Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Πάτρα: Ηλικιωμένοι κρύβονταν πίσω από κολόνες για να μην τους δουν αστυνομικοί!

Άλλοι βγαίνουν εκτός σπιτιού χωρίς να έχουν υπογράψει δήλωση ή να έχουν στείλει μήνυμα, από αμέλεια, άλλοι γιατί θεωρούν πως όλα όσα λέγονται για τον ιό είναι υπερβολικά και άλλοι «μπερδεύουν» τις αιτίες εξόδου!

Όπως και να χει, τους επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.
Λίγες από τις περιπτώσεις που προκαλούν σε άλλους γέλιο, σε κάποιους κλάματα ή και αγανάκτηση, έχει στη διάθεσή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το PatrasTimes.gr.
Ειδικότερα, προχθές τη νύχτα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της πλατείας των Υψηλών Αλωνίων, εντόπισαν ομάδα 5 ηλικιωμένων να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο και να πίνουν μπύρες, που είχαν προμηθευτεί από περίπτερο, σε κλειστό κατάστημα εστίασης.
Στην ίδια πλατεία, μία ημέρα πριν, νωρίς το απόγευμα, ηλικιωμένοι όταν είδαν αστυνομικούς κρύβονταν πίσω από κολόνες και δέντρα για να μην τους εντοπίσουν!
Τα παραπάνω είναι κάποια από τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα και στην Πάτρα και τα οποία παρεκκλίνουν από τη δράση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που ακολουθεί πιστά τα μέτρα περιορισμού.

patrastimes.gr

5 σχόλια:

  1. Μετά ο λογαριασμός😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά θα πηγαιναν και 5 στις τραπεζες
      να κανουν και καμία κατάθεση
      για τις νύφες τους και τα εγγονάκια τους.

      Διαγραφή
    2. KΙ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΤΑ ΠΑΔΙΑ:
      "δεν είναι και τόσο καλοί, τα πεθερικά"

      Διαγραφή
  2. Αμα έχει καεί ο εγκέφαλος τί περιμένεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο