Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ μέσω του έργου ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΣΟΥ 386.426,69 ΕΥΡΩ!! -Πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες και στις δύο Δημοτικές Αρχές! -Δημοτικοί Σύμβουλοι πράξτε το καθήκον σαs!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός



ΜΕΡΟΣ  ΠΡΩΤΟ  02-04-2020   

-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη!  
και Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κασόλα! 
    -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ μέσω του έργου-υπηρεσίας "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ";;; ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 386.426,69  ΕΥΡΩ!!
-Τι έγινε 7η Αυγούστου 2014;
-Ποιοι βεβαίωσαν τη καλή εκτέλεση;
-Ποιοι παρέλαβαν την υπηρεσία;
-Ποιοι και πόσοι εκπαιδεύτηκαν;
-Τι επικοινώνησαν με τους Δημότες;

           Σε συνεδρίαση της τότε  Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στο Γραφείο του Δημάρχου κ. Αποστολάκη  που ήμουν παρών, το τότε  μέλος  της Οικονομικής Επιτροπής Δημοτικός  Σύμβουλος κ. Σώζος Βασίλειος (αργότερα αντικαταστάθηκε) και ο Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης κ. Λιάπης Νικόλαος, έθεσαν το θέμα της ανάπτυξης και εφαρμογής ψηφιακών υπηρεσιών που πληρώσαμε 386.426,69 ΕΥΡΩ και ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
          Μέλος της τότε οικονομικής επιτροπης ήταν ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κασόλας.............



Αγαπητοί  Αναγνώστες 
     Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα θέμα το οποίο είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Εδώ υπάρχουν πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες τόσο στη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Σολδάτο όσο και στη  Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Αποστολάκη. Τούτο αποδεικνύεται σαφώς παρακάτω.......

           Η εταιρεία "ERGOLOGIG A.E.B.E" είναι ανάδοχος του έργου "Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας".  Να τονίσουμε δεν ασχολούμαστε με την εταιρεία. Στις Δημοτικές Αρχές κάνουμε κριτική.
     Στη διαύγεια του Δήμου με ΑΔΑ, ΒΛΒΠΩ6Ζ-Ρ6Κ είναι αναρτημένη η σύμβαση
Δείτε παρακαλώ το άρθο 2,  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

       Την 30η Μάη 2013 ο πρώην Δήμαρχος κ. Σολδάτος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ που εκδίδεται στο Μεσολόγγι και κυκλοφορεί σε ολόκληρο το νομό. Ανάμεσα στα άλλα έχουμε:

Ερώτηση της δημοσιογράφου κας Βάσως Βήττα: 
-Από την επόμενη προγραμματική περίοδο τι περιμένετε ως δήμος;
Απάντηση του πρώην Δημάρχου: 
-Αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι η επόμενη, θα είναι κυρίως σε υπηρεσίες. Ψηφιακή σύγκλιση, προγράμματα της κοινωνίας της πληροφορίας κλπ. Εμείς, εφόσον έχουμε λύσει τα βασικά μας προβλήματα, θα ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις, υπάρχει ετοιμότητα, όπως είχαμε και σε αυτή που διανύουμε τώρα. Ήμασταν ο πρώτος Δήμος που υποβάλλαμε προτάσεις στην ψηφιακή σύγκλιση. Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο που, για την εξυπηρέτηση του δημότη, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ψηφιακές και ηλεκτρονικές υποδομές.

Ερώτηση της δημοσιογράφου κ Βάσως Βήττα: 
-Κατηγορηθήκατε ότι διαθέσατε υπερβολικά ποσά για ένα τέτοιο  ψηφιακό έργο…
Απάντηση του πρώην Δημάρχου.
-Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΕΣΠΑ και δεν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας του Δήμου. Η ιστοσελίδα του δήμου μας είχε στοιχίσει 100 ευρώ.
    Εδώ πρόκειται για ένα πακέτο υπηρεσιών εξυπηρέτησης των κατοίκων του δήμου και των 20 τοπικών κοινοτήτων και οικισμών. Το κακό θα ήταν αν ο δήμος δεν είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Tην 31η Αυγούστου 2014 που παρέδωσε ο πρώην Δήμαρχος οι υπηρεσίες που αναφέρει δεν υπάρχουν προς εξυπηρέτηση των δημοτών.
       Από τότε που ανάλαβε ο κ. Αποστολάκης 1-9-2014 μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν οι υπηρεσίες που αναφέρει ο πρώην Δήμαρχος προς εξυπηρέτηση των δημοτών.

       Αυτό που υπάρχει και γνωρίζω είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. Αν υπάρχει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω.

Εκείνα όμως που γνωρίζω είναι τα παρακάτω:
Εντάλματα Πληρωμής:
Σύμφωνα με τα στοιχεία του αρχείου μου ο Δήμος πλήρωσε την εταιρεία ως ακολούθως:

             Είναι φανερό στη σημερινή συγκυρία  αλλά και το προηγούμενο χρονικό διάστημα  οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ και ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ υπηρεσιών που πληρώσαμε. Προφανώς κάποιοι φταίνε.
        Η συνέχεια στο Δεύτερο μέρος του άρθρου τη Κυριακή 05-04-2020.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........


22 σχόλια:

  1. Σολδατος καριολης το διδυμο της διαπλοκης το οποιο στις δημοτικες εκλογες παει πακετο. Αρε σκοπ που θελεις ρε σολδατο αχυρανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για μεγάλα παντελονιάσματα. Να παρέμβει αμέσως ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Δύο Δημοτικές Αρχές αλληλοκαλύπτουν τις ανομίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον επικεφαλή της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Μασούρα δεν λες τίποτα. Επειδή είστε αριστεροί και οι δύο δεν του κάνεις κριτική. Να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΒΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΩΖΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νικολάκης και η παρέα του, νομίουν ότι έχουν ξεμπερδέψει. Ερχονται οι Οικονομικοί Επιθεωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη δεξια παραταξη τη διελυσε αυτο το ρεταλι που λεγετε σολδατος η ανυπαρξιατου ως δημαρχος ηταν η επανοδος του καριολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατάλαβες Θύμιο και Θανάση το εκλογικό αποτέλεσμα στη Πάλαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αποτελεσμα στην παλαιρο εδειξε πισω τον καρυ στην δευτερη κυριακη!! Οποτε μην γραφεις μαλακιες

      Διαγραφή
  9. Kώστα ποιοι αιρετοί και ποιοι υπάλληλοι υπέγραψαν τη παραλαβή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο ευκολο ειναι να βρεις τους υπαλληλους που παρελαβαν αντι τους συμβουλους και δημαρχους ασε κωστακη σε καταλαβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεξιούληδες συνεχίστε να λέτε οτι φταίει ο Νικολάκης και για 8 χρόνια ακόμα θα έχετε κάρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν φταίει ο σολδατος. Τα ρεταλια τις δεξιάς που πάνε καριολη φταίνε. ΑΠΛΑ!!! Και για να μην παρεξηγηθω δεν σημαίνει ότι όποιος ψηφίζει καριολη είναι ρεταλι η οποίος δεν ψηφίζει είναι καλός. ΑΠΛΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΎΝ ΣΉΜΕΡΑ!!! Και ο καριολης αυτούς τους "πλησιάζει" καλύτερα απ'ολους.. ΑΥΤΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ !!! ΣΚΕΠΑΣΤΗΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ !!!

      Διαγραφή
  13. Για τις υπηρεσίες που πληρώσαμε και δεν υπάρχουν δεν μιλάτε. Κάποιοι θα κάτσουν στο σκαμνί και θα απολογηθούν. Τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕΤΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΙΟΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΡΕΤΑΛΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς με τα χρήματα των Δημοτών παίζονται πολιτικά παιχνίδια. Κάποιοι πλούτισαν από το Δήμο.Αν έχετε πολιτικό ανάστημα βγείτε και απαντήστε στις φοβερές καταγγελίες. Αν είναι ψέματα στείλτε τον στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:50 είσαι "κοντός" πολύ "κοντός". Άκου κριτήρια ψηφου:είναι Άνθρωπος και έτσι Γουστάρω. Για ΔΉΜΑΡΧΟ ψηφίζεις και κρίνε για το ΈΡΓΟ ΤΟΥ... ΌΛΟΙ άνθρωποι είμαστε και δεν πρέπει να ξεφεύγουμε. Καλός είναι και ο φερεντινο και ο κασολας... Τουλάχιστον αυτούς δεν τους έβγαλαν στα κανάλια!!! Για θυμήσου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε ανθρωπε του θεου αυτος ερχετε σε επαφη με το λαο ενω οι αλλοι ειναι απομακροι .στον αποστολακη πας στο γραφειο του ελευθερα ενω με τους αλλους δεν πας γιατι το παιζουν μεγαλοι και οταν βγουν δημαρχοι ξεχνουν τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδω και 20 χρονια τον πηγαν στα καναλια και τι εγινε μια τρυπα στο νερο.γιαυτο σου λεω αυτη η καραμελα εχει λιωσει.καντε σωστη αντιπολιτευση και υπευθυνη και οχι να αναμασατε την ιδια καραμελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραία φίλε κάνω λάθος! Πες μου τα ΈΡΓΑ ΤΟΥ.... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ 20 ΧΡΌΝΩΝ... ΤΑ ΠΕΡΊ ελεύθερα στο γραφείο του, άστο να πάει στο διάολο άστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πήγαν σε ρουσφέτια και χρηματισμούς γιατι αλλιώς δεν ξαναπερνε εκλογές...πέταξε πολλά περισσότερα από αυτά τα 300 χιλιάρικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο