Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Θετική σε τεστ κορωνοϊού δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου

 


    Ανησυχία προκάλεσε σε γονείς του 1ου δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου, η είδηση που διακινείται από το πρωί, ότι δασκάλατου 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου διαγνώστηκε θετική στον covid-19.
Λογικό ήταν κάποιοι να ανησύχησαν για τυχόν διασπορά και δεν άργησε η είδηση να είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε “πηγαδάκια” με την σχετική πάντα “ράδιο αρβύλα” να οργιάζει.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του PanaitolioNews, η εκπαιδευτικός της μουσικής που διδάσκει στο σχολείο, το Σάββατο 20-02-2021, ενημέρωσε η ίδια το σχολείο, ότι έκανε τεστ και διαγνώστηκε θετική στον covid-19.
Η παραπάνω εκπαιδευτικός δίδαξε στο σχολείο την Τρίτη 16 -02-2021.
Ο διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε αμέσως τόσο με την υπεύθυνη της υπηρεσίας όσο και με τον υγειονομικό υπεύθυνο για τον covid-19 του Νομού Aιτωλ/νίας, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες, από την ημέρα που η εκπαιδευτικός δίδαξε στο σχολείο, οπότε δεν χρειάζεται να γίνει κάποια ενέργεια.
Ως εκ τούτου το σχολείο λειτουργεί κανονικά με δια ζώσης μαθήματα.

1 σχόλιο:

  1. Το παραμύθι σύννεφο. Στην Αμφιλοχία δεν έκανε κάνεις τεστ εκτός άπω γιατρούς αστυνομία κ δασκάλους.κ λεν 1 κρούσμα.η πολίτες γιατί δεν κάνουν? Ενώ έπρεπε να έχει κλείσει λόγω κρουσματονη Αμφιλοχία. Καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο