Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το θάνατο εργαζομένου σε κατάστημα του Σκλαβενίτη.


     Με αφορμή το θάνατο εργαζομένου σε κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στον Πειραιά, αλλά και τη συρροή κρουσμάτων που καθημερινά καταγράφονται σε καταστήματα όλων των αλυσίδων super market καθώς και την ανεπάρκεια μέτρων  προστασίας της υγείας εργαζομένων και καταναλωτών  o Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών  Επιχειρήσεων Πειραιά και  το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, θα παραχωρήσουν έκτακτη Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 10.00 π.μ, στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων  Αθήνας.


Σε ανακοίνωση αναφέρουν:«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν θα  επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και εργοδοσία να παίζουν με την υγεία και τις ζωές μας. Να σταματήσουν το κρυφτούλι πετώντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλο όταν έχουμε νεκρό συνάδελφο μας, όταν συνάδελφοι μας καθημερινά νοσούν από covid 19, όταν  συνάδελφοι μας νοσηλεύονται. ΤΩΡΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν  ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας εργαζόμενων και καταναλωτών».

Αμέσως μετά την Συνέντευξη Τύπου αντιπροσωπεία από τα τρία σωματεία θα προχωρήσει σε παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να παραδώσει νέο υπόμνημα με συγκεκριμένα στοιχεία και αιτήματα.

 

πηγή:  aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

  1. Χτυπάτε το Σκλαβενίτη που εξαγοράσει το Μαρινόπουλο και έδωσε όλους τους μισθούς στους υπαλλήλους? Που δε δέχτηκε να δουλέψει Κυριακές κανένας υπάλληλος? Που είναι ανταγωνιστικος? Νννναι οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο