους πιστούς γιατί το παγκάρι του έπεσε εισπρακτικά και να τους παρακαλέσει να συμμορφωθούν!! Τι να πει κανείς! Και διατελέσατε και Δήμαρχος! Και πληρώναμε σαν πολίτες και σοφούς συμβούλους για να καλύπτουν την πολιτική σας ανεπάρκειά σας και τώρα μας κάνετε και μαθήματα συμπεριφοράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο