Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ για την Ημέρα Δράσης στις 28 Απριλίου: Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τηλ.Επικ/νιας:2643061211-6988068439
Πληροφορίες: Mυλωνίδης Ευθύμιος
Email: syllogosd.nvonitsas@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28 Απριλίου συμμετέχουμε στην Πανελλαδική ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους! Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά!

           Η κυβέρνηση της ΝΔ εκμεταλλευόμενη την αντικειμενική ανασφάλεια των εργαζομένων μπροστά στα αποτελέσματα της πανδημίας, προχώρησε σε ισχυρό χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων, έδωσε στην εργοδοσία το πράσινο φως να κάνει ό,τι θέλει. Κυβέρνηση και εργοδοσία αξιοποιούν την πανδημία για να επιταχυνθούν μέτρα και αναδιαρθρώσεις, επιδιώκοντας να σαρώσουν όποιο εργασιακό δικαίωμα  έχει απομείνει...........



   Οι έκτακτες αντεργατικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που  ψηφίστηκαν εν μέσω πανδημίας, περιλαμβάνουν μέτρα που διευκολύνουν την ένταση  της εκμετάλλευσης, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς ομίλους και την εργοδοσία  μια πρωτοφανή ασυλία για να εφαρμόσουν κάθε μέτρο ξεχαρβαλώματος των εργασιακών σχέσεων. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στον τομέα της Παιδείας, όπου εν μέσω πανδημίας και με τα σχολεία κλειστά η κυβέρνηση φέρνει ένα αναχρονιστικό, αντιδραστικό, αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.
         Δεν είμαστε “όλοι μαζί” ούτε υπάρχει “εθνική ομοψυχία”! Τα συμφέροντα και οι ανάγκες των εργαζομένων ποτέ δεν ταυτίζονται με αυτά των εκμεταλλευτών τους. Η έως τώρα εμπειρία μας και η ίδια η ζωή επιβεβαιώνει τα χειρότερα σενάρια!

           Ο σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Βόνιτσας στηρίζει την ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ στις 28 Απρίλη στους χώρους δουλειάς για την ανάδειξη των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα οι εργαζόμενοι με αφορμή την επιδημία του κορονοϊού.
Μένουμε δυνατοί και όχι σιωπηλοί! Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις μας!

7 σχόλια:

  1. Βρε φερεφωνα του συριζα αυτα που λετε ειναι ολα κολοκυθια νεροβραστα .η προπαγανδα σας δεν περναει γιατι ολοι σας ξερουν τι πονηρα και υπουλα ζωα του συριζα ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο είναι το νομοσχέδιο γιατί δεν μας λέτε;;; ενημερώστε και τους γονείς επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζόρια βλέπω πού θά χάσετε τό ραχάτι.
    Επιμήκυνση σχολικού έτους μέχρι νά σταματήσουν τά τζιτζίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.47 Φασιστακι ακόμα να βρεις Γυναίκα? Το έκαψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΟΔΗΓΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πού είναι ο νέος οδηγός ρε φίλε;απ' τ Αγρίνιο η απ' τ μαχαλά;απλά να ξέρει ο κόσμος που ν τον ψάχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πας στο κεντρο υγειας και να ρωτησεις βρε φλουφλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο