Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ανακοινώνονται νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις: «Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα»

Ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε την αυστηροποίηση των μέτρων σχετικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων.
Το όσα διέρρεαν το τελευταίο διάστημα από την κυβέρνηση σχετικά με νέα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.
Αυτό τουλάχιστον προανήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λοιπόν αναγνώρισε πως οι υπεύθυνοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να βάλουν χρονικό όριο σε κάθε μετακίνηση πολίτη, καθώς όπως είπε παρατηρείται πολύ συχνά το φαινόμενο, το ίδιο άτομο να βγαίνει δύο και τρεις φορές από το σπίτι για τον λόγο.
Αυτό, όπως τόνισε, πρέπει να σταματήσει και προανήγγειλε ανακοινώσεις μέσα στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα.
«Εξετάζουμε και περιορισμό στις μετακομίσεις μέσα στα επόμενα δυο με τρία 24ωρα, αν είναι να γίνει θα γίνει τώρα» σημείωσε, καυτηριάζοντας τις συμπεριφορές μειοψηφίας πολιτών. «Τα μέτρα που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι αυστηροποίηση για όσους δεν είναι συνεπείς, ώστε να μην υπάρχει κατάχρηση του συστήματος, κάποιοι κάνουν άσκηση τρεις και τέσσερις φόρες την ημέρα κάποιοι πάνε σούπερ μάρκετ τρεις φόρες την ημέρα, που δεν πήγαιναν ούτε πριν τη κρίση... Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όσον αφορά τώρα, την έξοδο του Πάσχα, ξεκαθάρισε πως οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί σε όλους τους δρόμους της Εθνικής Οδού, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση να κλείσουν τα διόδια.
«Θα δούμε αν χρειαστεί να κλείσουμε τα διόδια... στη φάση που είμαστε επαναλαμβάνουμε την κύρια απαγόρευση» διευκρίνισε, ενώ αναφερόμενος σε καταγγελίες για αλλαγή τόπου κατοικίας προκειμένου κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες να κάνουν Πάσχα στο χωριό, ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι «από τη στιγμή που αποφασίστηκε ο περιορισμός δεν προβλέπεται μετακίνηση από το αστικό κέντρο στο χωριό. Ήταν άπαξ η μετακίνηση... Αν ήμουν στο χωριό και η διαμονή μου ήταν στη Αθήνα, είχα το δικαίωμα να φύγω άπαξ για Αθήνα δεν είναι δυνατό να φεύγω κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό».

10 σχόλια:

  1. Μεγαλη πουστιά στην μεσει ορίζεται.πρεπει να φοναξη λιγάκι ο κόσμος.θαμας πάρουν και τα σοβρακα στο τελος.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν σε παρει καμμια ιωση εστω κι απλη θα το λερωσεις το σωβρακο ...ασε τους τσαμπουκαδες και κατσε μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να σού πάρουν και τα "σωβρακα" και να είσαι ζωντανός παρά να πεθάνεις. Και να πεθάνει ένας αντιδραστικός σιγά ένα ανθρωποειδες λιγότερο. Το να γίνει αιτία όμως να πεθάνουν άνθρωποι δεν το θέλει ούτε ο θεός ούτε ο διάολος. ΥΠΟΜΟΝΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε γιδια δεν καταλαβαινετε ακομα οτι ερχετε μεγαλη φτωχεια οπως ηταν στη κατοχη.ο ενας θα τρωει τον αλλο να το θυμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδώ ήμαστε, να μας "φάς" εσύ να δούμε τι θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
  5. Να μείνουμε σπίτι τώρα σωστά!
    Γιατί σε 2 μήνες θα είμαστε όλοι άνεργοι και στους δρόμους θα φωνάζουμε για δουλειά! Και δυστυχώς το κράτος δεν θα έχει χρήματα να μάς δώσει να επιβιώσουμε! 😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να καταλαβω ρε ζωο δεν βλεπεις οτι ερχετε φτωχεια τι νομιζεις οτι θα σου δωσει το κρατος που ειναι χρεωκοπημενο.καλα εσενα θα σε αφησουν αφαγωτο γιατι βρωμας παρα πολυ και δεν τρωγεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιμένω,να δουμε τί θα καταλάβεις.
      πάω να κανω ενα ντούζ και επιστρέφω.

      Διαγραφή
  7. Καποιοι βαζουν την ιδια κασετα που εβαζαν στην αρχη της κρισης. Και τοτε λεγανε οτι θα σκοτωνει ο ενας τον αλλο για λιγο φαγητο. Και τοτε λεγαν κριβε τροφιμα για να τα τρως κρυφα οταν οι αλλοι δεν θαχουν. Ποτε επιτελους θα ψοφησουν για να ξεβρωμισει ο τοπος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοςςς! 8:08 μ.μ! Να μιλάς καλύτερα και να σέβεσαι όλες τις απόψεις!
    Και να μην κρίνεις κανέναν φίλος τις σελίδας του Ξηρόμερο με τέτοιες λέξεις!
    Πραγματικά Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο