Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Θλίψη και οργή προκαλεί η εγκατάλειψη της Τ.Κ. Πλαγιάς.


Οι προεκλογικές υποσχέσεις (μαρίνα, λιμάνι , παιδικός σταθμός, κ.α.) υποκαταστάθηκαν με προσωπικές διευκολύνσεις.....
Διαβάστε περισσότερα »
Το κεντρικό και αγροτικό οδικό δίκτυο στο έλεος του, καταστρέφεται. Η λύση από τη δημοτική αρχή σε αυτό δόθηκε με "επιλεκτικές" χωματοστρωσεις προσπαθώντας έτσι να καλύψουν την ανυπαρξία τους και ξεγελώντας μια μερίδα ψηφοφόρων. Η Πλαγιά είναι το μοναδικό χωριό του δήμου μας με αυξητικές τάσεις του μαθητικού πληθυσμού. Το νηπιαγωγείο του όμως παραμένει σε έναν πρόχειρο χώρο όπως είχε δοθεί ως προσωρινή λύση παλαιότερα. Καμία ενέργεια για ανεύρεση χώρου και ανέγερση νέου κτηρίου ,στοιβάζοντας 30 παιδιά περίπου κάθε χρόνο σε έναν χώρο 100 τ .μ. Δεκάδες κοινόχρηστοι χώροι εγκαταλελειμμένοι. Μείζον θέμα το αποχετευτικό και οι προβληματικές αντλίες του, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες οι κάτοικοι της γύρω περιοχής να ασφυκτιούν και μόνιμη λύση δεν έχει δοθεί ακόμη. Κι ενώ το συμβούλιο της κοινότητας θα έπρεπε να συνεδριάζει μια φορά τον μήνα, συζητώντας τα προβλήματα αυτά, βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια.








39 σχόλια:

  1. Λεφτά για χωματοστρωσεις είχαν. Για να κλείσουν καμία λακούβα δεν είχαν. Η κάθε κοινωνία έχει αυτούς που της αξίζει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πλαγιά έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Κρίμα και είναι από τα μεγαλύτερα χωριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα γήπεδο φτιάχτηκε από την ΤΕΡΝΑ και πήγαν να το βαφτισουν δικό τους κι αυτό. Μιλάμε για πολύ δούλεμα. Φάτε σανό. Ο κάρυ πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπαλάφας σας εφταιγε. Όλα καλά τώρα? Θα σας κάνουν μελέτες όμως κι όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιλεκτικές χωματοστρωσεις. Αυτοί που δεν ψήφισαν Ερντογάν? Τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από εκεί πέρασα πριν μέρες. Μιλάμε ότι ο δρόμος είναι μπαρούτι. Άκρως επικίνδυνος. Και το χωριό αυτό έχει πολλούς επισκέπτες κυρίως το καλοκαίρι. Τι να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΡΕ ΠΛΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΤΙ ΤΑ ΘΈΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ . ΚΟΙΤΑΞΤς ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτήστε το δάσκαλο πόσες φορές μίλησε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Πλαγιά. Ρωτήστε τον πόσες χιλιάδες ευρώ έχει υπογράψει για τα λιπάσματα και τους σπόρους για τα γήπεδα; όλα τα σπαρτά του κάμπου της Πλαγιάς και όχι μόνο θα είχαν λιπαριστεί τρεις φορές. Ρωτήστε τον πόσες χιλιάδες ευρώ έχουμε πληρώσει για τους αγροτικούς δρόμους και ποιοι τα πήραν; Σε λίγο καιρό θα μάθετε λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε δύο δάσκαλους απτην πλαγια στο δήμο.εναν με το δήμαρχο και έναν με το κασολα.μούτοι είναι και οι δύο.κριμα στα γραματα που ξερουνε.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί τουλάχιστον εκλέχτηκαν. Εσύ? Τον φοβάσαι τον Καλλικρατικό δήμο?

      Διαγραφή
  11. Ρωτήστε το δάσκαλο πόσες φορές μίλησε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Πλαγιά. Ρωτήστε τον πόσες χιλιάδες ευρώ έχει υπογράψει για τα λιπάσματα και τους σπόρους για τα γήπεδα; όλα τα σπαρτά του κάμπου της Πλαγιάς και όχι μόνο θα είχαν λιπαριστεί τρεις φορές. Ρωτήστε τον πόσες χιλιάδες ευρώ έχουμε πληρώσει για τους αγροτικούς δρόμους και ποιοι τα πήραν; Σε λίγο καιρό θα μάθετε λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθείτε. 'Οσο έργα είδατε το 2014-2019 άλλα τόσα θα δείτε και τώρα. Αποστολάκη δεν θέλετε; Να τον χαίρεστε. Παλιογιάννη δεν θέλατε; Να τον χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά μην κάνετε έτσι.... Πληρώστε τα νερά σας πρώτα και όλες τις υποχρεώσεις προς Το Δήμο εκεί στη πλάγια!!!! Χα, χα, χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Πληρώστε γιατί οι δυναμικοί πολιτες- συνεχιστές έχουν έξοδα για εκλογές σε δύο χρόνια.

      Διαγραφή
  14. ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΣΤΑΝΕΣ, ΧΑΛΙΚΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .....ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ....ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΕΡΟΥ, Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ, Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλλικράτης είναι αυτος,τι να κάνουμε,περαστικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλειται ο φωτογράφος να προσέχει να μη βγάζει φωτογραφίες που να φαίνεται και το μηχανάκι του, εφόσον θέλει να καταγγείλει ανώνυμα,αλλιώς να τις δημοσιεύει επώνυμα τις καταγγελίες του.Επισης κάτι μου λέει ότι ειναι άλλος ο φωτογράφος και άλλος ο συντάκτης της δημοσίευσης μιας και ο κάτοχος του παπιού,δεν φημίζεται για την ορθογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας τέως φωτογραφηζει και ένας τέως τα γραφτει και τα δημοσιεβει

      Διαγραφή
  17. Το κείμενο λέει αλήθειες και οι φωτογραφίες είναι πραγματικότητα. Ποιος τις έβγαλε και ποιος το έγραψε τι σημασία έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε Σταχτοπούτα πλάγια... Πως κατάντησες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έρχονται ηχηρές αποκαλύψεις. Υπομονή. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει μερικοί. Να ανεβάσουν και τα άλλα χωριά να δούμε τι γίνεται. Να καταλάβουν όλοι που πάνε τα χρήματα που πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΡΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας και το γιατί; Γιατί άραγε; Αφού υπάρχει αυτή η παρακμή. Ποιος να είναι ο λόγος;

      Διαγραφή
  21. Εσύ δεν βλέπεις τα χάλια του τόπου σου;;;; Λευκάδα, Πρέβεζα, παλαιρο δίπλα σου;;; όλοι πήγαν μπροστά πλην Βόνιτσας.!γιατι;;;γιατι φίλε μου με σουβλάκια, πλέγματα, μπάζωμα, και εξαγορά ψήφων δεν γίνεται κουρμπέτι!!!ότι έχει σχέση με πληρωμή προς το δήμο(νερά, ενοίκια κλπ.) τους κλείνει το μάτι κ έλα μωρέ δε βαριεσαι. Και μετά λέει στον κόσμο χρωστάνε οι δημοτες(επιβεβαίωσε και η καρελου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο δάσκαλος φταίει για όλα...πάντως είναι πολύ κουκλί δίνει άλλο αέρα στον Κάρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εφτιαξε την βονιτσα και θα φτιαξει και εσας και ολα τα χωρια.υπομονη σε 20 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΡΥ ΤΟΥΣ ΕΧΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΣΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑ.ΣΕΙΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .ΚΑΡΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΡΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΣΟΥ ΠΑΝΤΑ.ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ 42 ΜΕΧΡΙ 44 .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ.Ο ΚΟΛΗΤΟΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΣΕ ΣΥΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρώτος έστρωσε τη στάνη του και τα χωράφια του ο δάσκαλος και όταν τον πήρανε χαμπάρι βόλεψε και κάποιους άλλους δικούς του για να μην φωνάζουν ωραίος παιδαγωγός ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα σου οι μαθητές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν το έκανε αυτό που δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω. Άνθρωπος του Αποστολάκη είναι. Πηγαίνετε τον στον εισαγγελέα. Αλλιώς λέγεται συγκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΧ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΡΥ ΠΡΟΧΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΧ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΡΥ ΠΡΟΧΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κράξετε τον παλιογιανη πιάστε τον καούρα τώρα να δούμε ποσά αλλά θα πείτε..Αποστολακης είναι ένας μόνο ...να σχολιάζεται και αυτά που δεν φαίνονται που προσπαθούν ....όχι δυο λακούβες που φαίνονται και μπορούμε και φωτογραφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τοπος ευλογημενος κοσμος καταραμενος κομπλεξικα βλαχακια.Ανοιξτε τα στραβα σας γιδια τρωνε 10 ατομα και εσεις πανηγυριζεται κατσαπλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς 12:29....άλλο κράζουν και άλλο τους κρίνουν.σιγα-σιγα ανοίγουν στόματα!σε άλλους έβαλαν παροχές χωρίς ρολόγια, σε άλλους επερναν τα νερά πως θα τα σβησουν, σε άλλους πήγαν μπάζωμα, και άλλα πιο δυνατά ρουσφέτια.ζουμε εδώ και τα ξέρουμε. Μόνοι τους τα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπάρχει εγκατάλειψη μόνο στην πλάγια ελάτε να δείτε στην Πογωνιά τι γίνεται που ψηφίζει 70% Αποστολάκη από την Πογωνιά έως το στενό ο δρόμος είναι βομβαρδισμένο τοπίο εκεί κάνουν κουμάντο άλλοι ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο