Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας: Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.


Την Παρασκευή 19/02/2021, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα, άτυπη συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, και του μέλους της Επιτροπής Αγώνα κ. Αλέκο Σάββα, με τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, για εξεύρεση λύσης στο θέμα της Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ......

Οι συναντήσεις της Επιτροπής Αγώνα, με τους αρμόδιους της Ελληνικής Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, η οποία είναι ο νόμιμος συνομιλητής της Ελληνικής Πολιτείας, θα συνεχιστούν, με στόχο την απόσυρση του διοικητικού φακέλου της εν λόγω Π.Ο.Α.Υ και εξεύρεση συμφέρουσας για τον τόπο λύσης.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Αγώνα την Δευτέρα 22/02/2021, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα επιβεβαίωσαν με απόλυτη ομοφωνία τους στόχους της συγκεκριμένης προσπάθειας, όπως αυτοί σαφώς καταγράφονται στην απόφαση 87/17.8.2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι το οποίο μεταφέρθηκε με ξεκάθαρο τρόπο και στον Υπουργό, δηλαδή να μη θεσμοθετηθεί η προτεινόμενη Π.Ο.Α.Υ, με όλα αυτά που προβλέπει.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ

ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο