Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, το φορτηγό, οι τσάπες, ο κορωνοϊός COVID-19, το πάρκο, η πλατεία. Τα συμπεράσματα δικά σας."

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Διοικείται ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας με πλήρη διαφάνεια;
Υπάρχει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας; 

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
-Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. 

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ                                                    14-02-2021
 
 

Αγαπητοί Αναγνώστες.

Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας. 

ΔΕΚΑΤΗ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Απόσπασμα από τη πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.

Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών.

Η παράγραφος 3 του  άρθρου 24, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  (ΦΔΚ 64/14-03- 2020 Τεύχος  Α)  αναφέρει.

3. Στις περιπτώσεις που μετά από τη λήψη των αδειών του άρθρου 5 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, το εναπομείναν προσωπικό των ΟΤΑ α’ βαθμού στις υπηρεσίες καθαριότητας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων δεν επαρκεί για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τους, είναι δυνατή η ανάθεση των υπηρεσιών αυτών με απόφαση της οικονομικής επιτροπής σε ιδιώτες με τη διαδικασία της απευθείας διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και με δυνατότητα ισόχρονης παράτασης, εφόσον διαρκεί η έκτακτη ανάγκη. Η περ. β΄ της παρ. 3 του άρθρου 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου εφαρμόζεται αναλόγως.

Πάμε στο Δήμο  Ακτίου- Βόνιτσας.

 

Από τη Διαύγεια  με ΑΔ   9ΕΩ3Ω6Ζ-ΗΟΨ, αριθμό πρωτοκόλλου 7722 και ημερομηνία   15/07/2020  δημοσιεύσουμε   απόσπαση απόφασης .

ΘΕΜΑ: "Έγκριση  κατ΄  εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας".

Απόφαση  Νο 80/2020

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  έχοντας υπόψη τις διατάξεις …………………………………………………………………………………………………………………………….

9.  Tις διατάξεις   του άρθρου 24, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  (ΦΔΚ 64/14-03- 2020 τεύχος  Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα  αντιμετώπισης  της ανάγκης   περιορισμού της διασποράς  του    κορωνοϊού COVID-19.  »,

 10. Σο Μητρώο Κρατικών Αυτοκινήτων του   Δήμου  Ακτίου-Βόνιτσας

 11. Τις  ιδιαίτερες  αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, οι οποίες δε δύναται να καλυφθούν ούτε από  τους υπάλληλους  κλάδος/ειδικότητας οδηγών.

Αποφασίζουμε 

Την κατ’ εξαίρεση οδήγηση των μηχανημάτων  έργου   από τον  υπάλληλο  του Δήμου …….. ..με ειδικότητα οδηγού  και του υπηρεσιακού οχήματος από  τον Αντιδήμαρχο κ  Τσακάλη Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν  διαθέτει  νομοθετημένη θέση οδηγού.

Παρακάτω αναφέρονται


1)      Οι αριθμοί κυκλοφορίας των μηχανημάτων έργου  μεταξύ των οποίων  τσάπες που θα οδηγεί ο υπάλληλος του Δήμου με ειδικότητα οδηγού.
2) Αναφέρεται επίσης ότι το υπηρεσιακό όχημα που θα οδηγεί ο Αντιδήμαρχος κ  Τσακάλης Κων/νος , το οποίο  είναι το με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 3709  φορτηγό.
Και παρακάτω
Ο Αντιδήμαρχος
Βίτσας Δημήτριος.   
 
ΣΧΟΛΙΑ
1)      Ο Αντιδήμαρχος  σε κάθε Δήμο δεν είναι ιδιώτης. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής που αποφασίζει τα πάντα για το Δήμο.  Ασκεί Διοίκηση και οι  αρμοδιότητες  του προσδιορίζονται από την απόφαση του Δημάρχου , ο οποίος και τον ορίζει.
2)      Στη πράξη νομοθετικού περιεχομένου ορίζεται ότι μπορεί να ανατεθούν σε οδηγό για θέματα μεταφοράς και αποκομιδής απορριμμάτων. καθαριότητας. Στο Δήμο μας αυτά έχουν δοθεί σε ιδιωτική εταιρεία εκτός Βόνιτσας και στα Παλιάμπελα που οδηγός υπάρχει.
 
3)      Από τη Διαύγεια  με ΑΔΑ 9 Ο83Ω6Ζ-ΕΥΚ  , αριθμό πρωτοκόλλου  10063  και ημερομηνία   02/09/2019   δημοσιεύσουμε   απόσπασμα απόφασης .
ΘΕΜΑ:"Ορισμός Αντιδημάρχων και εκχώρηση αρμοδιοτήτων"
Αριθμός 76/2019

Ο Δήμαρχος 

Αποφασίζει

          Τον κ. Κωνσταντίνο Τσακάλη του Νικολάου με τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες: ( μεταξύ των άλλων)

· Η ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των προμηθειών του Δήμου και της αποθήκης υλικών.

· Η ευθύνη παρακολούθησης, συντήρησης, καλής λειτουργίας και συμπλήρωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου.

 

ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου της Παλαίρου υπάρχει το λεγόμενο πάρκο. Παρακάτω  παρουσιάζουμε  πρόσφατες φωτογραφίες από το Πάρκο. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι το πάρκο βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη και όχι μόνο.  Μέρος του πάρκου χρησιμοποιείται για προφανείς λόγους , τους οποίους οι πάντες γνωρίζουν.

 Παρακαλώ δείτε τις  φωτογραφίες. 

 







ΔΩΔΕΚΑΤΗ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα Σάββατο  13-02-2021 μεταξύ των άλλων πήγα και στη πλατεία που βρίσκεται στη Πάλαιρο.  Εννοώ τη πλατεία στο μέρος της Παλαίρου που μεταφέρθηκαν τα Σκλάβαινα. Φωτογραφίες θα δημοσιεύσω μελλοντικά. Πρόκειται για μία εγκαταλειμμένη πλατεία.

Είναι υπερήφανοι οι Αντιδήμαρχοι κ Βίτσας και ο κ Τσακάλης για την κατάσταση αυτής της πλατείας;

 Είναι υπερήφανος ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης για τη κατάσταση αυτής της πλατείας;

 

Αγαπητοί  Συνδημότες

Στη πολιτική τίποτε δεν αποφασίζεται τυχαία.  Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.  Για τις σημερινές αποκαλύψεις δεν θα γράψω πολλά σήμερα.  Θα το κάνω με την ευκαιρία άλλων αποκαλύψεων. 

Θα θέσω τα εξής ερωτήματα.

1)      Πως είναι δυνατό οι τσάπες και το φορτηγό  να  συμβάλλουν στην καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 ;
2)      Αν υπήρχε επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης , θα είχε παρθεί αυτή η απόφαση;
3)      Υπάρχουν στο Δήμο μας  Δημοτικοί Σύμβουλοι με πολιτικό ανάστημα; ΟΨΟΜΕΘΑ.
4)      Ποιος Αντιδήμαρχος έχει την αρμοδιότητα της κίνησης των οχημάτων;   
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΤΟ πέμπτο μέρος του άρθρου θα δημοσιευτεί τη Κυριακή  21-02-2021.

 

23 σχόλια:

  1. Οδηγεί το αγροτικό χωρίς να το δηλώνει κακώς, οδηγεί το αγροτικό νομίμως κακώς. Συμπεράνω οτι έχετε πρόβλημα με όποιον τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΊΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟ ΚΗΙ3709 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΥΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΆΚΗΣ; ΩΡΑΊΟ ΦΟΡΤΗΓΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσάπες, φορτηγό, μπάζα στην απόλυτη κυριαρχία τους για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τα πάντα για την επανεκλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοσμάκη ξύπνα. Σου δίνουν ένα σουβλάκι και μία μπύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν καταντήσει χειρότεροι και από τους κομματάρχες της δεξιάς. Δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κάθε μεροκαματιάρη. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παιχνίδι είναι καλά στημένο. Θα χαλάσουν τα σχέδια τους όσες άκρες και να χρησιμοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θες να κανείς σωστά αυτά που πρέπει να πας για κατασταλτικό έλεγχο της απευθείας αναθέσεις 2014-2019 Κ τώρα , αλλιώς άστο τζάμπα τρέχεις ο Καρυ έχει μεγάλες άκρες και δε σε υπολογίζει με αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άλλος αντιδήμαρχος στην Κατουνα το είχε μόνιμα στο σπίτι και πήγαινε στα γελάδια του κουβαλαγε ξηλα και έστελνε τους υπαλλήλους και του έφερναν ξυλεία για το μαγαζί από το Αγρίνιο αυτά είναι χρόνια που γίνονται δασκαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ .ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ .ΕΧΩ ΜΗΔΕΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΝ ΔΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΗΔΕΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τριαντακωσταντη ακόμα δεν έβαλες μυαλό ο μεγάλος ηγέτης ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ δεν ΠΟΛΕΜΙΕΤΕ με τέτοια κουραφέξαλα που γράφεις κάθε λίγο.και μην ξεχνάς ποτέ ότι ο κάρυ είναι ο ίδιος ο λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα τους πάρει συμβούλους ο Τσιόρδας να σταματήσει η διάδοση της πανδημίας. Δεν υπάρχει τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα αυτοκίνητα του Δήμου, τα καύσιμα, τις συντηρήσεις, τις ασφάλειες παίζεται χοντρό πάρτι με το δημόσιο χρήμα , χρόνια πολλά τώρα. Στο άμεσο μέλλον θα δημοσιευτούν επταψήφια νούμερα ( εκατομμύρια ευρώ δηλαδή) που θΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ. Υπομονή όλα θα βγούνε στον αέρα. Ο αρχιερέας και το εξαπτέρυγο του είναι γνωστοί. Εσύ Βίτσα τι ανακατεύεστε; Δεν σου είπα θα σε βάλει να υπογράφεις τις βρωμιές τους; όπως έστρωσες θα κοιμηθείς βέβαια. Καλά ξεμπερδέματα παιδιά. Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς για τους ίδιους, κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η πλεονεξία και η φιλαργυρία είναι πηγές πολλών κακών. Συνέλθετε ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας. Δεν κληρονομήσατε το Δήμο. Ξεπεράσατε τα όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες ο Κώστας ήταν στη πλατεία στα Σκλάβαινα. Τον είδα και άλλες φορές. Εμάς μας θεωρούν δεύτερης κατηγορίας Δημότες. Τα παιδιά μας δεν έχουν μια πλατεία, να παίξουν. Κρίμα και τους ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα γίνει ο Δήμος μας θέμα στις επιθεωρήσεις των θεάτρων. Με τσάπες και με το φορτηγό που απαραίτητα πρέπει να οδηγεί ο Αντιδήμαρχος θα σταματήσουν τη πανδημία. Μιλάμε για κατάπτυστη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιοί κάθε τέλος του μήνα μαζεύουν τα υπόλοιπα από τα καύσιμα για πάρτη τους οεοοοοο και ξέρουν πού τα δίνουν οεοοοοο μισό τιμής οεοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κώστα το φιλαράκι σου πρίν τις εκλογές δεν είχε ούτε για καφέ να ήξερες πόσα χάλασε και πόσα χαλά από όταν έβαλε υποψηφιότητα τόρα δεν υπολογίζει κανέναν ύφος χιλίων καρδιναλίων τέντωμα στην πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγάλες αλήθειες , οι οποίες πρέπει να προβληματίσουν τους Δημότες. Τα διαπλεκόμενα παπαγαλάκια παρουσιάζουν μια εικόνα για το Δήμο, η οποία δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα. Τα πάντα σχεδιάζονται με μοναδικό στόχο την επανεκλογή και τα αγαθά της εξουσίας. Εκατό άνθρωποι νέμονται τεράστια χρηματικά ποσά και τα προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών παραμένουν άλυτα. Κάποιοι από τους αιρετούς σε λίγα χρόνια θα χλευάζονται από τους πάντες. Αυτό κρατήστε το. Το πέσιμο του Αρχιερέα δεν θα έχει προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας κάνει κάποιος μια βόλτα στην παραλία της παλαίρου έχει γεμίσει το πλακόστρωτο με άμμο χώμα πέτρες ξύλα δεν μπορεί να καθαρίσετε το χώρο της παραλίας, το χωριό έχει τα μαύρα του τα χάλια και εσείς μόνο χαλίκια στις στάνες ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνωρίζουν οι πολίτες ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου (τζιπ) μέρα και νύχτα χρησιμοποιείται από τον κύριο βίτσα τα καύσιμα και την συντήρηση την πληρώνουν οι δημότες όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ " ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ? Ε? ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:21 πμ Υποθέσεις στον εισαγγελέα έχουν πάει και μάλιστα πολλές. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Στο κατάλληλο χρόνο θα μάθετε τα πάντα. Τότε θα πούμε πολλά. Υπομονή και ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που θα σας ενημερώσω αλλά το έψαξα και εκεί. Και δεν έχει ακούσει κάτι το αυτάκι τους......
      Για τις υποθέσεις που τις "διαλέγει " δεν μας λέτε κατι; υπάρχουν χαρτιά για ολα αυτά που σας λέω.... μήπως να το ψάξετε λίγο έως πολύ....έγω από αυτά που είδα βρωμήσε λίγο η υπόθεση.....έως πολυ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο