Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σπήλιος Λιβανός στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ακτίου-Βόνιτσας: Δεν θέλουμε απλά να γίνουμε κυβέρνηση. Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα




            Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα και την οικονομία άσκησε από τη Βόνιτσα ο Σπήλιος Λιβανός
      Ο Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας  του Κυριάκου Μητσοτάκη  και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ Ακτίου-Βόνιτσας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως με τη συμφωνία των Πρεσπών οδήγησε τη χώρα σε μια εθνική ταπείνωση........



      «Στο ζήτημα με τη γείτονα χώρα και στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν με επιλογή του κ. Τσίπρα, καταλήξαμε να παραχωρήσουμε μακεδονική ταυτότητα και τη γλώσσα, καταρρίπτοντας την εθνική γραμμή δεκαετιών. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να διαχειριστούμε αυτή την υπόθεση στο μέλλον, όσο καλύτερα γίνεται και να ανατρέψουμε πολλά από τα αρνητικά δεδομένα”. 
        Όπως είπε στόχος της ΝΔ είναι να υπάρξει πλήρης συμμόρφωσή των γειτόνων στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν στην ενταξιακή πορεία προς την ΕΕ, όποτε αυτή ξεκινήσει.

       Μιλώντας για “δοσοληψίες” Τσίπρα με υποψηφίους και νυν βουλευτές για τα μελλοντικά ψηφοδέλτια, ο Σπήλιος Λιβανός κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως έδωσε υπουργικές καρέκλες ως αντάλλαγμα για τη στήριξη της κυβέρνησης, καταπατώντας, όπως είπε,  κάθε έννοια ιδεολογίας και συνείδησης. Σχολιάζοντας μάλιστα την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη την χαρακτήρισε “ισοπεδωτική, απαξιωτική, παράνομη και αντιδημοκρατική“ επισημαίνοντας πως καλύπτεται πλήρως από τον Αλέξη Τσίπρα. “Πολάκης ίσον Τσίπρας. Κρητίκαρος λεβέντης που έγινε καραγκιοζάκος. Να δούμε αν θα κρυφτεί και αυτός πίσω από την ασυλία, όπως ο Καμμένος” δήλωσε χαρακτηριστικά.

          Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε πως η αύξηση του κατώτατου μισθού με τον τρόπο που έγινε από την κυβέρνηση είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανεργία κατά 2% μέσα σε ένα μήνα. “Αυτά συμβαίνουν όταν κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, που δεν έχουν ηθικές αξίες” είπε επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές και περισσότερες θέσεις εργασίας.

       Χαρακτηρίζοντας κρίσιμους τους επόμενους μήνες ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε πως για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές θα είναι σαν τις εθνικές εκλογές και σε αυτή την λογική θα πρέπει όλοι να κινηθούν, αν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας επιλέξει να εξαντλήσει την τετραετία.  “Στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές και ακόμα και αν δεν γίνουν οι εθνικές, οι προγραμματισμένες Ευρωεκλογές θα καταστούν η μητέρα όλων των μαχών. Όπως είπε δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα καθώς η ΝΔ δεν θέλει απλά να γίνει κυβέρνηση αλλά θέλει να αλλάξει την Ελλάδα.”




14 σχόλια:

  1. Ο Μαλιαγριδης από ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Α ρε Κασόλα κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.15 Καλό το μεροκάματο που παίρνεις από τα λαμόγια του Δημαρχείου αλλά ο Μαλιαγριδης μια ζωή δεξιός ήταν. Είπαμε να κάνουμε προπαγάνδα αλλά ρωτήστε πριν την κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7.15 πες στο αφεντικό σου ότι γελάει όλος ο Δήμος με αυτούς που κατεβάζει. Δύσκολα το βλέπω να μπει στο δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια!! Μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ποιοι ευθυνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Στο ζήτημα με τη γείτονα χώρα και στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν με επιλογή του κ. Τσίπρα, καταλήξαμε να παραχωρήσουμε μακεδονική ταυτότητα και τη γλώσσα, καταρρίπτοντας την εθνική γραμμή δεκαετιών. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να διαχειριστούμε αυτή την υπόθεση στο μέλλον, όσο καλύτερα γίνεται και να ανατρέψουμε πολλά από τα αρνητικά δεδομένα”.

    Οι διαπραγματεύσεις ξεκινήσανε από πιέσεις του διεθνή παράγοντα. Μετα το βετο του 2008 ήταν θέμα χρόνου να έρθει αυτή η στιγμή. Αν λέγαμε όχι (οπως ο άβουλος Μητσοτακη έλεγε τον Γενάρη του 2018) θα ξαναβρισκόμασταν στην θέση του 2008. Όποτε το ζήτημα θα έκλεινε ως είχε (Μια και μοναδική Μακεδονια, την σημερινη Βόρεια Μακεδονια). Όποτε θα είχαμε μακεδονικό έθνος, γλώσσα και εναν γείτονα που δεν θα είχε κανέναν λόγο να συνομιλεί μαζί σου. Και η ελλάδα σε απομονωση, με ότι αυτο συνεπάγεται.

    Ο Λιβανός θα ξέχασε ότι το 1955 που είχε έρθει ο Τίτο και έθεσε θέμα μακεδονικής μειονοτητας ο Καραμανλης έκανε πως δεν άκουσε.

    Πιο λαικίστικη θέση απο αυτή της ΝΔ δεν υπάρχει, και είτε αρέσει είτε όχι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μεγάλη επιτυχία με μια υπογραφή : Αλέξης Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ξεχνάτε ότι τον Ιούλιο του 2015 επί κυβερνήσεως Σύριζα περάσαμε ξυστά από την απόλυτη καταστροφή με τις κλειστές τράπεζες και το καταστροφικό δημοψήφισμα της περίφημης ψευτοανασας αξιοπρέπειας. Τώρα για τη συμφωνία των Πρεσπων μια ζωή απατριδες και διεθνιστες ήσασταν, τώρα θα αλλάξετε

      Διαγραφή
    2. Εγώ στην θέση του Τσίπρα μιας και το θέμα προέκυψε κοντά στο τέλος της θητείας του θα πήγαινα σε εκλογές και θα άφηνα το γύο... του Δράκουλα να φορτωθεί τη ρετσινια.Μετα θα τον κοπανουσα σα χταπόδι.

      Διαγραφή
  7. Εσύ 1:02 π.μ. αν θεωρείς ότι το ξεπούλημα της χώρας μας μεγάλη συμφωνία, τότε δεν είσαι Έλληνας, ούτε Χριστιανος Ορθόδοξος. Δεν ξέρεις την ιστορία της Ελλάδος, δε σε ενδιαφέρει αν έδωσαν τη ζωή τους όλοι οι Μακεδονομάχοι, δεν ξέρεις γενικά τι σου γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:57
      Αν θεωρεις ξεπούλημα της Μακεδονίας την συμφωνία των Πρεσπων, τότε πραγματικά εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

      11:57 Ενώ η πενταετία 2010-2014 ήταν βόλτα στον κηπο.

      Διαγραφή
  8. Φίλε οι δικοί σου οι Λαφαζαναιοι και οι άλλοι ρομαντικοί ήταν έτοιμοι να καταλάβουν το Εθνικό Νομισματοκοπειο και να μας πάνε στο μηδέν την απόλυτη καταστροφή. Στην Ελλάδα δεν θα κάνουμε σοβιετικο καθεστώς για να φτιαχτεις εσύ. Υπομονή μερικούς μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 7:22
    Ζητω στα Μνημονια
    Ζητω στο ΣΥΡΙΖΑ
    Ζητω στο ΠΑΣΟΚ
    Ζητω στη ΝΔ.....Ζητω και σ εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 722 Οι ρομαντικοί ενδιαφέρονται για τα ωραία και αδιαφορούν για τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο