Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Υπ. Δήμαρχος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ: Σκληρή κριτική στον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ για την απουσία του από τη κορυφαία διεθνή έκθεση “Verde.tec” και γιατί εγκατέλειψε και το πρόγραμμα ανακύκλωσης!

      Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Θανάσης Κασόλας με ανακοίνωση του, ασκεί έντονη κριτική στον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Αποστολάκη γιατί δεν παρέστη στην κορυφαία διεθνή έκθεση “Verde.tec” για το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία. Κάνει λόγο για εγκατάλειψη του προγράμματος ανακύκλωσης και επισημαίνει ότι είμαστε από τους λίγους δήμους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που δεν έχουμε εν έτη 2019 προμηθευτεί ακόμη καφέ, κίτρινο και μπλε κάδο. Στο τέλος ρίχνει φαρμακερά λεκτικά «βέλη» προς τον Αποστολάκη λέγοντας: "Αν η έκθεση ήταν για θεομηνίες, καθαρισμούς ρεμάτων, καθαρισμούς από χιόνι, διαμόρφωση  δρόμων με χαλίκι, σίγουρα θα ήσασταν εσείς και άλλοι πολλοί παρόντες…"....

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπ. Δημάρχου Θανάση Κασόλα: 

         Αίσθηση προκάλεσε η ηχηρή απουσία του Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεώργιου Αποστολάκη από την κορυφαία διεθνή έκθεση “Verde.tec” για το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία που διεξήχθη στο Mec Παιανίας στις 15  - 17 Φεβρουαρίου, όπου παρέστησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, οι οποίοι παρουσίασαν τις έως τώρα δράσεις τους.
   -Γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν παρέστη να εκπροσωπήσει και τον δικό μας δήμο?
   -Απών και από εκεί ο κ. Αποστολάκης…

          Μήπως απέφυγε να παραστεί στην ως άνω εκδήλωση γιατί πολύ απλά δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο στον τομέα της ανακύκλωσης, του περιβάλλοντος και των έξυπνων πόλεων στον δήμο μας?.........            Ή μήπως πολύ απλά «κρύφτηκε» γιατί δεν έχουμε να παρουσιάσουμε απολύτως κανένα έργο στους κλάδους της ανακύκλωσης υλικών, διαχείρισης στερεών αποβλήτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της απορρύπανσης, κλάδοι που θα δώσουν το στίγμα της νέας εποχής στην οικονομία τα επόμενα χρόνια?

         Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι στην τόσο σημαντική αυτή διεθνή έκθεση εκτός των άλλων, συμμετείχε η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκπρόσωποι της Βουλής και των πολιτικών κομμάτων, καθώς και κορυφαίοι εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας, οι οποίοι βράβευσαν επιτυχημένες πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος. 
        Στην διεθνή αυτή έκθεση συμμετείχαν ακόμη κορυφαίοι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στελέχη μεγάλων ξένων αλλά και ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι όλων των οργανισμών και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκτός φυσικά από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. 
         Οι εκδηλώσεις αυτές έγιναν με σκοπό την ενημέρωση της αγοράς (των δήμων και των φορέων διαχείρισης αποβλήτων), σχετικά με την στρατηγική που αφορά την κυκλική οικονομία. Παρουσιάστηκαν βέλτιστες πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί, η στρατηγική αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, οι τάσεις της κυκλικής οικονομίας, καθώς και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον. 

           Από ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά αφήνουν παγερά αδιάφορα την σημερινή δημοτική αρχή ή μάλλον ακόμα και να συμμετείχε στην έκθεση αυτή, δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί τι διαδραματιζόταν μέσα στον χώρο αυτό. 

          Αρκεί να σας υπενθυμίσουμε κ. Δήμαρχε ότι είμαστε από τους λίγους δήμους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που δεν έχουμε εν έτη 2019 προμηθευτεί ακόμη καφέ, κίτρινο και μπλε κάδο. 
      Ακόμη και το σύγχρονο απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης που αγοράστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, μέχρι και σήμερα δεν χρησιμοποιείται για τον σκοπό τον οποίο αγοράσθηκε, αλλά αντιθέτως χρησιμοποιείται για την αποκομιδή των κοινών (σύμμεικτων) απορριμμάτων. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο δήμος μας έχει παραχωρήσει με διαγωνισμό την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες… Ούτε το ανθρώπινο δυναμικό αξιοποιειται ούτε τα μηχανήματα που θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το σκοπό για τον οποίο προορίζονται. Δυστυχώς για ακόμη μία αφορά αποδεικνύεται πως είμαστε ουραγοί σε όλα τα επίπεδα…

Υ.Γ. 1: Αν η έκθεση ήταν για θεομηνίες, καθαρισμούς ρεμάτων, καθαρισμούς από χιόνι, διαμόρφωση  δρόμων με χαλίκι, σίγουρα θα ήσασταν εσείς και άλλοι πολλοί παρόντες…

Υ.Γ. 2: Κατάλαβες τώρα? Αλλά και να είχε παραστεί ο κ. δήμαρχος στην έκθεση δεν θα καταλάβαινε καν τι γινόταν μέσα σ’ αυτή την αίθουσα. 

ΚΑΣΟΛΑΣ ΕΛ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Άνθρωπος αυτος είναι επιστήμονας ξέρει τι λέει ,ξέρει τι γράφει θα είναι τιμή για την περιοχή σας αν εκλέγει δήμαρχος .εδω έχουμε μπλέξει με Αρετάκια γαλουνη !

Ανώνυμος είπε...

Τοσα χρόνια ο Σακιας ειχε μπλε καδους και θυμηθηκε τωρα οτι δεν υπαρχουν; χαχα. Μας δουλευει κι ο Κασολας. Τι αλλο θ ακουσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αποστολάκης θα είναι δήμαρχος ότι και να ανεβάσετε όσο λάσπη και να ριξετε

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα του είναι ρίξει δήθεν χαλίκια από...το ποτάμι του Δρυμού να κάνει ξέπλυμα με δύο καβουρδιστηρια τσέπες Γκικα-Νιδα και ψηφοθηρικα να κοροϊδεύουν τον κόσμο που μάτωσαν τα πόδια τους από τους καροδρομους ντροπή σας άχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

Βρε φιλε που ησουνα 5 χρονια τωρα ;Μας δουλευεις και εσυ οπως και ο Αποστολακης .Ο Μασουρας ερχεται ετοιμαστειτε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΞΙΟς ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ , ΜΟΝΟ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΊΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός του Αποστολάκη διαλύεται και ο καθένας έχει υποχρέωση να σώσει τον εαυτό του όπως νομίζει. Και τί να κάνουν πιά σε ένα καράβι που βουλιάζει μ ένα καπετάνιο ανίκανο!!. Όλα αυτά κακοδιαχείρηση, κακοδιοικηση, μερικοί έφαγαν το καταπέτασμα είναι ευθύνη του Αποστολάκη. Σιγα μην ιδρώνει το αυτί του για ανακύκλωση, για το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία. Δος του χαλίκια, μαύρες σακούλες, φαγοπότια, πανηγύρια αυτη ειναι η λογική του...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τον Μάιο, έχουν να λαμβάνουν, το παρεακι, των αγραμματων. Μετα...

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως είναι δυνατόν να υπάρχουν βονιτσανοι που ψηφίζουν τόσα χρόνια αυτό το παρτσακλό για δήμαρχο που ούτε δημοτικο δεν εχει τελειωσει και ουτε τα κορδόνια του δεν είναι ικανό να δέσει. Αφησε κατω την κουταλα αγραμματε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΡΕ ΚΑΣΟΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

αντι να μας πεις οτι με την συμμαχια με την λευκαδα κατεστρεψε ολη την διαχειριση των σκουπιδιω με τις κολοτουμπες του του λες για εκθεσεις τοσο ασχετοσ εισαι στηριζουμε μασουρα να αλλαξει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχίσεις να βρίζεις τον ευεργέτη σου, θα δημοσιεύσουμε μια απόφαση Δημοτικού συμβουλίου που γράφει ........ .

Ανώνυμος είπε...

Νέα άτομα μορφωμένα πρέπει να διοικήσουν τον δήμο και πρέπει και όχι λωποδύτες Αποστολακαιοι!

Ανώνυμος είπε...

Πες μας ποιος εισαι εσυ ρε μορφωμενε .. ανωνυμε μ@λ@κ@

Ανώνυμος είπε...

Που ησουν ρε Κασολα 5 χρονια και ηρθες να μας πεις τωρα για καφε καδους και για προγραμματα .. Που πηγες να μας πνιξεις με σκατα οταν ησουν στην δημοτικη αρχη .. ανικανος εισαι και εσυ το ειδαμε οταν ησουν και εσυ εκει ... Κανε αγωνα με τον Jim Πανταζης που δεν λεει καλημερα σε ανθρωπο .. Ααα και με τον Σολωνα να βολευτει αλλη μια 5ετια εκει με το μαγαζακι ... Εισαι ανικανος !

Ανώνυμος είπε...

Κασόλα επί Αποστολάκη , τρεις Μοναστηρακιώτες πήραν πάνω από 1.000.000 ευρώ, δύο Ζαβεδριανοί πήραν κοντά 400.000 ευρώ ,και ρώτα το Λάκια το Στούπα που δεν ήρθε στη Κατούνα στο Συμβούλιο, λάκισε δηλαδή, πόσα έχει πάρει ο συναδελφός σου από Κατούνα. Αν θέλεις πάρτα και στείλτα για έλεγχο. Διαφορετικά αερολογείς. Ο φίλος σου ο ηλεκτρουδραυλικός από Ζαβερδα πόσα πήρε από το Δήμο , Θανάση; Bέβαια τώρα επί Αποστολάκη παίρνει ξανά φτιαρές απευθείας αναθέσεις. Ρώτα το Μπάλιο. Αυτός τα παραλαμβάνει τα έργα.

Ανώνυμος είπε...

Από τη πρώτη κυριακη θα της πάρει ο αποστολακης με τη παρεα του

Ανώνυμος είπε...

Λάσπολογοι

Ανώνυμος είπε...

Ρρ σακια πλακια μας κανεις κοιταξε κατι το ουσιοδες να να1 πεις και ασε τους μπλε και πρα σινους καδους.Τα λεφτα που πανε αυτα να μας πεις.Τα λεφτα μαςςςςςς σακιαααααα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος μπορεί και κρίνει εκτός βέβαια από ένα μεγάλο ποσοστό που πουλιέται για 10 μπάλες σανό και άλλοι για μερικά μέτρα πλέγματος και λίγο χαλίκι δυστυχώς αυτό το ποσοστό θα κρίνει και φέτος τις εκλογές Ελλάς το μεγαλείο σου...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε Βονιτσάνοι, Παλαιριώτες, Κατουνιώτες, ο ΤΟΠΟΣ μας αξίζει καλύτερα, δικαιούται καλλίτερα, τα παιδιά μας δικαιούνται να ζήσουν σε περιβάλλον υγείας, προστασίας, πολιτισμού και ανάπτυξης. Αυτή η δημοτική αρχή του δημάρχου Αποστολάκη είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να το εξασφαλίσει αυτό αλλά και το χειρότερο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ γιατί την βολεύει η ΚΑΤΑΝΤΙΑ για να κυβερνάει και να βολεύεται. Συμπατριώτες δεν μας αξίζουν τέτοιοι κυβερνήτες.

Ανώνυμος είπε...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Σας τσούζει ο τζίμης ο Πανταζής; Σωπάτε καλε παιδια, δεν βλέπετε ποιους εχετε μαζέψει τον ενα χειρότερο απο τον άλλο. Ο αποστολακης είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου και δεν τον έχουν σε καμία υπόληψη πια οι βονιτσανοι. στις εκλογες θα συντριβειτε!

σημείωση: Αραγε πόσα να παίρντε το μήνα για να γραφεται σχόλια υπερ του αγραμματου αποστολάκη ή σας έχει 20ευρω και σχόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Πεστε οτι θελετε γραψτε οτι θελετε ο αποστολακης αυτος ο αγραμματος κ η παρεα του θα σας σιντριψουνε για αλλα τεσσερα χρονακια ακομα. Χα χαχα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αγραμματοι του αποστολακη κατι καναν ρε παιδια ενω οι προηγουμενοι οι μωρφωμενοι το ειχανε ρημαξει μονο την τσεπουλα τους ουτε ενα εργο κανενα. Και τα τιμολογια το ενα κοντα απο το αλλο κ αν θελετε αποδιξεις υπαρχουν. Κοντος ψαλμος αλιλουια....

Ανώνυμος είπε...

Τι έργα έγιναν δεν μας είπε κάποιος;;

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρετε εκλογές με το ζτιμη χαχαχα θα σας τις πάρει πάλι ο αποστολακης και θα σβήσετε από το χαρτί λάσπολογοι όπως στις προηγούμενες εκλογές θα πάθετε

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είχε γρίπη ο άνθρωπος να τον φάτε αμέσως αντιπολίτευση είναι αυτή....

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πνιξει ο χείμαρος όλους βρε.

Ανώνυμος είπε...

Δώδεκα εργολάβοι και προμηθευτές επί Αποστολάκη έχουν πάρει 3.500.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δίνει πούρα στους κολλητούς του είναι ο Αποστολάκης στις διάφορες χοροεσπεριδες. Το ξέρω ότι είναι σκληρό αλλά θα πρέπει να μάθει να κάνει και καμιά άλλη δουλειά, εκτός από το να παριστάνει το Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αποστολάκης στις προηγούμενες εκλογες πήρε 40% στη βόνιτσα. Ενας που τον ψηφισε ημουν κι εγώ.. Απο αυτο το ποσοστο αφαίρεσε τη ψήφο μου!!! Ο λογος? Δεν θελω να εχω καμια απολυτως σχεση με ΛΕΧΡΙΤΕΣ σαν και του λόγου σας που βρίζετε συμπολίτες μας σαν τον Πανταζή που είναι έντιμος και αυτοδημιούργητος και όχι λωποδύτης σαν εσάς!! Ούτε καν στη ψήφο!! Και θα επηρεασω και όσους φίλους - γνωστούς μπορώ... Αν θες έλα να μας τα πεις αυτα απο κοντα, μη κρύβεσαι πισω από τον υπολογιστή...

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται το βιβλίο του ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ δεν είναι αμφισβητησιμα. Μόνο οι μουρλοι τα αμφισβητούν. Τα Τιμολόγια και τα ποσά και ποιοί τα πήραν δεν είναι αμφισβητησιμα. Το ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ είναι αμφισβητησιμο. Γι αυτό και οι 10 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ και οι ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ μαχαιριές που δέχεται ο Κώστας. ΟΣΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Θα σας στοιχειώνουν για ΠΑΝΤΑ. Θα πληρωσετε.

Ανώνυμος είπε...

Κασόλα τα εντάλματα που έκοψε ο Παντελής για λιπάσματα των γηπέδων στη θητεία του , έφταναν να λιπάρουν το καμπο στο μαυροκούτσουρο 5 φορές. Πάρτα και στείλτα εκεί που πρέπει. Ο Θύμιος έκανε ότι δεν έβλεπε ούτε άκουγε τίποτε. Θα το κάνεις; Θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Για τα τσιράκια του Αποστολάκη:
Σωθήκαμε. Άλλη μια τετραετία με τον Αποστολάκη σημαίνει εξαφάνιση του δήμου από το χαρτη. Απορώ με τα μυαλά σας! Σας πληρώνουν και τα γράφετε;

Ανώνυμος είπε...

125,4 ΜΟΥρλοί Η' ΤΡΕλοί ? είμΑΣΤΕ ??????????
Και συ είσαι ο κανονικός, ε'

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι κάνεις ρε μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μασούρας έρχεται κύριοι βάλτε τα καλά σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμος του αποστολάκη είναι γεμάτος πολιτικές σαβούρες (υπάρχουν βέβαια και μικρες εξαιρέσεις). Ημιμαθή άτομα χωρίς τεχνοκρατική επάρκεια, με ξεπερασμένες νοοτροπίες. Είναι τραγικό, αυτά τα άτομα που είναι το χειρότερο της κοινωνίας μας, να μας εκπροσωπουν σαν δήμος. Καιρός είναι αυτή η πολιτική σαβούρα, να μαζευτούν όλοι μαζί και να να πάνε για φούντο, ζούπιτοι...

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αποστολάκη πήρα και εγώ μηχάνημα Τσάπα. Δος μου ενα έργο να ρίξω και εγω χαλίκια σε ενα μαντρί, για τη γιαγιά μου βρε γαμώτο????
Συγχαρητήρια στα γίδια που τον ψήφισαν...??

Ανώνυμος είπε...

Aυθεντικά ρετάλια που βρίζετε ανώνυμα σας ξέρω όλους με τα ονόματα σας. Το αυθεντικό ρετάλι από τη Βόνιτσα που το παίζει ανταποκριτής να γυρίσει πίσω στο Δήμο τα λεφτά όσο είναι νωρίς. Αν φοράτε παντελόνια βάλτε το όνομα σας κάτω από όσα γράφετε.

Ανώνυμος είπε...

Λάσπολογοι πονατε

Ανώνυμος είπε...

Όλοι για τσάπες παιδιά στο μέλια και στο πρόεδρο από το Μοναστηράκι θα σας δείξουν πως δουλεύουν να βγάλτε και εσείς λεφτά ...ξέρει και ένας άλλος από το θυριος Νιδα τον λένε !

Ανώνυμος είπε...

Θα πω μια λεξη που σας αντιπροσωπευει και τους μεν και τους δε..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ.,.
ΕΙΣΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΡΕ,την δουλιτσα σας κανετε μια ζωη με οποιον λαχει η αποστολακης λεγετε αυτος η κασολας η οτι να ναι.Σας πηρε ρε ο κοσμος χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

Θα τις πάρει αερας τις εκλογές ο αποστολακης γιατί εινσι ο καλύτερος εσείς οι άλλοι μόνο λάσπη ξέρετε να πετατε

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω ξεκίνησε απο τωρα το παιχνιδι..πρεπει σιγα σιγα ολοι οι παπαγαλοι να μπουνε στην γραμμή για τα καθιερωμενα τελαρα μπυρες και μεσα μεσα κανενα 50ευρω.

Ανώνυμος είπε...

1.23 με το κουστούμι που θα ράψω να πάρω και γραβάτα ; ή θα ακολουθήσει τη γραμμή του Αλ6 ;
Αν ο Αποστολάκης μοίρασε 3,5 μύρια, πρέπει να έτρεξε για να τα βρει και μπράβο του. Οι άλλοι θα τα έβρισκαν ; Ευχές για ένα καλό ΠΣΚ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΟΛΑ ΚΑΛΉ ΕΊΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΎΠΟΥ ΤΡΊΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΘΥΜΙΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ) ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Σας διέλυσε ο καρυ

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5:01
Και εσυ αν φορας παντελονια γραψε επονυμα και οχι ανωνυμα.
Τοτε μη κατηγορεις.

Ανώνυμος είπε...

Κασολα πηγες να μας πνιξεις στο σκατο και θα ερθεις και για ψηφο τωρα;;;; Θες χοντρο πακετο για να βγεις και δε το χεις.. Κατσε στα αυγα σου και ασε τους καφε καδους για κανεναν αλλον... 4 χρονια ησουν εξαφανισμενος ... Και οταν ησουν εσυ στην Δημοτικη Αρχη δεν παρουσιασες τιποτα..

Ανώνυμος είπε...

2,41 ΑΝ ΤΎΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΎΣΕΙΣ στα προφορικά ...
θα λακίσεις και συ και οι δημοτικοί σύμβουλοι