Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Έγκριση χρηματοδότησης για έργα και παρεμβάσεις στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας


Με το ποσό των 400.000€ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για την αποκατάσταση ζημιών εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων στο αγροτικό και εσωτερικό δίκτυο του Δήμου μας και για το Νεκροταφείο Κατούνας που υπέστη καθίζηση......

Ως Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στέλιο και τους συνεργάτες του, καθώς και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και συμπατριώτη μας κ. Καραγκούνη Κώστα, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Δήμο μας. Αποτέλεσμα των δικών τους ενεργειών ήταν η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έγκριση της πίστωσης που είχαμε αιτηθεί προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημίες και ο αγροτικός κόσμος να διενεργεί απρόσκοπτα τις ασχολίες του.

Η χρηματοδότηση τέτοιων έργων με συνολικό ποσό των 400.000€ είναι μία ακόμη προσπάθεια που δικαιώνεται μετά από πολύ κόπο και συνεχή δουλειά, που γίνεται καθημερινά και αθόρυβα από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους συμβούλους, τους συνεργάτες, την τεχνική υπηρεσία και όλους τους υπαλλήλους του δήμου.

Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε το καλύτερο για τον τόπο μας παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της πανδημίας COVID.

Αυτή τη δέσμευση αναλάβαμε ενώπιον των πολιτών στις εκλογές και σκοπεύουμε να την τηρήσουμε απόλυτα.

Εκ του Δήμου

10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΥ ΟΛΟ ΕΡΓΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτά θα καταλήξουν στους ημετέρους, συγγενείς, κουμπάρους, διαπλεκόμενους. Χωματουργικά και παντελονιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κατόπιν ενεργειών μου ζει και βασιλεύει. Δυστυχώς η διαπλοκή και η διαφθορά δεν θα πεθάνουν σε αυτή τη χώρα. Σκορπάνε τα χρήματα των πολιτών στις τσέπες τρωκτικών και βδελλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεφτά για τη διαπλοκή και τη διαφθορά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς οι δεξιοί καταλάβατε πως παίζετε το παιχνίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ Δημότη που το παιδί σου είναι άνεργο ή παίρνει 500 ευρώ το μήνα ή του δίνουν 5 μεροκάματα το μήνα ή ένα σουβλάκι και μία τσαφομένη μπύρα , και τους ψηφίζεις ΜΑΘΕ ότι δύο κάτοχοι χωματουργικών μηχανημάτων πήραν από το 2014 , μέσω του Δήμου , και μετά περίπου 1.370.000 ευρώ. Θα συνέχιζεις να τους ψηφίζεις; Τότε μην λες ποιος φταίει. Ο καθρέπτης σου θα σου απαντήσει. Και από αυτά οι δύο αυτοί και άλλοι θα πάρουν πολλά. Ένα ένα σίγουρο. Οι αγροτικοί δρόμοι θα βρίσκονται σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή η χρηματοδότηση για το Νεκροταφείο. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση όλων μας να τιμάμε αυτούς που έφυγαν. Συνεπώς θα συνιστούσα ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ.

    Από εκεί και πέρα.
    Στη Δυτική Ελλάδα οι έντονες βροχοπτώσεις είναι ο κανόνας. Αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένους λόγους που γνωρίζουν ακόμα και οι μαθητές του Δημοτικού.

    Η πολιτική των χαλικιών, του κοκκινοχώματος και της επούλωσης στις λακκούβες στους αγροτικούς δρόμους αποδείχτηκε αναποτελεσματική. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    Επίσης απαράδεκτες είναι οι εξυπηρετήσεις (το γράφω ευγενικά) ατομικού και ψηφοθηρικού χαρακτήρα.

    'Εχω πάει παντού μέσα στο Δήμο. Γνωρίζω τη κατάσταση.

    Αν εξαιρέσουμε κάποιους αγροτικούς δρόμους που έχουν άσφαλτο οι υπόλοιποι αντιμετωπίζονται με λάθος τρόπο που ανέφερα παραπάνω.

    Οφείλουμε να προχωρήσουμε στην ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ όλου του αγροτικού δικτύου.

    Είμαι σε θέση να γνωρίζω το τεράστιο χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε από το 2013 μέχρι σήμερα σε χωματουργικές εργασίες κάθε είδους.

    Σύντομα οι Δημότες θα μάθουν τα πάντα. Ελπίζω η πλειοψηφία των Δημοτών να προβληματιστεί.

    Είμαι κάθετα αντίθετος με τη πολιτική και τη νοοτροπία του κατόπιν ενεργειών μου.

    Τα χρήματα είναι των πολιτών και δεν ανήκουν σε κανένα.

    Καλώ τη Δημοτική Αρχή να απολογηθεί πολιτικά για τη κατάσταση που βρίσκεται το Δημοτικό αγροτικό δίκτυο και να πάψει να μιλά για το ανύπαρκτο έργο της.

    Τα χρήματα που δαπανήθηκαν είναι πάρα πολλά.

    Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Τη Κυριακή 07-02-2021 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας.

    Δεν μασάω από ανώνυμες απειλές.

    Τον αρχιερέα και τα εξαπτέρυγα του τον και τα γνωρίζω.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΑΙΡΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας κοιτάξει κάποιος το δρόμο Πογωνιά στενό και Πογωνιά Πάλαιρος η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της αν πέσει κάποιος μέσα σε αυτές τις λακούβες δεν γλιτώνει με τίποτα ντροπή βίτσα και Τσακάλη ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο