Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Παναγιώτης Κελεσίδης το «Λιοντάρι του Θρύλου»- παρουσίαση του βιβλίου του στο Μεσολόγγι (video)



           Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου του Λιονταριού Θρύλου Παναγιώτη Κελεσίδη στο Μεσολόγγι.
      Μια εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσολόγγι 2008 και η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσολογγίου........

ΒΙΝΤΕΟ...
.............................



       Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Καραπαππάς και κ. Καρβέλης, ο πρώην δήμαρχος Μεσλογγίου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Αναγνωστόπουλος ,ο πρωην δήμαρχος Μεσολογγγίου κ. Κατσούλης, το μέλος της ΕΠΣΝΑ κ. Καπλανίδης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κ. Βλασόπουλος, κ. Ασπρογέρακας, κ.Σταμάτης,κ. Φώσκολος,κ.Χατζηφόρος, ο πρόεδρος της ΑΕΜ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου κ. Μπιλάλης, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Αντιρρίου κ. Κάκκος,ο πρόεδρος του Ομήρου κ. Περαρής,ο πρόεδρος του Μεσολόγγι 2008 κ. Καρακώστας, η κ. Ρόμπολα παρατηρητής footballeague και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μεσολογγίου και ο δημοσιογράφος της «Αθλητικής Ηχώ» κ.Πάσχος και ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008 κ. Γουλής. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Βασίλης Δελημάρης.

ΒΙΝΤΕΟ 2.......
























































http://www.nafpaktianews.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΓΑΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ '' ΜΑΡΙΟΥ'' ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΕ!!!!! ΑΥΤΑ.... ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''ΒΑΖΕΛΟ''ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

    ======================================================== ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ____ ΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο