Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Με εξαιρετική επιτυχία η κοπή της πίτας ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ | ΦΩΤΟ

               Με εξαιρετικά μεγάλη παρουσία φίλων, μελών και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας παρουσία της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Ζαχαράκη. 
      Στη κατάμεστη αίθουσα του Via spetto café, η κα Ζαχαράκη συζήτησε με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.....       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος βουλευτής και σύμβουλος επιχειρηματικότητας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κος Σπήλιος Λιβανός, ο υποψήφιος βουλευτής και σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κος Βασίλης Φεύγας και ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κος Θανάσης Παπαθανάσης. 
       Την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία συντόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ακτίου Βόνιτσας και εκπαιδευτικός, Ζαχαράκης Κωνσταντίνος. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της τοπικής. Πολύς ο κόσμος,μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Μεγάλη προσέλευση. Μπράβο στους διοργανωτές και στον κόσμο που αψήφησε το κρυο και πήρε μέρος σε μια άψογη εκδήλωση

Ανώνυμος είπε...

9.52 ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΧΊΖΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΏΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΉ ΒΆΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΤΙΜΌΝΙ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

"λίγο ακόμα να σηκώσουμε" το κόμμα
λιγο Ψηλότερα-λιγο Ψηλότερα
λαϊκή γνωστού τραγουδιού διασκευή