Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι με Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία

        Σε τρεις ημέρες, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας θ’ ανακοινώσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
         Ο κ. Κατσιφάρας που σε αυτήν την αναμέτρηση πατάει σε δύο κομματικές βάρκες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ που του πρόσφεραν στήριξη, στην ομιλία του θ’ αναφερθεί στις καταστατικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού που διατηρεί το όνομα «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο»....



         ...καθώς και σε επιμέρους -ανά τομέα έργου- προτεραιότητες που περιλαμβάνονται στους στόχους της επόμενης περιόδου για την Αιτωλοακαρνανία. Θα επιχειρήσει να πείσει για την επανεκλογή του για τρίτη θητεία σε μια εκλογική αναμέτρηση που προβάλλει ως ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο.
         Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον για την εκδήλωση της Τρίτης στρέφεται στα ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr, ο περιφερειάρχης θα ανακοινώσει 18 περίπου ονόματα από τα 24 των υποψήφιων. Τα υπόλοιπα έξι, κυρίως ονόματα γυναικών, θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα κάτι άλλωστε που συνηθίζεται.

       Αναφορικά με τα ονόματα που θα ανακοινωθούν την Τρίτη, σε αυτά αναμένεται να περιλαμβάνεται η πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Κωνσταντίνα Κατσαρή (επιβεβαιώνοντας προ τριμήνου δημοσίευμα του agrinionews.gr). Υποψήφιοι θα είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγρινίου σήμερα Αγγελική Ρούσση και Βλάσσης Σφυρής, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Αντώνης Φράγκος.
  
             Υποψήφιοι θα είναι φυσικά και οι νυν αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης όπως και οι Σάββας Αυγέρης (δασονόμος), Απόστολος Ευθυμίου (Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Μεσολογγίου και Ναυπακτίας), Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης (συνταξιούχος τραπεζικός),  Έφη Καρδάρα (Τοπογράφος Μηχανικός), Τάκης Κοκκινοβασίλης (ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών) και Αλεξάνδρα Χριστοπούλου (δασκάλα) που συμμετείχαν στη λίστα και του 2014. 

        Στο ψηφοδέλτιο εξάλλου του κ. Κατσιφάρα αναμένεται να συμμετάσχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Μανδέλος (γεωπόνος) και Καλλιρόη Αυδή (εργαζόμενη στο δήμο Μεσολογγίου. Επίσης ο Σάββας Βλάχος (εργαζόμενος στην Περιφέρεια) και ο κ. Σώζος (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).

         Ιδιαίτερα πιθανή θεωρείται η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του υποδιοικητή της 6η ΥΠΕ Μίλτου Ζαμπάρα κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.
        «Ανά Περιφερειακή Ενότητα, στον συνδυασμό μετέχουν πρόσωπα που προέρχονται απ’ την κοινωνία των πολιτών, στελέχη με αποτύπωμα και σημαντική διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, νέες και νέοι που ενεργά στρατεύονται στην πορεία αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι συλλογικών οργανώσεων και φορέων, διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες», προαναγγέλλει πάντως ο κ. Κατσιφάρας που απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας «να βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο Παπαστράτειο και να συνομιλήσουν με τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού».

https://www.agrinionews.gr


19 σχόλια:

  1. Αυτος με τα ξενοδοχεια εφτιαξε την βονιτσα και θα κανει εργο τωρα και στην περειφερεια .Που πας ρε καραμητροοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα; τί θα λένε αυτοί του Αποστολάκη που τον είχαν σίγουρο υποψήφιο το Σώζο; φεύγει ο ένας φεύγει ο άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11,32 και σε αυτό το θέμα θυμάσαι τι σου έλεγα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε μετά να χάσει ο Αποστολάκη με τέτοιες διασυνδέσεις
    πολιτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O apon apo tis sinedriaseis tou dimou aktou Vonitsas tora tha paei kai stin patra gia na dosei ta fota tou kai tis gnosis tou. Theeemou ti zoume se auti tin xora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε συγύρισε για τα καλά ο Αποστολάκης. Σε εστειλε μεταγγραφή Σωζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τοπική οργάνωση τού Συριζα στη Βόνιτσα έδωσε για υποψήφιο τον Μιχαλάτο Πάνο. Ο κάρυ δεν ήθελε με τίποτα να του φύγει ο Σωζος .?? Τι γίνετε τη παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αποστολάκης τελείωσε, την ταφόπλακα την έβαλε ο Σωζος.Κυριε Δήμαρχε πριν ξευτιλιστεις πανηγυρικός παραιτησου και βάλε άλλον υποψήφιο της παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή επιτυχία Βασίλη. Μπράβο σου που παράτησες τον αχάριστο Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι θα έβριζαν οι Καργιολαιοι τον Σωζο δε το περίμενα με τίποτα. Πόσο αχάριστοι είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας φτιάξει ο έτσι τα δικα του και μετα ας παει για τον λαο😉😉😡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πείτε στον Σάββα και την σταρακα να έρθει στην λεπενου θα περάσουν καλά μαζί και ο κατσιφαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κατσιφαρας με τους υποψήφιους του πρέπει να έρθει μια βόλτα από την Αμφιλοχία μέχρι το αεροδρόμιο του Ακτίου και να ζητήσουν ψήφο. Αν κάποιος τους ψηφίσει ειναι υπεύθυνος για τα 110 νεκρούς στην άσφαλτο και τα 600 τροχαία στο δρόμο που είναι υπεύθυνη η Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Bασίλη Σώζο, δεν μας είπες το έργο σου στο Δήμο Ακτίο- Βόνιτσας. Δεν μας είπες ποτέ γιατί παραιτήθηκες. Εξαφανίστηκες 2,5 χρόνια και ήρθες προχθές και είπες ότι ο Αποστολάκης έκανε έργο. Βασίλη νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλιθίους. Δεν βλέπεις το χάλι της Βόνιτσας; Δεν βλέπεις το χάλι όλου του Δήμου; Τίποτε δεν έχεις ακούσει για τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Τίποτε δεν έχεις ακούσει για το Κέντρο Μέριμνας; Tίποτε δεν έχεις ακούσει για το ΧΥΤΑ; Για το Παντελή και το Τσινιά δεν έχεις ακούσει τίποτε; Για τα 3.500.000 ευρώ που πήραν 12 νωματαίοι δεν έχεις ακούσει τίποτε; Δεν έχεις ακούσει ότι οι εκλογές γίνονται με απλή αναλογική; Oι πιθανότητες να βγεις είναι μηδέν. Βέβαια το φίλο σου το Τάκη το Βίτσα τον έδωσες στον Αποστολάκη για να είναι το άλλοθι. Μου είναι αδύνατο να δώ το Τάκη το Βίτσα στο ίδιο ψηφοδέλτιο με όλους αυτούς. Βασίλη και Τάκη , διορθώστε το λάθος σας. Θα χάσετε και τελειώσατε πολιτικά. Αυτό θέλει και ο Αποστολάκης. Ξέρει ότι θα χάσει. Η τελευταία του ελπίδα να μην πάει σπίτι του είναι να σας φθείρει και τους δύο. Δεν το βλέπετε; Το έχει πάρει απόφαση ότι είναι χαμένος. Απλά σε τέσσερα χρόνια θέλει να είναι στο παιχνίδι. Λογαριάζει λάθος όμως. Έρχονται οι οικονομικοί επιθεωρητές Βασίλη και Επίτροπε Τάκη. Που πάτε; ¨Οσο για τον Αποστολάκη και τη παρέα του , ο σώζων ευατόν σωθήτω. Το ίδιο ισχύει και για τη πρώην τριάδα που βούλιαξαν το Δήμο, το Θύμιο και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια νομίζοντας ότι καθάρισαν. Να ήξεραν τι τους περιμένει; Καληνύχτα προς το παρόν. Ραντεβού στα γουναράδικα το θεριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί φίλε 6:43 στο χωριό του τον πρόδρομο ξέρεις πως τον περιμένουμε να δούμε εκείνοι οι φίλοι του που στήριζε στης επιδοτήσεις με τα γουρούνια που τους λέγαν και μαχαραγιαδες με της μεγάλες επιδοτήσεις αν θα τον στηρίξουν. Μαύρο που θα φάει τον πήρε ο πόνος τώρα και έρχεται και στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια γουρούνα 800 ευρώ 100 γουρούνες 80000 επί πέντε χρόνια 400,000 ευρώ πρόδρομος ξηρομερου μαχαραγιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μετά σου λέει ο γιατρός για το νέο και άφθαρτο πεζουν με το δημόσιο χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλά ρε παιδια τι υποψηφίους περιμένατε μορφωμένους με όραμα και όρεξη να βάλουν υποψήφιοι με έναν αποτυχημένο περιφερειάρχη...αν έχει απομείνει και κανένας από τους 400.000 μετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα φίλε μου. Με τιμά η αρνητική διαφήμιση που μου κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι εκφράζεις μια πικρία και το σέβομαι, λογικά κάνουμε παρέα, μου τα έχεις πει και προσωπικά αυτά που γράφεις πριν χρόνια, μετά από συζήτηση σου εξήγησα ότι δεν έχω καμία σχέση και το είχες καταλάβει. Το χωριό μου το τιμώ παντού και το ξέρεις, κάποιοι που γράφουν ανώνυμα (αν είναι από τον Πρόδρομο) τον εξευτελίζουν. Έχουμε μάθει στο Ξηρόμερο να κοιταζόμαστε στα μάτια και να προσπαθούμε με συζήτηση και επιχειρήματα να λύνουμε τις διαφορές μας (όμως όχι ανώνυμα) το έβαλα σε παρένθεση για να μην με παρεξήγησης. Επαναλαμβάνω ναι μεν εκφράζεις μια πικρία, αλλά χτυπάς λάθος τοίχο. Αν θες τους ευνοούμενους όπως γράφεις τους ξέρεις μπορείς να τους τα μιλήσεις ανοιχτά.
    Είμαι υπάλληλος στην περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης μας είναι έξυπνος, δημοκράτης και αρκετά συζητήσιμος, μπορείς να του μιλήσεις, δεν είναι κακό, αλλά όχι τέτοια λάσπη ανώνυμα δεν είναι ορθόδοξο.
    Βρήκες σκαλοπάτι να κάνεις αντιπολίτευση σε Δήμο και Περιφέρεια.
    Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω δεν έχεις κάτι προσωπικά με έμενα είμαι σίγουρος. Είναι πολύ διακριτική η κριτική στο πρόσωπο μου.
    Όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες στην ΠΔΕ είναι αξιόλογοι έχουν όραμα και στόχους,
    ο καθένας με την επιλογή του να τους δώσει την ευκαιρία την αξίζουν.
    Κάποιοι θα είναι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
    Επειδή με έχεις λίγο στεναχωρήσει θα σε ρωτήσω κάτι εγώ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο