Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Η αλήθεια είναι μία και τα έγγραφα ένταξης στο Φιλόδημος ΙΙ συγκεκριμένα, με ημερομηνίες. Δεν είναι ένταξη στο Φιλόδημος ΙΙ τα αιτήματα και η αποδοχή κατάθεσης προτάσεων



Η παράταξη της μείζονος αντιπολιτεύσεως συνεχίζοντας την πάγια τακτική της παραπληροφόρησης, παρά την υποτιθέμενη εμπειρία κάποιων στελεχών της, υποπίπτει για ακόμα μια φορά σε πολιτικό ολίσθημα......
Καταρχήν, να αναφέρουμε ότι οποιοδήποτε έργο γίνεται δεν ανήκει αποκλειστικά σε κανέναν Δήμαρχο και σε καμιά Δημοτική Αρχή. Πάγια άποψή μας είναι ότι τα έργα ανήκουν στους Δημότες μας.
Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διοίκηση της προηγούμενης πενταετίας αποτέλεσε την χειρότερη αυτοδιοικητική περίοδο της περιοχής μας, με φτωχό έργο, απουσία αναπτυξιακής πολιτικής και επί της ουσίας δεν απάντησε στο τέλος της θητείας της σε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Το γεγονός αυτό μαζί με την αλαζονική συμπεριφορά, την υποτίμηση των δημοτών μας και την ομολογούμενη κακοδιαχείριση και κατασπατάληση πόρων είχε τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.
Η νέα δημοτική αρχή εργάζεται συστηματικά, σθεναρά και επίμονα για να βάλει τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά και αυτό αναγνωρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών μας. Κανένας δεν παραγνωρίζει, ούτε αγνοεί την δυσκολία του εγχειρήματος.
Όλοι γνωρίζουν ότι η ένταξη στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, γίνεται μετά από υπογραφή της σχετικής πράξης από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών. Στην μέχρι τώρα θητεία της νέας δημοτικής αρχής έχουν ενταχθεί τέσσερις (4) δράσεις.

Αναλυτικά αναφέρουμε:
1. Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, με ημερομηνία ένταξης 22.11.2019 και ΑΔΑ: ΨΔΛΨ46ΜΤΛ6-ΟΥ6.
2. Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων, με ημερομηνία ένταξης 2.12.2019 και ΑΔΑ: 6ΖΝΦ46ΜΤΛ6-ΘΩΩ.
3. Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας, με ημερομηνία ένταξης 4.3.2020 και ΑΔΑ: Ω6ΘΗ46ΜΤΛ6-8ΥΙ.
4. Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες, με ημερομηνία ένταξης 9.3.2020 και ΑΔΑ: ΨΕΒ146ΜΤΛ6-Ζ2Ε.

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οποιαδήποτε πρόταση και αν υποβληθεί, αν δεν την υπογράψει ο αρμόδιος Υπουργός δεν μπορεί να ενταχθεί και να υλοποιηθεί. Κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης παρακαλείσθε να επανέλθετε στην πραγματικότητα.
Στο σημείο αυτό, θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας (υπαλλήλους του Δήμου) για την συνεργασία και την σκληρή δουλειά, που παρά την υποστελέχωση αγωνίζονται για θετικά αποτελέσματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

9 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΥΤΑ! Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ!
    ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΓΑΛΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1,15,κλανει,ο,πεθαμενοσ,λαμογια,ηενωση,το,δημαρχειο,τα,βουλιαξατε,και,μιλασ,για,γαλουνη,ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή δική σου γλυκια μου! Και μαθε να μιλας!

      Διαγραφή
  3. Ελα ελα εργα Γαλουναρου δημαρχου ειναι αυτα βοα η παραλια σκορποχωρι το κανες γιαννακη εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 στρεμματα αναπτυξη για αρχη και αλλα περισσοτερα στην συνεχεια μιλαμε για πολλα ψαρια ευχαριστουμε Τριανταφυλλακη και παρεα για την αναπτυξη που μας φερατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έργα είναι των δημοτών
    Τα έργα εντάχθηκαν στο Φιλόδημος 2 από την διοίκηση Τριανταφυλλάκη και φαίνεται πεντακάθαρα αυτό αν διαβάσεις τα έγγραφα ένταξης, δεις ημερομηνίες ένταξης και ημερομηνίες αιτήσεων.
    Όλα αυτά που γράφουν τα παπαγαλάκια του Γαλούνη είναι για εντυπώσεις. Ο Γαλούνης μόνο σε ένα είναι καλός να φτιάχνει τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη γινεσαι αστειος! Ο Γαλουνης τα εξασφαλισε και τα ενεταξε και αα επι Τριανταφυλλακη προχωρουν! Οπως και πολλα αλλα εργα τα εχει ετοιμα ο Γαλουνης! Ο Τριανταφυλλακης μεχρι τωρα μονο ανακοινωσεις για το νερο βγαζει και να μας το κοβει καθε τοσο

      Διαγραφή
    2. 11:32 μην γίνετε ρεντικόλο. ....Τα έργα είναι δικά μας των πολιτών εμείς τα πληρώνουμε. ...Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. ...ααα τα έργα είναι τριανταφυλλακη

      Διαγραφή
  6. Δες καμαριμ ημερομηνίες και υπογραφές και μετά βγες να υπερασπιστείς το σχωρεμενο και χωρίς λόγο κιόλας.Ξοφλήσατε αλλά ακόμα χτυπιέστε σα χταπόδια.Νιαου.Αντιο για πάντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο