Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

"ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

 


   Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 11.30 π.μ, η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.
Θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Στέφανος Παραστατίδης, Μαρία Στρατηγάκη, Μιχάλης Χάλαρης.  Συντονίζει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσπάθεια διεύρυνσης του Κινήματος Αλλαγής ως ανοιχτού και ευρύτερου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ξεκάθαρο στίγμα σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας. Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί την εναλλακτική λύση στο νέο άγονο δικομματισμό, στις ασκούμενες συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης και στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση του αριστερού λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι οι μεταβολές που προκαλεί η πανδημία στην κοινωνία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δικαιώματα, στις πολιτικές εξελίξεις.
Η συζήτηση για την ταυτότητα, τις στρατηγικές επιλογές και την πολιτική τακτική του ΚΙΝΑΛ έχει σημασία όσο συνδυάζεται με την εξωστρεφή δράση και τις θέσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο