Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία Ομίλου Εταιρειών Τέφα (Κλεοπάτρα Μαρίνα ΑΕ, Πρέβεζα Μαρίνα ΑΕ και Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ)

                 Παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία του Ομίλου για προσφορά στο συνάνθρωπο, η Διοίκηση και το Προσωπικό των Εταιρειών του Όμιλου Τέφα (Κλεοπάτρα Μαρίνα ΑΕ, Πρέβεζα Μαρίνα ΑΕ και Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ) συναισθανόμενοι τις ανάγκες που παρουσιάζονται για αποθέματα αίματος, ειδικά στο κρίσιμο αυτό διάστημα που διανύουμε, προχώρησε στη δημιουργία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών..........



      Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τους εθελοντές αιμοδότες, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας, τη Δευτέρα 30/3/2020 και την Τετάρτη 1/4/2020, με  μεγάλη συμμετοχή, η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Τέφα.

         Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Ομίλου Τέφα, που προσήλθαν στην αιμοδοσία, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό:
-Εύη Καχριμάνη, Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γ.Ν. Πρέβεζας
-Λιόντου Μαίρη, νοσηλευτικό προσωπικό
-Στύλος Δημήτριος, νοσηλευτικό προσωπικό
-Πανούσης Παναγιώτης, προσωπικό Ε.Κ.Α.Β.

Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682361222.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο