Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙA ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ κο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ - Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΚΑΙ ΤΟΝ κο ΚΑΡΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ - Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ  ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΥΓΕΙΑΣ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ.  ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

10 σχόλια:

  1. Πολιτικός είναι αυτός που δημιουργεί ένα πρόβλημα για να έρθει μετά να το λύσει.
    Ποιός διόρισε τον Διευθυντή του Νοσοκομείου ή της τάδε ΦΥΚΕ; Αυτός αν έχει μάτια δεν βλέπει τις ανάγκες; Πρέπει να του λένε άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Κατούνα που δεσμεύτηκε ακόμα κλειστό το κέντρο υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΥ Βόνιτσας μας γύρισε δεκαετίες πίσω. Στο "κατόπιν ενεργειών μου" και στο σκυψιμο της μεσης. Το Δημόσιο ΣΥΣΤΗΜΑ υγείας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους, ρε σκυφτοί. Σταματήστε το γλύψιμο και διεκδικήστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε στην εποχή της Χούντας τέτοια κατάντια και υποτέλεια. Να μας πείσουν σώνει και καλά ότι κόπτωνται για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αυτοί που το διέλυσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω πάντως που ανήκω στο προσωπικό, δεν ρωτήθηκα για να περιληφθω στα ευχαριστήρια! Φαντάζομαι δεν θα ειμαι μοναδική περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που τρέχουν να προλάβουν για τα ευχαριστήρια είναι οι ίδιοι που κάλυπταν για 8 χρόνια τον παράνομο οδηγό και τώρα έστειλαν υπογραφές στην ΥΠΕ & στο ΕΚΑΒ να διώξουν και τον νόμιμο, διότι κάποιοι εκεί μέσα ενοχλούνται όταν το ασθενοφόρο λειτουργεί όλο το 24ωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μας δουλεύετε; για ποια παρέμβαση βουλευτή μιλάμε και ποια πρόσληψη; πιο πριν δεν ήξερε κανένας τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας; η Διεύθυνση δεν ξέρει τι ανάγκες έχει το κέντρο για να τις ζητήσει από τους αρμόδιους; έπρεπε να απευθυνθεί στον βουλευτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε εντάξει τώρα παράνομος ένας επαγγελματίας οδηγός ασθενοφόρου με προιπηρεσια στα αστικά λεωφορεία έλεος κοιταχτητε λίγο εκεί στο ΚΥ Βόνιτσας μην το απαξιώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο