Κυριακή 12 Απριλίου 2020

To Μήνυμα του Δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ για το Πάσχα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
Χρόνια πολλά για τις Άγιες Μέρες...

              Το Πάσχα φέτος έχει έντονο συμβολισμό και βαθύτερο νόημα. Βρισκόμαστε σε έναν ιδιότυπο «πόλεμο» με έναν αόρατο εχθρό. Δυστυχώς, έχουμε κρούσμα και στην Αιτωλοακαρνανία, γεγονός που ήταν μαθηματικά αναπόφευκτο. Τις επόμενες ημέρες η διασπορά πιθανόν να επηρεάσει και τον Δήμο μας.
         Τα μέτρα που είναι αποτελεσματικά από την αρχή της υγειονομικής κρίσης είναι συγκεκριμένα :
-τήρηση κανόνων ατομικής υγιεινής
-τήρηση μέτρων κοινωνικών επαφών
-απομόνωση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών και των επαφών τους....................



Στο πλαίσιο της πανδημίας από κορονοϊό θα ήθελα να κάνω δύο παρακλήσεις:
           Πρώτον, θα παρακαλούσα όλους τους δημότες, φίλους, συγγενείς, απόδημους Ξηρομερίτες να σεβαστούν την απαγόρευση μετακίνησης και να αποφύγουν ταξίδι πρός και από την περιοχή μας,για να έχουμε την ευκαιρία, μόλις περάσει όλο αυτό να ξανανταμώσουμε. Η σύνθεση του πληθυσμού του Δήμου μας, με το πλήθος των ηλικιωμένων, αποτελεί ωρολογιακή βόμβα. Στο χέρι μας είναι να μην την πυροδοτήσουμε.
        Δεύτερον, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αυξημένη κίνηση πεζών στους δρόμους. Ο κίνδυνος είναι αυξημένος, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Παρακαλώ, να μην συγχροτίζονται οι δημότες στις ίδιες διαδρομές. Δόξα το Θεό,έχουμε τόσες εναλλακτικές και όμορφες διαδρομές που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Αν διαπιστωθούν παρόμοια φαινόμενα, σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς διαδρομών.

           Φέτος το Πάσχα οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι για όλους αυτούς που αγαπάμε. Τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Τώρα παλεύουμε και προστατεύουμε τους γύρω μας και τους εαυτούς μας.
        Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι δίπλα στους δημότες που έχουν ανάγκες. Για οτιδήποτε μπορούν να φανούν χρήσιμες, για εσάς και τους αγαπημένους σας, μην διστάσετε να ενημερώσετε.

Καλό Πάσχα !!!
Με υγεία
Απρίλιος 2020
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ #

26 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά δήμαρχε της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έλεγαν αυτό νομίζω και πρίν την εμφάνιση της επιδημίας:
    "Μείνετε σπίτι πιό πολύ χρόνο ως αιρετοί ώστε να μπορείτε να σκέπτεστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή ανώφελες και περιττές ίσως ευμμετοχή αιρετών
    σε όλες αμεξαιρέτως τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις
    και συμμετοχή σε κοπή σε πρωτοχρονισστικες πίτες συλλόγων κλπ
    εντός και εκτός δήμου, καλοκαίρια και χειμώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε δήμαρχε γέμισαν τα χωριά σας ξένους.η αστυνομία τα ξέρει κ δεν κάνει τίποτα. Στον αστακό τα μαγαζιά δεν έχουν πάρει μέτρο κανένα.τι πρέπει να γίνει δηλαδή?Θα κολλήσουμε όλοι.παρτε μέτρα.νιωθουμε αβοήθητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε 💯 χρόνια είσαι μπροστά ευτυχώς που απαλλαγήκαμε από το προηγούμενο που μας φόρτωσε ο εξαίρετος πατριώτης και άνθρωπος Αποστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονειρα νυχτός.
      τον Αποστόλη δέν τον φτάνετε εσείς
      και μέχρι το 23 οίδομαιν.

      Διαγραφή
  7. Δήμαρχε
    "Σύν Αθηνά και χείρα κίνει". Μην βγάζεις ανακοινώσεις μόνο. Όλοι οι αιρετοί άρχοντες να πείσετε τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, για την ανάγκη τήρησης των μέτρων. Εάν χρειαστεί ζήτα την βοήθεια των αστυνομικών και λιμενικών. Τους ετεροδημοτες εσυ ο ίδιος να τους γυρίσεις πίσω. Προστατέψτε τον κόσμο με οποιοδήποτε κόστος και μην αφήσετε τους λίγους να τον βλάψουν. Μην ξεχνάς ότι ο ομοϊδεάτης σου πρωθυπουργός έσωσε την Ελλάδα από εκατοντάδες νεκρούς. Έχεις πρότυπο να ακολουθήσεις. Αγνόησε τούς "γραφικούς"και τα σχόλια τους. Ο δήμος σε χρειάζεται με πράξεις και όχι με λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί είναι οι Γραφικοί και ποιοί είναι οι : << γραφικοί >>

      αυτοί που δέν "χορεύουν" και δέν χαλέβουν φηφαλάκια ?

      Διαγραφή
  8. ."δημσρχρ της καρδιάς μας" σλουρπ! Πόσο αστείος είσαι! Μόνο για τα σαιτ είστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο . Ειναι και για να σας γλεντανε . Θυμάσαι τι έπαθες ; Δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε καταλαβαίνω κοπελίτσα για τα πανηγυρια

      Διαγραφή
  9. Είσαι πολύ μπροστά και ο μοναδικός που θα μπορούσε να πάρει το τιμόνι του Δήμου σε τέτοιες συνθήκες.Όλοι όσοι πέρασαν καλά κρατούν πίσω από τον ήλιο.Δυνατά με προγραμμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα.Ειμαστε μαζί σου!!! Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα.Σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις και θα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο ευχές και φιλοφρονίσεις.
      καλά τα ΠΑΝΕ τα ΠΑΤΕ κσι τα ΠΑΜΕ
      καλή ανάταση

      Διαγραφή
  10. Ενα χρονο εχουμε να σε δουμε εισαι στο ξηρομερο δημαρχε ;αλλα τωρα δεν μας εχεις αναγκη εγινες μεγας και τρανος με τους χωριατες θα ασχοληθεις χρονιαρες μερες ;αληθεια ποτε θα σε ξαναδουμε στα χωρια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια κάνουν όλοι μέχρι να "υφαρπάρξουν" τους ψήφους.
      Μετά ξεχνάνε τα χωριά τους
      μπαίνουν δηλαδή σε άλλο επίπεδο συνομιλητών.

      Διαγραφή
  11. Αργησες πολύ να βγάλεις ανακοίνωση,μετά από πολλές πιέσεις το έκανες,τα μαγαζιά στον Αστακό είναι όλα ανοιχτά και ο κόσμος κάθεται μέσα και έξω σε αυτά,όλο λόγια είσαι και βγάζεις τα απωθημένα σου με φωτογραφίες,κάνε κατι πριν είναι αργά.
    Γιώργος Σταθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Σταθόπουλε Γιώργο
      Μάλλον έχουμε δήμαρχο άτολμο.

      Διαγραφή
  12. Δήμαρχε ,γιατρέ,κινήσου γρήγορα.προστατεψε τους πολίτες.μιλησε στην αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΩΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μύτικας βούλιαξε από Αγρινιώτες κ μυτικοαθηναιους.ουτε αυτό το γνωρίζουν οι αντιδήμαρχοι σου??κ τα τσιράκια σας? Η Η απλ θέλετε να πεθάνουμε γτ εγώ προσωπικά αυτό βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον αστυνομικο θελεις αγορακι μου να κανει ο δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι τη δουλειά του θέλω να κάνει.οπως την έκαναν κ άλλοι δήμαρχοι σε συνεργασία με τις αρχές..σημερα έξυπνες για πες μας τι γινόταν πάνω στο μεγάλο δρόμο του Μύτικα προς Αστακό όλοι για άθληση βγήκαν ξαφνικά??να κάνει κάποια σύσταση ακόμη κ στις αρχές αυτό θέλω δεν θέλω να πεθάνω μιας κ είμαι ευπαθης ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ Όχι μόνο στο Μύτικα.Καραισκακη και Βασιλόπουλο κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Κοσμος κ κοσμάκης παντού. Κ Όχι μόνο οι ντόπιοι αλλά κ πολλοί ξένοι. Για ποια απαγόρευση μιλάμε???είναι θέμα χρόνου να γεμίσουμε όλοι.κ όλοι οι αρμόδιοι τα ξέρουν κ δε μιλούν.γι αυτό μη περιμένετε προστασία από κανέναν. Απλά πάρτε το απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δημαρχε δυο συγγεκριμενες καφετεριες στην παραλια ειναι υπερανου νομου κι σε αυτό φταιη πρωτα η αστυνομια που ξέρουμε το γιατι κάνη τα στραβά μάτια κι μετα φταις κι εσυ που το δέχεσε να γινετε αυτο δήμαρχε.Μεσα κι εξω έχουν πελατες κάθε μερα που εινε η αστυνομια;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια αστυνομία?Τους παίρνεις τηλέφωνο σήμερα και τους βρίσκεις αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να βάζεις τα σχόλια... εκτός και αν είσαι σε γραμμή κυβέρνησης να φιμωνεται κάθε αντίθετη φωνή... όπως το έγγραφο που έχει σταλεί σε μας τους υγειονομικούς...που απαγορεύει κάθε αναφορά για ελλείψεις στο σύστημα υγείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο