Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτοφανή αδικία για τον πρώην Δήμου ΠΑΛΑΙΡΟΥ- Το 2017 κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και εξαιρέθηκε η ΠΑΛΑΙΡΟΣ πλην του ΒΑΤΟΥ- Σεβαστείτε το δημόσιο χρήμα! -Θυμηθείτε τη καταγωγή σας!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
   Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

ΟΜΑΔΑ Α απευθείας αναθέσεων: (βλέπε ΑΔΑ ΩΕ46Ω6Ζ-ΩΡΡ, 7ΑΩΦΩ6Ζ-ΨΓΣ, 63Ω1Ω6Ζ-1Ν)
 Κατεπείγουσα Ανάθεση για την παροχή υπηρεσίας «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΕΝΤΟΝΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ) το διάστημα 6-20 Νοεμβρίου 2017».

ΣΧΟΛΙΟ 1: -Είναι δυνατό Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να δεχθούν οι Δημότες ότι το Νοέμβριο μήνα οι έντονες βροχοπτώσεις είναι ακραίο καιρικό φαινόμενο; -Που νομίζετε ότι απευθύνεστε;  -Οι πάντες γνωρίζουμε ότι ο μήνας Νοέμβριος είναι ένας από τους κατεξοχήν μήνες έντονων βροχοπτώσεων στη περιοχή μας. -Μην προκαλείτε τη νοημοσύνη των Δημοτών. -Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε μέσα σε καλύβες. Τα γνωρίζουμε από πείρα ζωής τα καιρικά φαινόμενα της περιοχής μας.
          Πείτε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη την αλήθεια. Η πολιτική που ακολουθείτε είναι αυτή των πανάκριβων απευθείας αναθέσεων. Το ποσό των 24.8000 ευρώ είναι προφανές γιατί το προτιμάτε. -Δεν απευθύνεστε σε ηλιθίους. Σας επήρανε  χαμπάρι οι πάντες. Η πολιτική σας είναι οι απευθείας αναθέσεις σε κατάλληλα επιλεγμένους εργολάβους και προμηθευτές.       
      Μεταξύ των άλλων έχουμε την έγκριση της διενέργειας της εκτέλεσης της υπηρεσίας ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 24.800 ευρώ με Φ.Π.Α  με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση εξαιτίας του κατεπείγοντος......... 


Ερώτηση:  Δήμαρχε κ. Αποστολάκη με ποιους διαπραγματευτήκατε; -Eχετε την εντύπωση ότι ο Δήμος και τα χρήματα των Δημοτών είναι τσιφλίκι σας;
Τα ανωτέρω εγράφησαν σε νέους κωδικούς πληρωμής του οικονομικού έτους 2017.

ΣΧΟΛΙΟ 2: Σε μια Δημοτική Ενότητα αν κάποια υπηρεσία ή προμήθεια το ποσό είναι μεγαλύτερο από 24.800 ευρώ ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να κάνει διαγωνισμό.  Συνεπώς τα περί ΕΚΤΙΘΜΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 24.800 ευρώ  με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση εξαιτίας του κατεπείγοντος τα αφήνω να τα κρίνουν οι Δημότες. Αυτά που σκέφτομαι, σέβομαι τον εαυτόν μου και δεν τα γράφω. Δήμαρχε κ Αποστολάκη ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΟΜΑΔΑ Β απευθείας αναθέσεων: 
 Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΑΔΑ 6ΛΛΝ7Λ6-ΞΡΡ) κας Σταρακά εξ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων της 1ης Δεκεμβρίου 2017 είχαν ως αποτέλεσμα τη κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης πολιτικής προστασίας έως και την 1η Μαρτίου 2018 των ΔΕ Ανακτορίου, ΔΕ Μεδεώνος και ΤΚ  Βάτου Παλαίρου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
      Το υπόλοιπο τμήμα του πρώην Δήμου Παλαίρου- Κεκροπίας γιατί δεν κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτής πολιτικής προστασίας;
            
      Με την αριθ πρωτ  πρωτ 242/03-01-2018 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών αποφασίστηκε η χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 250.000 ευρώ  σε βάρος των πιστώσεων του έργου  Επιχορήγηση των ΟΤΑ "Πρόγραμμα και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄και  Β΄ βαθμού  της χώρας".   Παρακαλώ δείτε την ημερομηνία 03-01-2018.

Eρώτηση: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη πόσα χρήματα συνολικά πήρε ο Δήμος ως έκτακτη επιχορήγηση από 1-9-2014 μέχρι σήμερα; -To ποσό του 1.000.000 ευρώ και πάνω, το οποίο  πληροφορήθηκα από θεσμικό παράγοντα του Δήμου και όχι στο καφενείο είναι αληθές; -Nαί ή όχι; Oι Δημότες θέλουν ενημέρωση.
           Και παρακάτω  μεταξύ των άλλων έχουμε: «οι επιπτώσεις που θα είχε για το συμφέρον των δημοτών και τη λειτουργία του Δήμου η τήρηση των διαδικασιών του ανοικτού ή κλειστού διαγωνισμού λόγω των προθεσμιών που προβλέπουν, θα ήταν δυσμενείς». 

           Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ως νέος Λουδοβίκος 14 (το κράτος είμαι εγώ) προχώρησε στις αποφάσεις με ημερομηνίες 26/1/2018, 29/01/2018/, 30/01/2018, 31/01/2018 (βλέπε τις αντίστοιχες ΑΔΑ στη διαύγεια του Δήμου). Ερήμην και της ίδιας της οικονομικής επιτροπής στις παρακάτω ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. Βέβαια εκ των υστέρων πέρασαν προς έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή.

Αξιοσημείωτο είναι το εξής: Προς έγκριση αποδοχής της παραπάνω αποδοχής από το Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε στην συνεδρίαση την 31-01-2018!!!!!!!! 
     Πρωτοφανές, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Έτσι σέβεται ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο.
  
Δείτε παρακαλώ τις απευθείας αναθέσεις:










Αποφασίστηκε και η πρόσληψη 12 εργατών, οδηγών και ηλεκτρολόγου για ορισμένο χρονικό διάστημα.

 Ερωτώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους κυρίως της Παλαίρου, γιατί  πλην της Κοινότητας Βάτου, η ΔΚ Παλαίρου, η ΤΚ Πογωνιάς και το Στενό, η ΤΚ Πλαγιάς, η ΤΚ Περατιάς ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;  
         Είχα δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες με πλημμυρισμένη τη περιοχή  κατά μήκος στα κράσπεδα στο δρόμο Πάλαιρος- Πογωνιάς. Eίναι μεγάλη αδικία και άνιση μεταχείριση. Είχαμε και εδώ μεγάλες καταστροφές που χρειάζονται παρεμβάσεις.

          Το έθεσα ξανά το θέμα στο ΔΣ της 16ης Δεκεμβρίου 2018 και ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης μου είπε «Κώστα δεν πάς να δουλέψεις». Πολλοί κτηνοτρόφοι αλλά και ό ίδιος έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο να πάνε στις στάνες, στα χωράφια τους. 
      Μετά τις τελευταίες βροχές η κατάσταση των δρόμων είναι ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Γεγονός που ανάγκασε το ίδιο το Δήμο να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία συνιστά στους οδηγούς να κινούνται με μικρές ταχύτητες.

       Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατούνας 30-01-2019 ανακοίνωσε ότι ο Δήμος επιχορηγήθηκε πρόσφατα, έκτακτα με το ποσό των 120.000 ευρώ. Θεωρώ ότι ο πρώην Δήμος Παλαίρου δικαιούται να πάρει τη μερίδα του λέοντος από το ποσό αυτό. Διαφορετικά;
Προτείνω το θέμα να ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
         Η όποια επιχορήγηση του Δήμου είναι καλοδεχούμενη. ‘Έκτακτες επιχορηγήσεις πήραν και ο Δήμος Αγρινίου και ο Δήμος Μεσολογγίου και άλλοι Δήμοι της χώρας πέρυσι το χειμώνα αλλά και φέτος το χειμώνα.
        Η διαχείριση αυτή των απευθείας αναθέσεων κυρίως σε ημετέρους πολιτικά και όχι μόνο από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη προκαλεί. Καταργεί κάθε έννοια Δημοκρατίας. Η ισονομία και η ισοπολιτεία καταργούνται. Όλοι δεν έχουν ίσες ευκαιρίες. Αυτή είναι καθαρά ψηφοθηρική πολιτική. 
        Βεβαίως έχουμε καταστροφές λόγω των βροχών. Για να είμαστε όμως δίκαιοι καταστροφές στους αγροτικούς δρόμους υπήρχαν και πριν από αυτές τις βροχές. 
          Αυτά που είδα στο Δήμο μας αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι αυτή η πολιτική αντιμετώπισης της αγροτικής οδοποιίας που διαχρονικά εφαρμόζεται στο Δήμο μας αλλά και πριν το Καλλικράτη ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΛΗΡΩΣ. Χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Το χαλίκι και το κοκκινόχωμα ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Χρειάζεται ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ. 

         Είμαι σε θέση να γνωρίζω τα χρήματα που δαπανήθηκαν και σε αυτό το τομέα από το 2013 μέχρι σήμερα. Το συνολικό ποσό, που έχει γραφεί στο βιβλίο μου το οποίο σύντομα θα παρουσιαστεί στη Βόνιτσα, Πάλαιρο, Κατούνα, κ.α. θα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ.  

     Κατάγομαι από γεωργοκτηνοτροφική οικογένεια. Μεγάλωσα σχεδόν μέσα σε καλύβα, δίπλα στο μαντρί με τα πρόβατα. Είναι κρίμα και άδικο να ξοδεύονται τόσα χρήματα και να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες. Εδώ σταματώ. Αυτό που αισθάνομαι τα έχω γράψει στο βιβλίο.

Ένα μόνο θα γράψω σήμερα: Πολλοί από τους σημερινούς Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου προέρχονται από γεωργοκτηνοτροφικές οικογένειες και γνωρίζουν ότι η πραγματικότητα είναι αυτή.  
    Γιατί Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, γιατί  Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας πολιτεύεστε με αυτό το τρόπο; 

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  από συστάσεως του καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......



40 σχόλια:

  1. Τριαντακωσταντη τωρα που ερχονται εκλογες κοινοποιεις καθε 2 μερες αρθρα.. Δεν θα κυβερνησεις ποτε οτι και να κανεις...Εισαι ανικανος! Πηγαινε μαθε στα παιδια κανένα πολλαπλασιασμο και ασε τα αρθρα... ΠΑΚΤΩΛΕ ΧΡΗΜΑΤΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία γνήσια και ανιδιοτελής φωνή που πρέπει να προβληματίσει όλους τους Δημοτικούς 'Άρχοντες. Θυμηθείτε τη καταγωγή σας, λέει ο Κώστας. Τι άλλο να σας πεί. Αυτό τα λέει όλα. Κώστα συγκινήθηκα. Καλή δύναμη και πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΒΡΩΜΙΆ ΚΑΙ ΜΠΌΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!!!

      Διαγραφή
  4. ΄Πάντως το πρατήριο της Ζαβέρδας πήρε 9.000 ευρώ και ούλος ο πρώην Δήμος Παλαίρου πήρε 3.000 ευρώ. Αποστολάκη θα πάθεις τέτοια νίλα που θα τη θυμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γιός του προϊσταμένου της πολιτικής προστασίας Γιάννη Τέγα της Αιτωλοακαρνανίας έχει πάρει δουλειές από το Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας περίπου 150.000 ευρώ. Eτσι δεν είναι Δήμαρχε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τα χαλίκια πρέπει να τελειώνουμε. Οι δρόμοι χαλάνε αμέσως. Χρειάζεται να προχωρήσουμε πρώτα-πρώτα στην ασφαλτόστρωση των επικίνδυνων αγροτικών δρόμων και σταδιακά να ολοκληρωθεί όλο το δίκτυο με άσφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεφτα υπαρχουν λαεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάμε για μεγάλα παντελονιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μεν δίνουν δουλειές στον κουνιάδο του Δημάρχου και στο τραμπούκο από το Μοναστηράκι, ο δε Δήμαρχος δίνει δουλειές στο γιό του Τέγα. 'Εχει κανένας καμία απορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτω η ηθική, ζητω το φαΐ !!!!!!!! Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αποστολάκης θα είναι πάλι δημαρχος πάλι θα κλετε μόνο λάσπη μπορείτε να πετατε κυριε τριαντακωσταντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρωκτικά ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημοτικούς Συμβούλους δεν έχει η Ζαβέρδα. Μόνο για το μισθό τους νοιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλο τρώνε δε Πάει άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέσσερα χρόνια μόνο βρίζετε το Κώστα. Δεν μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε. Παίζετε το παιχνίδι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12 κ' 57 ΛΆΘΟΣ ΛΕΣ, Ο Κώστας κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, δεν αστειεύεται

      Διαγραφή
  16. Εννοείται ότι προσπαθουν να λεηλατήσουν το τόπο.
    ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.
    Μια απο τα ίδια... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΓΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ 3 ΖΩΕΣ. ΝΟΜΙΜΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς- 5 Φεβρουαρίου 2019 - 11:14 μ.μ.
    Βλακάκο... Ο ψευτης κι ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται. Ερχονται Μασούρας και Τριαντακωνσταντής. Να δουμε που θα κρυφτείτε. Ψευταράδες και λαμόγια.
    Αντε τωρα κατσαπλια, να πάρεις κανα 20ευρω απο το δημαρχείο, για να γραφεις οτι ο τριαντακωνσταντης πεταει λάσπη. αρκετά σας ταίσαμε. Μπεεεεεεεεε γιδιιιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ ευχαριστούμε Τριαντακωνσταντη! Χτύπησε τους και αλλο! Μέχρι τέλους! Βγαλε τα απλυτα στη φορα. Σαπίλα και βρώμα. Φτάνει η ώρα τους.
    Άμεση ανάγκη να φύγουν οι θρασείς και ανίκανοι από την δημο. Η σήψη μας πνίγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΆΝΕΙ
    ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΊΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδω και μερες κυκλοφορεί ενα πρόχειρο γκάλοπ για την πολη της Βόνιτσας με διαπιστώσεις ανατρεπτικές: Μασούρας 35%, Αποστολάκης 31%, Κασολας 29%, λαική συσπειρωση 5%.
    Μολονότι είναι προχειρο δειχνει προβάδισμα Μασούρα, ο Κασόλας κρατάει τις δυνάμεις του με ανοδικη πορεία και τελειώνει ο Αποστολάκης.
    Ρωτήστε στη Βόνιτσα και θα δειτε και εσείς τις διαπιστώσεις σας και τις εκτιμήσεις σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντως στη Ζαβέρδα μπορεί να μην πήρατε τίποτε από τα 250.000 ευρώ το πρατήριο της Ζαβέρδας πήρε 9.000 ευρώ. Γιατί να διαμαρτυρηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ζαβέρδας; Το κατανοήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρατρεχάμενοι και παπαγαλάκια δεν κάνουμε κριτική στους προμηθευτές και εργολάβους αλλά κριτικάρουμε τη Δημοτική Αρχή. Οι εργολάβοι και οι προμηθευτές έχουν βαριά ευθύνη μόνο αν κόβουν εικονικά τιμολόγια και κάνουν υπερτιμολογήσεις. Βαριά ευθύνη έχουν οι αιρετοί αν παραλαμβάνουν εικονικά έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσέξτε τις υπογραφές σας. Το άβατο του αρχείου σε λίγο θα ελεγχθεί ολοκληρωτικά. Τότε δεν θα σας καλύψει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γκάλοπ ΠΡΟΧΕΙΡΟ με τον ΜΑΣΟΥΡΑ ΣΤΟ 35% χα Α Α Α Α Α Α Α Α. Αχαχα αχαχα . ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ... ζα Α Α Α Α αχαχα χιχιχιχιχιχ Καλό ανέκδοτο .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κασόλα, Φερεντίντε όλα αυτά τα ξέρατε. Συμφωνείτε με αυτή τη πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για όλα αυτά που καταγγελει δεν μας εχει ενημερώσει αν εχει επιληφθεί επι των καταγγελομένων καποιο αρμοδιο όργανο, αν έχει καταδικαστεί κάποιος κι αν έχουν αποδοθει ευθύνες.Εαν δεν έχει συμβεί τίποτα απ όλα αυτά, κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.Σε αντίθετη περίπτωση ας μας ενημερώσει επί του αποτελέσματος των καταγγελιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή.
      Με κάλυψες. Βαρέθηκε ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια. Και να μην είχε σκοπό να ψηφίσει Αποστολάκη τώρα με όλα αυτά θα τον φηφισουν. Απο γενατι και μόνο.

      Διαγραφή
  28. μια απάντηση στον 6 Φεβρουαρίου 2019 - 1:32 μ.μ.
    Γελαει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Όλη η βόνιτσα ξερει καλά οτι χειρότερος απο τον Αποστολάκη δεν έχει υπάρξει ποτέ. Εσύ ακόμα δεν κατάλαβες και τρως ακόμα απο το βόθρο; Ψευταραδες και λαμογια φτάνει η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 228 Αυτά τα ξέρουν μόνο οι αμπελοφιλόσοφοι της ευρύτερης περιοχής μας η μόνη ελπίδα δηλαδή που απέμεινε απο τους πολιτικούς ταγούς της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης
    Κώστα Μας γειά και χαρά και υπομονή που λέει κι' εκείνο το διαχρονικό και ωραίο πολιτικό τραγούδι από καταξιωμένους στην παγκόσμια κοινωνική συνείδηση ποιητές και καλλιτέχνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λάσπη λάσπη και στο τέλος δήμαρχος ο Αποστολάκης ααααα και να θυμάστε γκαλοπ Κασολας και Μασούρας δε φτάνουν 35% μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μόνο το σχόλιο της κυρίας Φουρλη πιο πάνω, έχει κάποια υπόσταση. Όλα τα άλλα σχόλια είναι για τα μπάζα. Ξεκινάνε τα έργα πια, καθίστε στην καρέκλα σας κι απολαύστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στην συντριπτική πλειοψηφία οι Βονιτσάνοι στηρίζουν Μασούρα, με διαφορά και πλειοψηφία.
    Ποιοι έχουν μεινει στον Αποστολάκη:
    Οι αγράμματοι άνθρωποι, οι αποφυλακισμένοι λωποδύτες και κλέφτες, οι απατεώνες, οι ομηροι ανεργοι δημότες και μερικοί απληροφόρητοι (συνταξιουχοι-νοικοκυρες) ερμαια της αδειας τσεπης τους, περιμένοντας κάποιο κοκκαλάκι απο τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος. Στη Βόνιτσα, ανθρωπο νέο, επαγγελματία, επιστήμονα, αγρότη, υποστηρικτη του Αποστολάκη, δυσκολα συναντάς!
    Ετσι μην εκπλαγειτε αν δειτε τον Μασούρα πολύ μπροστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. νομιζω ότι το σκορ είναι αυτή την στιγμή
    Τριαντακωνσταντή 57,4 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητή Αναγνώστρια κ Βάσω Φούρλη

    Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μου και να συνεχίσετε να το κάνετε.
    Σας ευχαριστώ για τη εύλογη και πολύ σωστή παρατήρηση στο σύντομο σχόλιο σας την οποία κάνουν πολλοί αναγνώστες στις συζητήσεις,που έχω μαζί τους.

    Διεξάγω ένα αγώνα πολιτικής δράσης πολύ έντονης με αναφορά το Δήμο μας από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα και φυσικά Θεού θέλοντος ο αγώνας θα συνεχιστεί δια βίου.

    Απέναντι υπάρχουν ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, τα οποία πανικόβλητα αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο αγώνας μου είναι ανιδιοτελής και έχει πολλά αποτελέσματα θετικά για το τόπο μας.

    Δεν είναι τυχαία ότι δέχτηκα οκτώ φραστικές επιθέσεις πεζοδρομιακού επιπέδου και μία φραστική επίθεση προσβλητικού περιεχόμενου από τον ίδιο τον ίδιο το Δήμαρχο κ Αποστολάκη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Η δράση μου γίνεται σε τρία επίπεδα το πολιτικό, το διοικητικό,το νομικό.
    Τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο των ΟΤΑ κατόπιν καταγγελιών μου , διότι δεν τηρήθηκαν βασικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Αν μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει οριστικές αποφάσεις δεν ευθύνομαι και ούτε μπορώ να κάνω τίποτε.

    Η συμβολή μου στα θέματα του Δήμου είναι γραμμένη στο βιβλίο μου , το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγο στη Βόνιτσα, Κατούνα, Πάλαιρο κλπ.

    Στη παρουσίαση του βιβλίου είστε προσκεκλημένη και σας παρακαλώ να μου θέσετε την ίδια ερώτηση και όποια άλλη θέλετε.

    Πλήθος θεμάτων είναι προς διενέργεια ελέγχου από τους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας.

    Δεν είμαι εισαγγελέας, δικαστής , διοικητική ή ελεγκτική αρχή να αποδώσω ευθύνες και ποινές.

    Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Σέβομαι τη λειτουργία της , και τους λειτουργούς της. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτε για λόγους δεοντολογικούς και νομικούς. Αυτό το,προς ΤΟ ΠΑΡΟΝ παρακαλώ κρατείστε το.


    Στο πολιτικό επίπεδο φτάνουν οι παραπομπές στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ για να είμαι και να νιώθω δικαιωμένος. Φαντάζομαι αν δεν συμφωνείτε , τουλάχιστον θα προβληματιστείτε.

    Προσπάθησαν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. ΜΕ απείλησαν, με εξύβρισαν ελεεινά, εξύβρισαν ιερά για μένα πρόσωπα, δεν έπεσα στη παγίδα τους. Είμαι στη πολιτική από το 1977. Να είστε σίγουρη όμως , έναντι ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προσωπικού τιμήματος στο πλαίσιο της νομιμότητας ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη δράση μου και την ενημέρωση που προσφέρω στους Δημότες και όχι μόνο. Το βιβλίου μου θα ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στο Δήμο μας.

    Θα σας θέσω με τη σειρά μου ένα προβληματισμό. Εχω γράψει τόσα άρθρα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, σε εφημερίδες, έχω δώσει συνεντεύξεις ουδέποτε και κανείς αμφισβήτησε το παραμικρό στοιχείο.

    ¨Όταν έκανα κριτική στη προηγούμενη δημοτική αρχή ήμουν καλός για τη τωρινή. Μόλις άρχισα να κάνω κριτική στη τωρινή δημοτική αρχή με χαρακτήρισαν οι τωρινοί γραφικό, τρελό του χωριού και τόσα άλλα.

    Βασική επιδίωξη της δράσης μου είναι να γίνουμε ενεργοί πολίτες. Τα πολλά προβλήματα μας θα λυθούν με τη συμμετοχή μας.

    Αναγκαία συνθήκη όμως είναι στις εκλογές του Μάη να υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Τόσο ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ Κασόλας Αθανάσιος αντιπροσωπεύουν το αυτοδιοικητικό χθες που θα ηττηθεί στις εκλογές του Μάη.

    Οι τυχόν άλλου είδους ευθύνες ( αν υπάρχουν) θα αναζητηθούν από τους αρμόδιους , οι οποίοι θα αποφανθούν αρμόδια. Είμαι σίγουρος για αυτό.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παντελή από ότι φαίνεται ο Κώστας τον βρήκε το δρόμο για τον εισαγγελέα. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί. Γιατί τρυπώθηκες; Tα λεφτά μας από τη συναυλία με την Ασλανίδου που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο