Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η πρώτη συνέντευξη του ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ υποψηφίου δημάρχου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ στην εφημερίδα "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ"

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ: "ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ"

             Την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, παραχώρησε στην εφημερίδα "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ο κύριος Αθανάσιος Κασόλας. Ο κύριος Κασόλας αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο και κάλεσε τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν σε αυτή του την προσπάθεια και με το αποτέλεσμα των εκλογών να..."αφήσουμε πίσω το παλιό", όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ακολουθεί η συνέντευξη:

ΕΡΩΤΗΣΗ:"Κύριε Κασόλα αρχικά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και έπειτα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη που παραχωρείτε στην εφημερίδα μας ως υποψήφιος πλέον Δήμαρχος για το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Καλή χρονιά με υγεία κύριε Φράγκο σε εσάς και στους αναγνώστες σας. Σας ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δίνετε."

ΕΡΩΤΗΣΗ:"Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση κ. Κασόλα;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Κύριε Φράγκο είμαι ένας νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μου. Εδώ έχω γεννηθεί, μεγαλώσει, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και εδώ βρίσκεται η οικογένειά μου. Αγαπώ τον τόπο μου και με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν έτη 2019 και ο Δήμος μας ομοιάζει ως σαν να έχει μείνει στον προηγούμενο αιώνα..........



          Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή. Αλλαγή ιδεών, πολιτικής και προσώπων, διότι όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς και οι αναγνώστες σας τίποτα δεν έχει αλλάξει την τελευταία πενταετία που διοικεί το Δήμο η απερχόμενη δημοτική αρχή. Κανένα αναπτυξιακό έργο δεν έχει πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας και είμαστε ουραγοί σε επίπεδο νομού, αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να Συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη και εμείς όπως συμβαίνει στις τριγύρω περιοχές.
           Ο απερχόμενος δήμαρχος ούτε στόχο ούτε όραμα είχε ή έχει για τον τόπο μας. Αντιθέτως, αναλώνεται στην λογική της ψηφοθηρίας, επιδιώκοντας την επανεκλογή του με κάθε τρόπο και μέσο κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα. Στόχος του είναι με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος η παραμονή στην εξουσία. 
          Τα έργα υποδομής που έγιναν αυτή την πενταετία είναι ανύπαρκτα. Η απερχόμενη δημοτική αρχή προσπάθησε με πρόχειρο τρόπο να κλείσει/ολοκληρώσει παλαιά έργα «βαφτίζοντάς» τα ως δικά της. Αντιθέτως, κατά την περίοδο 2011- 2014 δημοπρατήθηκαν και ολοκληρώθηκαν έργα ενδεικτικά σας αναφέρω έργα  όπως, η αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του Γυμνασίου Βόνιτσας χρονίζον πρόβλημα επί και των δύο προηγούμενων θητειών του ίδιου Δημάρχου, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κατούνας, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Βόνιτσας. Επίσης δημοπρατήθηκε η δημιουργία – αναστήλωση του κινηματογράφου ΛΑΙΣ, η κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Παλαίρου, καθώς και η αποκατάσταση του 1ου και 2ου  Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας και πλήθος ακόμα.
       Αν η θητεία της εν ενεργεία Δημοτικής αρχής ήταν τέσσερα και όχι πέντε έτη, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα. Αυτό το ένα επιπλέον έτος, έδωσε την ευκαιρία σύνταξης κάποιων πρόχειρων μελετών, την προεκλογική και πρόχειρη δημοπράτησή τους, με μοναδικό σκοπό να δοθεί η εντύπωση στους δημότες μας ότι παράγεται έργο και ότι η ανάπτυξη έρχεται.

         Στα έργα υποδομής και ανάπτυξης που θα αναβαθμίσουν τον τόπο μας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα μας βγάλουν από την αφάνεια, θέλω τόσο προσωπικά εγώ όσα και οι συνεργάτες μου να δώσουμε τη μεγαλύτερη έμφαση. Η εν ενεργεία δημοτική αρχή απέτυχε πλήρως και στον τομέα της ανάπτυξης. Ακόμα και το αλιευτικό καταφύγιο Παλαίρου βρίσκεται στα χαρτιά ακόμα μετά από μία χαμένη πενταετία και όχι τετραετία, το οποίο ενόψει εκλογών θα το υποσχεθούν εκ νέου στους δημότες στο αντιγραφή - επικόλληση προεκλογικό τους πρόγραμμα.
       Οι τομείς του τουρισμού, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, καθώς και της ενέργειας μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για την περιοχή μας.
        Θα διενεργήσουμε κάθε τι νόμιμο προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υφίσταντο φαινόμενα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και αν προκύψουν μη σύννομες ενέργειες θα αποδοθούν ευθύνες.

        Κύριε Φράγκο εν έτη 2019 δεν μπορεί να γίνεται πλουσιότερη εις βάρος του Δήμου μια δεκάδα προμηθευτών και εργολάβων, οι οποίοι έχουν εισπράξει κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας του απερχόμενου δημάρχου ποσό άνω των 2.000.000 ευρώ με την πολιτική των απευθείας αναθέσεων, ενώ έχει όλη τοπική κοινωνία ανάγκη για δουλειά και να πλουτίζουν λίγοι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ενώ η κοινωνική πολιτική του δήμου και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να είναι ανύπαρκτη και να γίνεται προσπάθεια μόνο ανάπτυξής της ενόψει εκλογών".


ΕΡΩΤΗΣΗ: "Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον Φεβρουάριο. Μήπως οι συζητήσεις που είχατε με την δημοτική σας παράταξη καθυστέρησαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας; Έχετε προχωρήσει τις διεργασίας για την κατάρτιση ενός δυνατού ψηφοδελτίου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Δεν νομίζω κύριε Φράγκο ότι καθυστέρησε να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση του Δήμου μας. Για παράδειγμα στον πιο μεγάλο δήμο του νομού μας το Αγρίνιο και με την πληθώρα των υποψηφίων, η υποψηφιότητα της κυρίας Σταρακά ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Eπίσης ούτε από την άλλη πλευρά έχει ανακοινωθεί επίσημα υποψηφιότητα. Ασφαλώς και έχουμε προχωρήσει τις διεργασίες για την κατάρτιση ενός πολύ δυνατού ψηφοδελτίου, με τη συμμετοχή νέων ατόμων που έχουν όραμα, αγάπη για τον τόπο μας και όρεξη για δουλειά. Αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Η ζωντάνια και η δημιουργικότητά τους θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την περάτωση του οράματός μας. Ο συνδυασμός μας συνάντησε καθολική αποδοχή σε νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και εάν προέρχονται, από όλες τις παραγωγικές τάξεις και από όλες τις ηλικίες".  

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Πως κρίνεται το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής; Πιστεύετε ότι έχουν χαθεί ευκαιρίες ανάπτυξης; Τι ζητάτε από τους δημότες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου κρίνεται επιεικώς ως ανεπαρκές και αποτυχημένο κύριε Φράγκο. Έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ακόμα και αυτά τα λίγα τα οποία πήρε ο δήμος, ήταν ελάχιστα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να πάρει. Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος δεν μπορεί και δεν ξέρει να δώσει οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων στα νέα προγράμματα, αδυνατεί να ασκήσει τον απαιτούμενο έλεγχο και να πάρει σωστές πολιτικές αποφάσεις προς το συμφέρον των δημοτών του και έχει μείνει ακόμα στην περίοδο 2002-2006, ο δήμος μας δυστυχώς δεν μπορεί να πάει μπροστά. Χάνονται αδικαιολόγητα ευκαιρίες ανάπτυξης για την περιοχή μας, που δεν έχουμε την πολυτέλεια εν έτη 2019 να μην τις εκμεταλλευόμαστε. Οφείλω να τονίσω βέβαια ότι η προσπάθεια και η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει από έναν και μόνο άνθρωπο. Με όραμα την αλλαγή και την ελπίδα ότι το μέλλον του τόπου μας θα είναι καλύτερο. Με την πεποίθηση ότι αφήνουμε πίσω το παρελθόν και κοιτάμε το μέλλον. Ζητώ από όλους τους δημότες όσο πιο ισχυρή εντολή γίνεται, ώστε μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση στο όραμα μας για ένα καλύτερο αύριο, να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο μας, να δώσουμε λύση στα προβλήματα των δημοτών μας και να εξαλείψουμε τις παθογένειες του παρελθόντος που μας κρατούν πίσω.

ΕΡΩΤΗΣΗ: "Πιστεύετε ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο του σημερινού δημάρχου;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Ύστερα από μία πορεία 21 ετών, (13 χρόνια δήμαρχος, 4 χρόνια αρχηγός αντιπολίτευσης και 4 χρόνια δημοτικός σύμβουλος), πιστεύω ναι ότι έχει ολοκληρωθεί το υποτιθέμενο όραμά του. Φτάνει πια. Πόσο άλλο χρειάζεται; Έχω την άποψη ότι δεν έχει πλέον να προσφέρει στον τόπο απολύτως τίποτα. Εντούτοις, είναι καιρός πια να αφήσουμε πίσω  το παλιό και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες, όραμα και όρεξη για σκληρή και υπεύθυνη δουλειά και νέα πολιτική να ξαναζωντανέψουν την ελπίδα για τον τόπο μας."


-Η συνέντευξη πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ (Αρ. Φύλλου 109, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019)
-Ευχαριστούμε πολύ τον εκδότη της εφημερίδας κ. Φράγκο Σπύρο, για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.



80 σχόλια:

  1. ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΟΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ? ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχώρα Θανάση, είμαστε μαζί σου. Η παρουσία Σόλωνα και Μαλιαγρίδη δίπλα σου αποτελεί εγγύηση για τη σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, μακάρι να μπουνε και άλλοι νέοι και έντιμοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρυ αντε γεια.Ας προσεχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν η θητεια ηταν 3,5 χρονια οσο των προηγουμενων κακων δεν θα ειχε μπει ουτε τουβλο με κλωτσες θα εφευγες αποστολακη το μονο σωστο της συνεντευξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει ο Κασόλας:
    "Θα διενεργήσουμε κάθε τι νόμιμο προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υφίσταντο φαινόμενα κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και αν προκύψουν μη σύννομες ενέργειες θα αποδοθούν ευθύνες"...
    Για ποιον κτυπούν οι καμπάνες; Το ξήλωμα του πουλόβερ άρχισε. Το δημαρχιακό παρακράτος ετοιμάζεται να καταρρεύσει. Ποινικη διωξη σε όσους πλουτισαν παρανομα με τα λεφτά μας. Η ώρα της καθαρσης έρχεται. Επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες αυτό χρειάζεται ο Δήμος και δημοτική αλλαγή ! Θα κερδίσει πολύ εύκολα νέος άνθρωπος το γέροντα-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα τσιρακια του δημαρχείου άρχισαν τις επιθέσεις. Λες και δεν είναι γνωστοί. Κι απο που πληρώνονται; μα φυσικά από την τσέπη μας, απο τα χρήματα των δημοτών. Από τον κόπο, μόχθο και ιδρώτα που έχει φτύσει αίμα ο άμοιρος δημότης. Τι άλλο θέλετε: Λαμογια, Λωποδύτες, κακοδιαχείρηση, Εμπαιγμός, μασκαριλίκι, αίσχος και ντροπή. Βγαλτους τη μάσκα Κασόλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα εξηγούνται όλα. Τι πόνο παίρνεται; Σε προηγούμενο σχόλιο εγραψες πατριώτη ότι ο δήμαρχος και η παρέα του βοηθουσαν οικονομικά μερικους στη Βόνιτσα. Τι σας έφυγαν κι αυτοί;... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ δεν ξανάγινε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ κούκλος και νέος ο δήμαρχος σας εκεί στη Βονιτσα .αΝ ήμουν εκεί θα τον ψήφιζα σίγουρα ,εμείς στον Αστακό έχουμε το γερό μουστάκια Γαλουνη ! Θα βγει σίγουρα αυτό το νέο παιδί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κασολα δεν κάνεις για δήμαρχος ακομα,κατσε στο γραφείο σου καλά που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έρχονται οι δαπάνες του ΚΑΣΟΛΑ στο ΜΕΡΙΜΝΑΣ καΙ στο ΦΟΣΔΑ ............ Γιά μαντέψτε τι σημαίνει ΔΑΙΔΑΛΟΣ........... Από εκεί θα ξεκινήσει ο Κασολας . Από τα δικά του θα αρχίσει για να δει την κατασπατάληση . Όλα στην επιφάνεια σε μερικές εβδομάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε ΚΑΣΟΛΑ για μιλήστε μας για τα εργα και τις ημέρες σας στο ΦΟΣΔΑ και το Κέντρο Μέριμνας .??????? Αλήθεια τα εκατομμύρια που χαλάσατε σε αέρα ήταν αναπτυξιακό έργο !!!!????? Παραλίγο να ανατινάξεται τον ΦΟΣΔΑ στον αέρα, με τα ΧΥΤΑ να υπολειτουργούν και τον βιολογικό της Βόνιτσας να είναι ένα καζάνι έτοιμο να σκάσει . Ευτυχώς που άλλαξε χέρια γιατί ακόμη θα ξεσκατωναμε τους δρόμους της Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγγνώμη αλλά έχετε ψηφίσει ως αντιπολίτευση ΝΑΙ στα έργα που εγκρίθηκαν από την τωρινή δημοτική αρχή, από τα οποία κάποια έχουν δημοπρατηθεί και ηδη
    ξεκινούν. Ο Δήμος Ακτιου-Βονιτσας πήρε τα πιο πολλά έργα ακόμη και από τον Δήμο Αγρινίου. Μερικά από αυτά, 700.000 το μικρό κομμάτι στα Όχθια και 2.900.000 όλο το υπόλοιπο κομμάτι, που 25 χρόνια έπεφταν τα χώματα κάτω από τα σπίτια και δεν έτρεξε κάνεις τους να λύσει το πρόβλημα. Δρόμος Πλαγια-Περατια, Ανάπλαση παραλίας Παλαίρου, Δρόμος Κατουνα-Λουτρακι, στατικότητα Γυμνασίου Βόνιτσας, νερό Παλαιρος-Πογωνια-Στενο και πολλά ακόμη. Όσο για το αλιευτικό καταφυγιο Παλαίρου, δεν υπήρχε τίποτα νόμιμο. Η νομιμοποίηση σε όλα εκεί πέρα έγινε από τον τωρινό Δήμαρχο και πλέον η περιοχή με τα έργα θα αλλάξει πολύ. Έχετε λιγάκι υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυνατά Κασολα διώξετε τα λαμογια τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΣΟΛΑ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΩΡΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιον τον τρώει ο κ...για μέσα φυλακή .τα στοιχεία υπάρχουν μη ξύνεται άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κονομάτε παπαγαλάκια και γραφετε κατά του Κασόλα. όλα εδώ πληρώνονται κουφ....λες! Όλους μέσα θα σας βάλει ο Κασόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΣΟΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΓΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι δουλειά έχει ο Μαναστριώτης εδώ κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από τις λίγες φορές που θα πω μπράβο σε κασόλα. Για τους σανοφάγους θα ήθελα να πω ότι δυστυχώς δεν υπαρχουν μεγαλύτερα λαμόγια απο αυτα του Αποστολάκη. Καταντησαν το δήμο της αρπαχτής και της λαμογιάς. Η βόνιτσα δεν ξεχνά ποιοι λαηλάτησαν το δήμο. Δικαίωση τώρα! Όλα τα λαμόγια στην φυλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο λαος της Βόνιτσας δεν ξεχνα κανεναν φιλε. ολοι οσοι έβαλαν το δακτυλο στο μελι πρεπει να μπουν φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ετσι σιγά-σιγά Θανάση να παιρνουν σειρα ολα τα λαμογια και σε λιγο καιρο όλα τα τρωκτικά που μας κυβέρνησαν στο δήμο, θα νιωσουν πως ειναι να πληρωνεις για τα εγκληματα σου. έφαγαν, εφαγαν, εφαγαν, κανονικά ολοι αυτοί πρέπει να αφήσουν τα κόκαλα τους στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tι εννοούσες Κασόλα, όταν είπες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Τσινιά ότι ξέρει από δωράκια; Τώρα πρέπει να τα πεις όλα με στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ. ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΗΤΑΝ. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ; ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΘΕΝ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Κασολα καλα κάνεις και βάζεις για δήμαρχος Αλλά αν ξεκινάς έτσι όπως ο τριαντακωσταντης να ρίχνεις λάσπη Ούτε δεύτερος δε θα βγεις κανέ τον αγώνα σου σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολύ παραμυθατζής ο Αποστολάκης... Λέει για δηθεν έργα. Μα όλα αυτα τα εργα είναι με μελέτες του ΣΟΛΔΑΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ... ποιον δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χτύπα... τους από κάτω σα χταπόδι Κασόλα, τα λαμόγια που έφαγαν τον άμπακο! Όλοι ξέρουμε από πρώτο χέρι (ναναι καλά ο τριαντακωνσταντης) ποιοι και ποσα με χρυσα δόντια εβαλαν χερι στα λεφτα των δημοτων και εχουν το θρασος και μιλανε κι απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΙΟΙ. ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κασόλα δύο εργολάβοι από το Μοναστηράκι έχουν πάρει τουλάχιστον 700.000 ευρώ επί Δημαρχίας Αποστολάκη σε απευθείας αναθέσεις. Επί Δημαρχίας Σολδάτου ένας προμηθευτής από Πογωνιά και ένας εργολάβος από Ζαβέρδα πήραν τουλάχιστον 350.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. Ποια είναι η γνώμη σου, το όριο των 24.800 ευρώ για τις απευθείας αναθέσεις έχει ξεπεραστεί ή όχι από το 2011 μέχρι σήμερα; Αυτό απάντησε. Από την απάντηση σου θα φανούν οι προθέσεις σου. Αυτά για σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος για πλάκα οι ποιο εύκολες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΣΟΛΑ ΕΙΣΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ;;; ΜΕ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΑΓΡΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟΣ .. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ... ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ... ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.. ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ .. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.... ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;; ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ👎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 5,42 άμα το πει ο λαός θα τα μαζέψουν,τι θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΣΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο μέγας ηγέτης θα ξεκινήσει το εργο του Νικου Σολδάτου για τον παραλιακό δρόμο Πογωνιά-Πλαγιά! Θα ακολουθήσει πλούσιο πρόγραμμα με νταούλια στη Βόνιτσα και ολοι μαζί θα βριζουν το Σολδάτο. Απίστευτα θρασύς ο μέγας ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Κασολας κάνει το ίδιο με τον τριαντακωστσντη μας ενημερώνει ποιοι έφαγαν τα λεφτα τα οποία έχει υπογράψει ο ίδιος Χα Χα αποατολακη θα εισια δήμαρχος παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. απαντηση στον 7 Φεβρουαρίου 2019 - 6:00 μ.μ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ!!!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!!!!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Κασολας κάνει ένα μεγάλο λάθος . Νομίζει βάζοντας τον Μαλιαγριδη και τον Σόλωνα να κατηγορούν και να μιλάνε για κλέφτες, θα κερδίσει τις εντυπώσεις . Ξεχνά ότι διαχειρίζονταν δυο μεγάλους λογαριασμούς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . Φαντάζεστε να ξεκινήσουν να μιλάνε για δαπάνες και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος κατά την διάρκεια της προεδρίας του στο ΦΟΣΔΑ και στον παιδικό . Θα φτάσουν να ζητούν και το πόθεν εσχες του Κασόλα στο τέλος για να διαπιστώσουν πιθανό ξαφνικό πλουτισμό. Ήδη γυρίζει μπούμεραγκ η πολιτική του . Εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Αφροδίτη Μπουμπουλη και η δυναμική της παρουσία σε συνδιασμο με την πολιτική λάσπης θα τον γκρεμίσουν πρόωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αχαχαχαχααααζ!!! Γελούν και οι πέτρες!!! έργα Αποστολάκη...
    Αυτός, αυτός ειναι ο νέος Πατακός!
    Ξεκιναει εργα Σολδάτου και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι δικά του...
    Σας έχει σιχαθεί ο κοσμάκης με αυτά που κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ σας καίει η υποψηφιότητα ΚΑΣΟΛΑ σύντροφοι ,σε πανικό βρίσκεστε και εσείς και ο γιωργακης που δε μπορεί να φτιάξει ψηφοδέλτιο με τίποτα και παρακαλάει τους Κασολικους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε' ΌΧΙ ΚΑΙ .ΑΤΑΚΌ'Σ
    ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ
    μη μας υποτιμάτε εσείς οι ακρο αριστεροι
    Είμαστε απλοί δεξιοί.
    κακό είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΤΟΝ 7:04 μ.μ.
    Είσαι θλιβερός... Σας έχει σιχαθεί ο κοσμάκης με αυτά που κάνετε...ακούει Αποστολάκη και έχει τάση προς εμετό???
    Τολμας και γραφεις για δηθεν βρωμιες του Κασόλα (5 χρόνια έχετε το δήμο στα χέρια σας αφου όπως λες ειχε κανει λαμογιές γιατί δεν τον στείλατε στον εισαγγελέα. Αρα ειναι συκοφαντίες οσα λέτε), την ιδια στιγμη που εσύ (ξερουμε καλά ποιός είσαι?) και οι απλυτοι φιλοι σου εχετε αδειασει τα ταμεια, τρώτε με πέντε μασέλες, έχουν γίνει εκατομμυριούχοι μερικοί κολλητοί σας, εχετε γεμισει το τόπο με κακοποια στοιχεια (τέτοιος εισαι και συ?) και εχετε ξεπουλησει ΟΛΟ το Δήμο??? Ο απόλυτος εξευτελισμός. Εισαι τοσο μα τοσο πολυ ηλιθιος??? Πες μου ρε βλακα, εισαι τοσο μα τοσο ηλιθιος??????!! Τωρα αναμείνατε και το μεγάλο ονοματάκι που θα σκάσει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επικαλείται τον Σολδάτο μπας και κερδίσει κάτι αφού βλέπει οτι είναι μόνος.Αλήθεια πιστεύει οτι μπορεί ο Σολδάτος να τον βοηθήσει.....μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος ο Νικολάκης είναι φούλ με τον νυν Δήμαρχο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εχετε καταντήσει οι χειρότεροι απο ολους τους δήμους στη χώρα.
    Πήρατε μαζί τους παλαμακιτζήδες και κανατε φιέστα στο γήπεδο της Κατούνας.
    Ο Δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ρωτήθηκε στην κατούνα ποιος εφτιαξε το γήπεδο; -Σιωπή, τσιμουδιά, έχασε τη φωνή του...μαύρο σκοτάδι!
    Και πως έγινε το γήπεδο χωρις μελέτες, προυπολογισμό; ...Καλά κρασιά!!
    Δεν τρώγεσται με ΤΙΠΟΤΑ!!
    Ο Αποστολάκης αφου παρατησε σφαγεία, λουτρα Τρυφου, φράγμα Αχυρών, προσπαθεί με ΠΟΡΔΕΣ να κάνει έργο στην Κατούνα.
    Μήπως γνωρίζει κάποιος που δεν του έχει κάψει τον εγκέφαλο ο ληγμένος σανός, να μας πει ποιος εφτιαξε το γηπεδο της Κατούνας!!!
    Καληνύχτα Αποστολάκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 7.44 , ούτε με πέντε μασέλες τρώω ούτε έχω άπλυτους φίλους, ούτε έχω σχέση με Δημαρχιλικια και αντιδημαρχιλικια .Ουτε ασχολουμε με την βρωμια σας. Δεν ξέρω τι κάνει ο Κασολας ή ο Αποστολάκης . Δεν ξέρω αν έχουν φαει χρήματα ή όχι . Ειπα αν ξεκινήσουν . ....... Ο Αποστολάκης 20’χρονια Δήμαρχος και την ίδια πιπίλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις εκνευριστεί αρκετά και φαίνεται από το ιβρεολογιο σου. Χαλάρωσε και αν υπάρχει κάτι για τον Κασόλα θα έρθει στην επιφάνεια. Αν τολμά επίσης ας διώξει όλα τα αρπακτικά που τον περιτριγυρίζουν ,να βγάλει το πόθεν εσχες της πενταετίας στον αέρα και μετά θα του βγάλω το καπέλο και θα τον ψηφισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λάσπη λασπη και στο τέλος μια από τα ιδιαααα ο αποστολακης δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε πλακα μας κανεις εσυ τωρα ηρθες θανασακη στα δρωμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kασόλα ρώτησε το Θύμιο γιατί έχασε στο 2ο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 5.22 και 6.27
    Τα στοιχεια που παρουσιαζε ο κ. Τριαντακωνσταντης,ηταν ψευτικα;
    Τοτε πως ενας εισαγγελεας δεν τον τσιμπισε,μηπως τα γραπτα του ηταν
    η αλληθεια;
    Χαθηκε η σοβαροτητα ,ξεπουλαμε τη ψηφο μας και δεν μας νοιαζει
    η προοδος του τοπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. θα είναι αργά όταν θα εκτιμήσει ο κόσμος τα έργα Αποστολάκη και δεν ενόχλησε και κανέναν και τον βρίζετε χωρίς να φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. απαντηση στον 7:04μμ
    Μην κρίνεις τους άλλους βάσει των δικών σου αξιών. Υπάρχουν και άτομα που δεν τα έπαιρναν. Δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου:
    Ξύπνα Ανδρεα για να δείς τα παιδιά της "αλλαγης" -Αποστολάκη- που κάνουν ζωάρα με τα λεφτά των δημοτών. Ας πρόσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 5 χρόνια στον δήμο και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μόνο φρόντισαν να πλουτίσουν αυτοί και οι γύρω τους.Τα λεφτά τα δικά μας πήγαιναν στους κολλητούς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δώσε πόνο κασόλα!!!!! Κοιτα πόσα τσιρακια του Αποστολάκη ετρεξαν να σου απαντησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εσύ έκανες δουλειά στο φοσδα. Δεν πήρες ποτέ δώρα αυτοκίνητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προχωρά Θανάση είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Άντε να τελειώνουμε με τα.πρατηρια τις κλίκες,τους κουνιαδος. Άντε να πάει αυτός ο τόπος μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΥΜΗΔΙΑ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολύ κατινιά και καφρίλα ρε αδέλφια .Ας μιλήσουμε τώρα για εκλογές . Να δούμε τα πράγματα ως έχουν .

    Α)Ο Αποστολάκης ως Δήμαρχος θα πάει στον δεύτερο γύρο . Ποτέ στον Δήμο Ανακτοριου ή στον Δήμο Παλαιρου ή Μεδεώνος ο Δήμαρχος δεν κατέληξε τρίτος στον Α γύρο . Ούτε όταν εμφανίστηκε ο Τανταρος που έκοψε τον Αποστολάκη στην μέση . Αυτό συμβαίνει γιατί ως Δήμαρχος έχει την δυναμική της άμεσης εξυπηρέτησης , έχει την δυναμική της καρέκλας και της εξουσίας. Ανεκαθεν ο μηχανισμός ενός δημάρχου είναι ισχυρός και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα και δυσκολία .

    Από εκεί και πέρα
    Β) Ο Κασόλας φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη θέση. Έχει την εμπειρία της προηγούμενης θητείας και το ισχυρό όπλο ότι προέρχεται από ένα συνδιασμο ( του Φερεντίνου ) που άγγιξε υψηλά ποσοστά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές .Αυτο τον ωφελεί γιατί γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις .

    Γ)Ο Μασουρας έχει λίγες ελπίδες για την δεύτερη θέση αρχικά λόγο ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως λόγο απειρίας του μηχανισμού του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις μιας εκλογικής μάχης. Ως προσωπικότητα μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποσοστών αλλα μόνος του λίγο δύσκολο μα περάσει στην δεύτερη θέση.

    Δ)Το ΚΚΕ λογικά θα βγάλει μια έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο παρότι ο υποψήφιος του δεν είναι στα επίπεδα εκλογικής ετοιμότητα του Νίκου Μωραΐτη .

    Ε)Το σενάριο που περιπλέκει την μάχη της δεύτερης θέσης είναι αυτό της πιθανής υποψηφιοτητα της Αφροδίτης Μπουμπούλης . Αν κατεβάσει συνδιασμο τα πράγματα περιπλέκονται γιατί θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά στον Δήμο Μεδεώνος από Κασόλα και Μασουρα και με μερικές έξυπνες υποψηφιότητες στον Δήμο Ανακτοριου και Παλαιρου θα διεκδικήσει επι ίσοις όροις την δεύτερη θέση από Κασόλα και Μασούρα.
    Σε αυτή την περίπτωση ( δηλαδή με την υποψηφιοτητα Μπουμπούλης ) μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης και ο Μασούρας .
    Παμε σε ένα Φεβρουάριο με προεκλογικό άρωμα και με πολύ ένταση από ότι φαίνεται Γιαυτό ψυχραιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά Ελληνικά ρε φίλε ο Μασούρας θα είναι ο νέος Δήμαρχος,γράψετο αυτό που σου λέω...

      Διαγραφή
  61. Ο Αποστολάκης θα πάρει σχεδόν όλα τα τοπικά από τι φενετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η επιθυμία του κ. Αποστολάκη να είναι ξανά υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές μόνο ως κακόγουστο αστείο και ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί. Θα πρέπει επίσης οι πάσης φύσεως αυλικοί του να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να δουλέψουν και λιγάκι στη ζωή τους και όχι να σιτιζονται μονίμως από τον κρατικό κορβανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλή επιτυχία Θανάση και καλό αγώνα για να καθαρίσει ο δήμος από τα τρωκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εγώ πιστεύω ότι θα χάσει ο Αποστολάκης για ένα κ μόνο λογο!Αν και στην αρχή φαινόταν ότι θα καθαρίσει εύκολα ανατρέπονται σιγα-σιγα τα προγνωστικά!Ασχολούνται πλέον νέοι άνθρωποι,θα δείτε προσεχώς να στελεχώνουν Μασούρα και Κασολα νέα παιδιά....Σίγουρα θα έχουν και παλιούς μέσα,όμως τη διαφορά θα τη κάνουν οι νεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ένα είναι βέβαιο. Ο Αποστολάκης Δήμαρχος δεν πρόκειται να βγει. Αυτό θυμηθείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Όταν αυτή τη στιγμή υπάρχει αποσυσπείρωση στο χώρο της μείζονος αντιπολίτευσης και γίνεται τόσος Ντόρος φανταστείτε τι θα γίνει μόλις ο κ Κασολας συσπείρωσει την παράταξη του σε 1,5 μήνα εκτιμώ ,θα κερδίσει πολύ άνετα γιατί εσείς οι αντίπαλοι του τον συσπειρώνεται και τον διαφημίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Να τα βαζεις ολα τα σχολια Ξηρομερονιους.. οχι αυτα που σε παιρνουν μονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος όπως φενετε το μόνο που νοιάζει τους άλλους είναι να ρίξουν τον αποατολακη οποτε θα φάνε τα μούτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ενας παπαγαλάκι του Αποστολάκη το πρωί έγραψε ότι για το παραδρομο που εγινε συντρίμμια απο τη κατολίσθηση στα Παλιάμπελα φταιει ο καιρος και ότι θα γινουν δρόμοι στη βόνιτσα!!!
    Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. χαχααααααα. Πάλι καλα ου δεν είπε ότι φταίνε οι προηγούμενοι.
    Αι μωρε κακομοιρη Αποστολακη, κανεις δε σε πιστεύει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η κατολίσθηση του βουνού κατάπιε δρόμο στα Παλιάμπελα. Πάλι καλά που δεν μας είπαν οι Αποστολακέοι ότι η βροχη ήταν ΑΝΤΙ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΙΚΗ και την εριξαν ο Κασόλας και ο Μαλιαγρίδης..... ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Kασόλα μπορείς να πληροφορήσεις τους Δημότες ,πόσα χρήματα έχει πάρει ο Πρόεδρος του χωριού σου Μοναστηράκι από το 2011 μέχρι σήμερα με απευθείας αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Με Θυμιο μεσα θα ειμαστε ολοι μεσα,Καρυ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ουξα βλακες ολοι σας 😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο