Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Λαμπερός ο χορός της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ Εταιρίας ΒΟΝΙΤΣΑΣ στο Sozos Inn Hotel -ΦΩΤΟ







       Κοσμοσυρροή στη χθεσινή χοροεσπερίδα, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, της Χορωδίας και της Μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βόνιτσας, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Sozos Inn Hotel. 
       Λαμπερή βραδιά, με πολύ όμορφες παρουσίες, πολύ κέφι και χορό. Η αίθουσα γέμισε από φίλους και πολίτες της Βόνιτσας τιμώντας έτσι με την πολυπληθή παρουσία τους την Φιλαρμονική τους.....



      Το μουσικό σχήμα κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες αμείωτο το κέφι και την ζωντάνια των παρευρισκομένων σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση κέφι και χαρά.

       Στην πετυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Μασούρας και Θανάσης Κασόλας, ο Διοικητής της μονάδας απο το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου (Α/Απ Ακτίου), η π. αντιδήμαρχος Παναγιώτα Πανταζή, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας Χρήστος Χασακής, αντιπροσωπεία απο τo χορευτικό του Συλλόγου "Θεοτόκος", αντιπροσωπεία απο τo Σύλλογο Γυναικών, κ.α.

Και του χρόνου...





















7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Κασολα και στο Μασουρα που χορεψαν με τον Αποστολακη και τον ξεπλυναν απο τις αμαρτιες που απο πισω του λενε πως εχει. Μαλλον αυτος ο τοπος δεν εχει ελπιδα καμμια απο κανεναν απο αυτους τους κυριους.Παντως επρεπε η ορχηστρα να παιξει το: φατε πιειτε μωρ αδερφια! Καληνύχτα κακομοιρα Βονιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι να καντε εκλογεσ και να μασ βαλτε σε φαριεσ και σε εξοδα .οπως ειστε καντε ενα συμβουλιο
    ολοι μαζι να τελειωνουμε για τι τοτε που θα γενουν και οι εκλγεσ θελουμε να παμε και σε κανα κουρο να φαμε κανα μεζε γιατι ποτε δεν θα ξαναφαμε το καλοκαιρι που θα κοιταμε τα κοψιδια απο μακρια γιατι δεν θα υπαρχει δραχμη...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιους κλασικούς πολιτευτές και πολιτικούς
    Έχει χιλιάδες η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Κασολας καλά κάνει και χορεύει και χαίρεται να είναι καλά ο άνθρωπος
    Αλλά οι οπαδοί του "πικραίνονται πολιτικά" νομίζω και χωρίς να είμαι σίγουρος.
    Για δε τον Δήμαρχο "γελάνε και τα μουστάκια του"
    Η δημαρχία την έχει από τώρα στο "τσεπάκι" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τελευταίος χορός σαν δήμαρχος γι' αυτό τον συνόδεψε ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ.Του το είπε...ΑΛΛΩΣΤΕ.Μπράβο στο Δημήτρη μην ξεχνάτε ότι δεν υπήρξε αντιπολιτευση ο κασολας είναι.Και γνωρίζει πράγματα. .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όπως βλέπετε ανάμεσα τους είναι η γιατρίνα.Έχει πλυνει με αντισηπτικό τα χέρια της...Και δεν περνάει η σαπίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο γλεντι βρεθηκε και ο δήμαρχος Αποστολάκης και χορεψε ζειμπέκικο. Ομως δεν του ταίριαζε το τραγούδι (βαρύ κι ασήκωτο) και εμείς του προτείνουμε κομάτια που τον περιγράφουν και ταιριάζουν στο χαρακτήρα του. Θα του αφιερώσουμε: Βρέχει φωτιά στη στράτα μου, Γεννήθηκες για την καταστροφή, Απ′ τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα, επιστροφές-καταστροφές, Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών (κοιτώντας με σκληρο υφος τον Παντελή), Φεύγοντας να πάρεις ότι θες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο