Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΤΡΑ: Συγκινεί το παιδί που κατέληξε στο νοσοκομείο από το ξύλο – «Αγαπάω τον μπαμπά όταν δεν είναι κακός»!

Συγκλόνισαν το προσωπικό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου τα λόγια του ανήλικου παιδιού που νοσηλεύεται από προχθές, με εντολή του Εισαγγελέα.
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες  όταν ρωτήθηκε από τους ειδικούς για την σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας, είπε: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».
Το αγοράκι δεν έφερε κακώσεις και σημάδια κακοποίησης, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την εξέταση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ωστόσο, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, το Νοσοκομείο υποχρεούται να φιλοξενήσει το αγοράκι μέχρις ότου βρει ίδρυμα για την διαμονή του, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα.
Το Σαββατοκύριακο το παιδί θα παραμείνει στο παιδιατρικό νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει να του προσφέρουν έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας καθώς μιλάει μόνον την γλώσσα της γενέτειράς του.
Ο πατέρας του παιδιού χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος φέρεται να βγαίνει εκτός εαυτού όταν βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.
Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο