Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτικό «Βατερλό» του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας, χθες στην ΚΑΤΟΥΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

        -Παρά το πακτωλό χρημάτων που κατασπαταλήθηκε τόσο στο πρώην Δήμο  Μεδεώνος, όσο και σε ολόκληρο τον Δήμο, αναπτυξιακό έργο δεν έγινε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση των Δημοτικών Συμβούλων επί της ουσίας.

         -Τεσσεράμισι χρόνια πέρασαν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της η Δημοτική Αρχή. Κανένα μα κανένα από τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους και τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν λύθηκε. Πέραν των  αυτονόητων συντηρήσεων, μικρών παρεμβάσεων σε τσιμεντοστρώσεις και του γηπέδου στη Κατούνα δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Από αυτά που είχε υποσχεθεί δεν έγινε απολύτως τίποτε. Εικόνα εγκατάλειψης παντού.

     -Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα απετέλεσε πολιτικό Βατερλό για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα. Μπροστά στη βεβαία πολιτική ήττα που έρχεται, η πολιτική παρουσία του Δημάρχου ήταν η χειρότερη, η οποία  έχω διαπιστώσει από το καλοκαίρι του 2013 και μετά, που σχεδόν ανελλιπώς παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του ΔΣ. 

-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με το βατερλό του Δημάρχου, που γέλαγε όλη η αίθουσα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

Πολιτικό Βατερλό του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας.

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας τη Τετάρτη 30-01-2019 στη Κατούνα. Για μία άλλη φορά διαπιστώθηκε η πολιτική ανεπάρκεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη σε ότι αφορά την άσκηση των καθηκόντων του......



      Είχε προηγηθεί η δημοσίευση του άρθρου μου, που αφορούσε ένα μικρό κομμάτι δαπανών, οι οποίες έγιναν από 01-09-2014 και μετά με αναφορά το πρώην Δήμου Μεδεώνος. Ήταν φανερή η αμηχανία, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η υπεροψία, που ήταν διάχυτη σε άλλες συνεδριάσεις, του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας. Τα γελάκια αντικατέστησε η κατήφεια και η ανησυχία για την πολιτική ήττα που έρχεται.  

            Παρά το πακτωλό χρημάτων που κατασπαταλήθηκε τόσο στο πρώην Δήμο  Μεδεώνος, όσο και σε ολόκληρο τον Δήμο, αναπτυξιακό έργο δεν έγινε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση των Δημοτικών Συμβούλων επί της ουσίας.

           Τεσσεράμισι χρόνια πέρασαν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα της η Δημοτική Αρχή. Κανένα μα κανένα από τα μεγάλα θέματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους και τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν λύθηκε. Πέραν των  αυτονόητων συντηρήσεων, μικρών παρεμβάσεων σε τσιμεντοστρώσεις και του γηπέδου στη Κατούνα δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Από αυτά που είχε υποσχεθεί δεν έγινε απολύτως τίποτε. Εικόνα εγκατάλειψης παντού.

         Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη για όλα φταίει η κυβέρνηση, το μνημόνιο, οι προηγούμενοι που διοίκησαν. Νόμιζε ο κ. Δήμαρχος ότι μιλά σε ανημέρωτους πολίτες ή σε πολίτες που δεν βιώνουν την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής σε αναπτυξιακού προσανατολισμού έργων και παρεμβάσεων. 

       Φυσικά δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που αναδείξαμε στο άρθρο μας της Τρίτης. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ. Αποστολάκης Παντελής απουσίαζαν. Τυχαία; Δεν γνωρίζω. Τα ερωτήματα περιμένουν απάντηση.

Αγαπητοί Αναγνώστες
            Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα απετέλεσε πολιτικό Βατερλό για το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα. Μπροστά στη βεβαία πολιτική ήττα που έρχεται, η πολιτική παρουσία του Δημάρχου ήταν η χειρότερη, η οποία  έχω διαπιστώσει από το καλοκαίρι του 2013 και μετά, που σχεδόν ανελλιπώς παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του ΔΣ. 


Αγαπητοί Συνδημότες
  Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
***********

-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ του ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΤΣΗ με το βατερλό του Δημάρχου....

ΒΙΝΤΕΟ 1.....

ΒΙΝΤΕΟ 2.....


92 σχόλια:

  1. Δεν απάντησε σε τίποτα 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην έχετε αχαριστία. Κάλυψε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την αγορά του "χρυσού" χωραφιού για τον βιολογικό της Κατούνας. Κανονικά έπρεπε κάθε ΚΑΤΟΙΚΟΣ της Κατούνας να πληρώσει το μέρος που του αναλογούσε. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΕΒ ΚΛΠ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ.
    Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΑΕΙ ΠΑΤΟ.ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέτη απογοήτευση ο Δήμαρχος. Ούτε τους δικούς του Δημοτικούς Συμβούλους έπεισε. Φανερά απογοητευμένοι όλοι παρακολουθούσαν τα ψέματα που έλεγε ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ψευτοθώδορος πού ήταν ? Ο κυρ παντελος.?? Που είναι αυτά τα παιδιά ευτυχώς ήρθε ο χασακης κ θα λύσει τα προβλήματα Αρέ κατουνα τι τραβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεπάρκεια δημάρχου και δε απάντησε σε τίποτα από τις ερωτήσεις που δέχτηκε .Δε δωσανε τον λόγο στο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ,ομοβροντία της αντιπολίτευσης έναντιον του δημάρχου .πολυ καλός ο κ.Κασολας με επιχειρήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο Δήμο Μεδεώνος ούτε 25% δε θα πάρει ο Αποστολάκης. Περιμένουμε τα Λουτρά και τα σφαγεία ποτέ θα τα εγκαινιάσει ο Ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρύφτηκαν Στούπας Θεόδωρος και Παντελής Αποστολάκης. Δεν πήγαν να απαντήσουν για τη κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος. Κώστα να γράψεις και για τη Βόνιτσα και τη Ζαβέρδα τις δαπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσιγάρο μέσα στην αίθουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ στον άλλο δήμο να δεις τι γίνεται...
    Μάλλον για "κλάματα" είμαστε και οχι δημ. εκλογές
    Συμπολίτης δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ και η δημοτική του ομάδα δεν νομίζω να έχει τώρα ούτε 25 %
    και ακόμα έχουμε πολύ πολιτικό καιρό και χρόνο να οργανώσουμε σε σωστή βάση την προεκλογική εκστρατεία ως αντιπολίτευση δυναμική και με προοπτική για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέξυπνε δάσκαλε. Δημοσίευσες τις δαπάνες για τη Κατούνα πριν το Δημοτικό Συμβούλιο. Τους έβγαλες στο ξέφωτο και γελοιοποιήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑ ΘΟΔΩΡΑ ΕΣΠΑΣΕΣ ΜΩΡΕ ΓΕΡΟΚΟΥΣΑΛΟ ΨΕΦΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΕ ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι καλοι ειστε τα αποτελεσματα φαινονται καθημερινα. Δυστηχως η κατουνα τελειωσε,και οταν λεμε τελειωσε δεν ειναι σχημα λογου ειναι η πραγματικοτητα,σε μερικα χρονια θα ειναι ενα χωριο 100 κατοικων το πολυ,τωρα ειναι αργα, φταιτε ολοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ελπιδα έρχεται σαν ελαφρύ αεράκι στην αρχή
    Μην απελπιζετε τον κόσμο με φανταντικά γκάλοπ και κατα το δοκούν
    οι εκλογές ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΓΚΆΛΟΠ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ελπιδα έρχεται σαν ελαφρύ αεράκι στην αρχή
    Μην απελπιζετε τον κόσμο με φανταντικά γκάλοπ και κατα το δοκούν
    οι εκλογές ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΓΚΆΛΟΠ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο δήμαρχος προσπαθούσε να απαντήσει στα ερωτήματα και κάποιοι παρεβαιναν χωρίς να ζητούν το λόγο από τον Πρόεδρο. Ασέβεια στο έπακρον. Γελάστε όλοι σας τώρα και σχολιαστε, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Τα έργα ο δήμαρχος τα δημοπρατεί και ξεκινάνε. Ας πουν οι προηγούμενοι τα έργα τους, όπως τους προκάλεσε ο Προεδρος της Κατούνας,ανοιχτά στην πλατεία του χωριού, να φωνάξουν όλοι τα έργα τους. Αλλά...μηδέν από μηδέν, μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανετε λαθος η κατουνα τωρα γινετε γιατι οι προηγουμενες δημοτικες αρχες δεν τις ενοιαζε για τιποτα μονο για την παρτουλα τους . Και ηρθε ο αποστολακης και η ομαδα του οχι ολοι ομως για να λεμε και αληθειες γιατιοκαποιοι ειχαν εκλεγει και πιο παλια αλλα δεν το ειχαμε δει το εργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΔΏ ΚΑΤΑΡΕΕΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑ
    για ένα πακέτο μακαρόνια ή χαλβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Αποστολάκης δεν έχει απολύτως τίποτε να προσφέρει. Τελείωσε πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δοξάστε τον Αποστολάκη. τον πολέμιο της διαφθοράς και της ρεμούλας όπως έλεγε. Τον ρωτάει ο Λιάπης αν υπάρχει αποφαση και προυπολογισμός για το γήπεδο της Κατούνας και τον τσάκισε κρύος ιδρώτας. Απάντηση: Μούγγα... ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω επειδη ειμαι εδω καθε μερα και βλεπω και καποιοι προσπαθουν εστω κ με ψεμματα να γινουν ηρωες κ ηρωιδες διχως να ιδρωσουν στην κατουνα τα συχγαριτηρια τα αξιζει μια και μοναδικη η αθηνια η καρελου τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην εννοχλητε το δημαρχο. Εχει να μεγαλωση τον κουνιαδο του, εργολάβους και πνευματικα παιδια κι εγγονια. Εχουμε μπλέξει με σκατά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την μια ο Κώστας ξεσκεπάζει ακόμα και δημοτικους συμβουλους με τη γίδα στη πλάτη. Την άλλη εκανε ερευνα και βρηκε ανύπαρκτα εργα σε γήπεδα. Την προγούμενη ξεσκέπασε τρωκτικά εργολάβους που πλουτισαν απο το δήμο. την αλλη και την αλλη και την παρααλλη. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμας εδω δεν μας νοιαζει το πως εγινε και ποιος πληρωσε το γηπεδο. Μας νοιαζει που εχουμε γηπεδο με χορτο κ παιζουν τα παιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό που είδα στο βίντεο δεν είναι συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Ντροπή σας Δήμαρχε και Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου ρε αποστολακη μάγκα που σε είχα για κοιμησμένο!!!! φάτους τα λεφτά. γερή μπάζα φτιάξε!!! Μιλάμε για πολλή ΜΑΣΑ.
    ασε τη κατουνα να ρημαζει. εσυ καλα τρως με τη φρεσκια μασελα και στη κατουνα δεν υπαρχει ουτε μαντηλι να κλαψουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και εγώ αποστολάκη ψηφισα ρε παιδιά. Δώστε και σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακατάληπτα λόγια σε απαράδεκτο συμβούλιο.Θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε δήμαρχο σοβαρό στην Κατούνα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οπως πανε οι αποστολακαιοι απο το πολυ φαι, θα αρχισουν να τρωνε και την ασφαλτο για να πουνε οτι αφησαν λακουβες οι προηγουμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αφού υπάρχουν ακόμα κατουνιωτες που υποστηρίζουν αποστολακεους, καλά κάνουν και κλέβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απ'ότι άκουσα το τοπικό συμβούλιο εχέι να συνεδριάσει 22 μηνες;ντροπή για την κατουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ ειμ' ο γέρος Όλυμπος, στ' τον κόσμο ξακουσμένος, έχω σαράντα δυο κορφες και εξήντα δυο βρυσούλες, κάθε κορφή και φλάμπουρο κάθε κλαδί και κλέφτης.
    Δημοτικο: αφιερωμενο εξαιρετικα στους αποστολακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αποστολακαιοι να φάτε όλο το φαΐ σας να γίνεται βουβάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στούπα Θεόδωρε είναι αλήθεια ότι ο Τζούρος έχει παρμένα πάνω από 80.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ειπε κατάμουτρα ο Κασόλας στο Δήμαρχο Αποστολάκη στη Κατούνα:
    "Είσαι επαγγελματιας ψευτης, ασχετος, τα εργα της περιφερεια τα κάνεις δικα σου, η Σταρακά σου κανει οτι αναθέσεις θες, αυτό λέγεται πολιτικη συναλλαγη για τις εκλογες κατω απο το τραπέζι και μολις προχθες πήρε 25.οοο ευρω ο κουνιαδος σου και 25.οοο ευρω ο πρόεδρος του Μοναστηρακίου για τον καθαρισμό ρεμάτων στο περγαντί. Αν θες διαψευσε το..."...

    Αν είχε ίχνος φιλότιμου ο Δήμαρχος ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ, να αναποδογυρισει τα τραπέζια, να ουρλιάξει, να κανει μηνυση και να σύρει στα δικαστήρια τον Κασόλα. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Εμετικές καταστάσεις....
    Εισαγγελέας υπάρχει!!!
    ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ;!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΥΣΊΑΖΑΝ Κ ΓΙΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ? .ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΛΗΘΕΥΕΙ αυτο που ακούγεται ότι ο Παντελής δεχθηκε φραστική επίθεση απο δικούς του, στη Βόνιτσα;
    Αν πραγματικά συνεβη να βγει να το καταδικάσει και αν δεν έγινε ας το διαψεύσει.
    Πάντως βουίζει ο κόσμος εδω στη Βόνιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολύ δυνατή η πρώτη εμφάνιση κ. ΚΑΣΟΛΑ στο συμβούλιο ,πολιτικά ανίσχυρος και χωρίς απαντήσεις ο κ.δήμαρχος από αυτά που είδαμε στο βίντεο ! Προβλέπεται προεκλογική περίοδος με ένταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Που πήγαν τα λεφτά από τη συναυλία στη Κουκουμίτσα; O Παντελής Αποστολάκης γιατί δεν πήγε στο συμβούλιο να απαντήσει; Tι συμβαίνει Δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 5:07 δεν ηθελε να απαντησει ο αποστολακης γιατι αν απαντησει θα γινει σεισμος με αυτα που ξερει και δεν θελει να πει. κραταει και καποιο επιπεδο δεν ξεκατινιαζεται οπως κανουν αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο αποστολάκης έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.. είναι ότι χειρότερο έχει βιώσει ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες.. δεν υπάρχει καμμια δημοτική ενότητα που τα πάνε καλά .. όσον αφορά τους εργολάβους όλοι ξέρουμε ότι γίνεται πάρτυ..!! Βούλιαξαν στο χρήμα.... με 40 μασέλες τρώνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Διώξε τον Αποστολακη όσο είναι ακόμα καιρός. Τι μπορεί να προσφέρει ένας ψεύτης, γέρος στη πολιτική σαν κι αυτόν; ΤΙΠΟΤΑ!
    Μόνο να κάθεται ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ και να τα παίρνει τελος του μήνα ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Στείλτον στο ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΛΈΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε δεν πατε να πνηγειτε ολοι εσεις εδω μεσα εχετε λυσσαξει και θα οσο ο καιρος θα περναει θα λυσσατε ακομα περισσοτερο. Στο μυαλο σας να το βαλετε καλα δημαρχος τον μαη θα ειναι αυτος ο μαγκας ο αποστολακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είτε απαντήσει, είτε δεν απαντήσει τις εκλογές τις έχει χαμένες και θα απολογηθεί σε πολλές μεριές και για πολλά παραπτώματα. Αντί να προστατεύσει τον ευατόν του ,νομίζει ότι θα προστατεύσει το πρώην που το παίζει ψαράς. Ο Θύμιος ξέρει το λόγο. Έρχονται γαστρογάρμπια, φοβεροί βοριάδες και για τους δύο πρώην και νυν. Κακά ξεμπερδέματα και στους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ . ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΑΒΘΗΜΕΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ .ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ .ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ. ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟς 5:07:
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ!!
    Απευθυνόμενος στον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ο Κασόλας, τον αποκάλεσε ψευτη, ασχετο και άφησε υπονοούμενα για συναλλαγες κατω απ το τραπέζι.
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΤΑΟΥΛΑ...
    Και τι εννοείς ρε κακομοίρη όταν λες ότι δεν ήθελε να απαντήσει ο Αποστολάκης. Μπορούσε; εδω γελαγε ο κοσμος. Που έχεις ξανακουσει σε δημοτικο συμβουλιο να αποκαλούν το δήμαρχο Ψεύτη και άλλα πολλά και αυτός να τα αποδέχεται. Τα πρακτικά υπάρχουν ας πάει εισαγγελέα. Μήπως είδες τα μουτρα του Αποστολάκη, σαν γατα βρεγμένη ήταν. Όσο για σένα φάε σανό που σου πασάρει ο αποστολάκης για λιγο καιρό ακόμα. Μετά ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ...
    ΥΓ: Για τον Αποστολάκη: Όλοι τους φταίνε! Μόνο αυτοί δεν φταίνε! Ποτέ δεν έφταιγαν! Πάντα έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν… για την λαμογιο-παρέα!!! Όχι βέβαια για την Βόνιτσα, την Κατούνα, την Πάλαιρο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εσύ 8:40 μ.μ. απαντάς στον 5:07μ.μ. ενώ στηρίζετε και οι δύο Κασολα. Πώς μπερδεύτηκες έτσι, η μήπως σας έπιασε πανικός? Ότι και να κάνετε, η δημοτική ομάδα του Κάρυ, είναι δυνατή, έκανε πολύ δουλειά και θα είναι εδώ να ξανακάνει πολλά ακομη. Ο Δήμαρχος δεν ορίεται ποτέ στα δημοτικά συμβούλια. Ακούει τους άλλους όση ώρα μιλάνε, αλλά με τους άλλους συμβαίνει το αντίθετο, δεν τον αφήνουν να μιλήσει, επίτηδες πετάγονται γιατί νομίζουν ότι έτσι θα τον μπερδέψουν. 20 έργα ποιος άλλος δήμαρχος τα πήρε? Κάποια έχουν πάρει τεύχη δημοπράτησης, τα έχουν περάσει από τα δημοτικά συμβούλια κι εσείς εδώ μέσα, τα ζώα μου αργά. Τσαμπούνα τελικά όλη μέρα, οι πολίτες θα κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι φοβερό αυτό που συνέβη. Να αποκαλούν το Δήμαρχο ψεύτη και να μην πάρει το λόγο ένας Αντιδήμαρχος, ένας Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας για να διαμαρτυρηθεί. Αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βλέποντάς τό βίντεο κάτάλάβά ότι έίνάί κάτάντίά νά έίνάί Δήμαρχος ό κύρίός Άπόστόλάκής. Κρίμα γίά τό τόπο μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Νέα Μαθηματικά από το Παντελή Αποστολάκη, το Κώστα Φραδέλο, την Αθηνά Καρέλου. Για να φάνε 120 παιδιά του Ανακτορίου χρειάζονται 29.000 ευρώ, για να φάνε 20 παιδιά της Μεδεώνος χρειάζονται 24.500 ευρώ και για να φάνε 20 παιδιά της Παλαίρου χρειάζονται 10.500 ευρώ. Είναι δυνατόν να δικαιολογηθούν αυτά. Για αυτό απουσίαζε ο Παντελής από το Συμβούλιο. Πάνε οι καιροί που έλεγε για γραφικούς και τρελούς του χωριού. Ξέχασε το περιβόητο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Ο Νίκος ο Ασπρογέρακας, ο Βασίλης ο Τζεφριός, ο Βασίλης ο Σώζος πως τα δέχονται όλα αυτά; To να μην μιλάνε δεν συμβαίνει ότι δεν έχουν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια 20 καλέ στον παιδικό στην Πάλαιρο,ούτε 15 δεν είναι....και τα πιο πολλά με ΕΣΠΑ 2400 απ' το καθένα παίρνει ο δημος

      Διαγραφή
  54. ΚΑΣΟΛΑ... ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ .. ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;; ΜΗΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;; ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ... ΚΑΣΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ... ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΟΤΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΩΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΙΣ ΒΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ.. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν υπάρχει καμία απόφαση για << Κατασκευή γηπέδου στη Κατούνα>>, δεν υπάρχει τεχνική έκθεση, δεν υπάρχει προϋπολογισμός, δεν υπάρχει παραλαβή. Σε αυτά δεν απάντησε ο Δήμαρχος και φυσικά πολλοί έχουν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 10:25 εσυ ο ιδιος ομολογεις ότι τα "ΠΑΡΤΑΛΙΑ" (τετοια λέξη την χρησιμοπουν και οι φυλακισμένοι-αλήθεια έκανες και συ φυλακή;) που επιτέθηκαν στο Παντελή ήταν ψηφοφόροι του Αποστολάκη. Ολη η βόνιτσα γελάει με τη καταντια σας αφου γνωρίζουν ότι και μεχρι διαγραφη νερου σε υπερβολικο ποσό κάνατε στο καταστημα του. Και μαλιστα τους είχατε σίγουρους και λες: ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;;; ΜΗΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;.
    Ελα παραδεξου το, δικοι σας ήτανε, αλλα δεν μας είπες γιατί του επιτέθηκαν. Τι είχαν να μοιράσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε δεν είστε καλά.το γήπεδο είναι αυτονόητο έργο(κάτι άλλο φτιαξαν οι προηγούμενοι)!Εδώ μιλάμε για ατασθαλίες.Ειναι δυνατόν να θέλει ένας υποψήφιος δήμαρχος 200000 ευρώ;να γίνει δήμαρχος στη Βόνιτσα;Ο καριολης το πήγε εκεί η δεν ξέρετε;αξιοπρέπεια και συνείδηση μωρέεε χάθηκε τελείως;Πριν είναι ΑΡΓΑ για όλους!!!καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 8:34 μ.μ.

    Απέναντι σε περιστατικά βίας όπως η επίθεση στον Παντελή Αποστολάκη, είμαστε όλοι απέναντι στους τραμπούκους και είμαστε μαζί του απέναντι σε ότι πληγώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία στον τόπο μας.
    Ομως θα θυμίσουμε στον Παντελή Αποστολάκη, την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής μπροστά στα μάτια του, απο γνωστό νταή που ταίζετε και απο το κεντρο μεριμνας και ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ δεν βρήκε έναν καλό λόγο να πει, έστω έναν λόγο συμπαράστασης.
    Να επισημάνουμε κλείνοντας ότι η ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι τεράστια γι αυτόν τον ηθικό κατήφορο που παίρνει ο τόπος μας, αφού «όμοιος ομοίω αεί πελάζει...»,
    που σημαίνει "ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Tώρα Κασόλα θυμήθηκες να κάνεις αντιπολίτευση; Tέσσερα χρόνια η Δημοτική Αρχή κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα, πολλοί εργολάβοι και προμηθευτές εισέπραξαν τεράστια ποσά ο καθένας και όλοι μαζί, σημειώνονται παρατυπίες τρανταχτές και εσείς είσαστε ανύπαρκτοι. Αν κάνατε ουσιαστική αντιπολίτευση θα είχαν καταρρεύσει πολύ νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολύ επικίνδυνοι δρόμοι. Γλυκάθηκαν οι τραμπούκοι απο το μέλι στο Δήμο (απο κοινού συναυλια με τραγουδιστη ΚΙΑΜΟΣ) και αποθρασύνθηκαν. Μάλλον όλοι εμείς που πιστεύουμε σε μια καλύτερη ζωή πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγα... Κρίμα και περαστικά στο Παντελή. Αν ήμουν εκεί και είχα όπλο σίγουρα θα πήγαινα να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλημέρα αδερφια από την πλάγια.και εδώ τα ίδια κάνουν.πιος τους στιρηζη ομος;θα πάθουν πανολεθρια.Τα διαλησαν ούλα.αποχετευση,δρομοι,αυλάκια,γιοφύρια όλα ακαθαργα.σε μερικά δρομάκια στο χώρο δεν περνάς ούτε με τρακτέρ,ούτε με τρακτερρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 1 Φεβρουαρίου 11:05 ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΊΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΝΤΑΡΟ, ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ, ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ... ΚΑΣΟΛΑ... ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ.. ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10,19 ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΆΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΓΆΖΕΤΕ ΠΙΚΡΌΧΟΛΑ ΣΧΌΛΙΆ για τον Αποστλάκη
      ΤΙ ΣΑΣ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΆΝΤΕ Ό,ΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
  63. O Λάκιας στις πίτες και στις παρελάσεις είναι πρώτος. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήρθε. Κούρνιασαν μαζί με το Παντελή. Θα απαντήσουν και αυτό να το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΣTON 2 Φεβρουαρίου 2019 - 10:19 π.μ.

    ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΟΛΑ...
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΟΣΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.
    ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.
    ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Κασολας κάπως αργά θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΡΕ ΚΑΣΟΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΤΙ ΛΕΕΙ? Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ?
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΕΚΙ ΣΟΥ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως όχι όπως ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ που Σε κάθε εκλογές είναι υποψήφιος όποτε θέλει αυτός και Κότες Βιτσας και Σωζος δε μιλάνε και βλέπουν τον μπουκάλα να κλέβει καθημερινώς !

      Διαγραφή
  67. ο αποστολακης εστω και μισος να κατεβει δεν χανει με τιποτα.....για να χασει πρεπει την πρωτη κυριακη να παθει ηττα κατω απο 30% και να παρει ο κασολας πανω απο 40% να εχει ο μασουρας ενα 20%-25% αλλα αυτο αδυνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Θανασάκη είσαι λίγος για δήμαρχος,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ: «Τσάκισε» με τα λόγια του τον δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    Με αφορμή τη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στην ΚΑΤΟΥΝΑ, ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ άσκησε σκληρή κριτική στο Δήμαρχο Γ. Αποστολάκη. Ο Αποστολάκης απέδειξε για μια φορά ακόμα ότι εκτός από ανίκανος και επικίνδυνος, είναι θρασύς στα ψέματα και δειλός στην αλήθεια.
    Ο Δήμαρχος ΡΩΤΗΘΗΚΕ για την Κατασκευή του γηπέδου στη Κατούνα, με φυσικό χλοοτάπητα, γιατί δεν υπάρχει τεχνική έκθεση, δεν υπάρχει προϋπολογισμός, δεν υπάρχει παραλαβή. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΜΟΚΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Διαβάστε λιγο το διάλογο:

    ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (Θέτει ερωτήματα στο δήμαρχο):
    1).-Εδω πριν 2 χρόνια σε αυτη την αίθουσα πήραμε απόφαση για εκμίσθωση των δημοτικών σφαγείων Κατούνας. Τι απέγινε; ποιος κοροιδευει ποιον;
    2).-Το γηπεδο της Κατούνας με το φυσικο χλοοταπητα ποιος το έφτιαξε; -Ακόμα και τα τζάμπα πρέπει να περνάνε απο την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να ξέρουμε που χρωστάμε;
    3).-Αφου τα λουτρά Τρύφου δεν έχουν δρόμο και σου είπαν οι ειδικοί ότι σε 2-3 χρόνια δεν θα έχει μείνει τίποτα. Τι μας παιδεύεις και στο προηγούμενο συμβούλιο ψηφίσαμε σχετικα με το ξενοδοχειο για πρόγραμμα μελέτη. Ποιός κοροιδεύει ποιόν; -Αφού δεν ξέρεις τι λές; -Μάλλον δεν ξέρεις τι λές;

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ (Αλλά αντ άλλων- προσπαθεί με την πάγια τακτική του να ξεφυγει απο τα ερωτήματα και δειλά σαν σκύλος δαρμένος μιλάει για το άλλο γήπεδο της Κατουνας 7χ7 που φτιάχνει η περιφέρεια): -Υπάρχουν τεύχη δημοπράτησης στο Διαύγεια....

    ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (τον διακόπτει και απευθύνεται στο προεδρο δημοτικου συμβουλίου και στο δήμαρχο): Κύριε πρόεδρε να απαντάει στα ερωτήματα, ότι τον ρωτάμε!! -Εδω εχουμε κάποιους κανόνες αν είναι να μπαλάλαει ο καθένας ότι γουστάρει, τότε να πάμε βόλτα και να γυρίσουμε.. -Έκανα κάποια ερωτήματα ή απαντάς στα ερωτήματα ή πες δεν μπορώ να απαντήσω, δεν θελω, δεν ξέρω, με πονάει το κεφάλι μου δεν θέλω να απαντήσω και μη μου λες τα τεύχη δημοπράτησης...
    ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (κτυπάει το χέρι στο Τραπέζι): Θες να απαντήσεις, εδω ενώπιον όλων να καταγράφεται κιόλας. -Το γήπεδο της Κατούνας ποιός το έφτιαξε;
    Μη ξεφευγεις απο τα ερωτήματα. Αυτη η καρέκλα που κάθεσαι θέλει επιδέξια πισινά και δεν τάχεις....(Χειροκροτεί όλη η αίθουσα...)

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ (Αλλά αντ άλλων): Το τραπέζι μη το κτυπάς δεν είναι δικό σου και μη φωνασκείς.... (Γελάει ο κόσμος με τα χάλια του δημάρχου)...

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
    Αν είχε ίχνος φιλότιμου ο Δήμαρχος ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ και να τον ακούσει ο κόσμος της Κατούνας.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Εισαγγελέας υπάρχει!!!
    ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ;!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΕ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ .. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΛΠ .. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ... ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ 9% ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ... ΟΞΟ

      Διαγραφή
  70. Γιώργο Αποστολάκη είναι αλήθεια ή ψέματα ότι δύο εργολάβοι από το Μοναστηράκι έχουν πάρει με απευθείας αναθέσεις πάνω από 700.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Υπάρχει πρόβλημα με την μεγάλη καθυστέρηση σύνταξης του προϋπολογισμού αντί 31/12/2018, είμαστε στο Φεβρουάριο του 2019 και ακόμα δεν τον έφεραν για ψήφιση.
    Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για μια ακόμα φορά συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων Δήμων της χώρας που ο προϋπολογισμός τους δεν έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα.
    Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Όταν θα φτάσουν οι αποδείξεις στη δικαιοσύνη κάποιος από την παρέα του δημαρχείου θα φυλακή για πολλά χρόνια σαν νέος Παπαγεωργόπουλος! Και μπορεί να μην είναι καθόλου υποψήφιος που θέλει να γίνει και αρχηγός το βουβάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η τριάδα των πρώην που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αν νομίζει ότι έχει σκαπουλάρει είναι βαθιά νυχτωμένοι. Οποίος κατάλαβε, κατάλαβε. Περισσότερα σε ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο κ Γιώργος Αποστολάκης και ο κ Αθανάσιος Κασόλας δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στο τόπο μας. Είναι εκπρόσωποι του αυτοδιοικητικού χθες ,το οποίο θα ηττηθεί στις εκλογές του Μάη.

    Μία απλή σύγκριση του τόπου μας με Λευκάδα, Πρέβεζα, 'Αρτα θα πείσει το καθένα συνδημότη για την αλήθεια του ισχυρισμού μου.

    Ο Δήμος χρειάζεται πολιτική αλλαγή, σε πρόσωπα, πρακτικές, νοοτροπίες, διαχειρίσεις, σε αναπτυξιακή κατεύθυνση στηριζόμενος στα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Έχετε χαλια όλοι σας βρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Οι πάντες ομολογούν, το Δημαρχείο έχασε το επικοινωνιακό παιχνίδι από το Τριαντακωνσταντή κατά κράτος. Είναι έτη φωτός μπροστά ο άνθρωπος από όλους του Δημαρχείου. Δάσκαλε προχωρά και καλή επιτυχία στο βιβλίο σου. Πότε θα το παρουσιάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Είναι συνήθεια του Αποστολάκη να δίνει ψωμί σε υποδικους, εκβιαστες, νονούς. Τώρα θα αλλάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 5:22 αναμετάδοση μας κάνεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Συνδημότες και συνδημότισσες Ακούω κάποιους να σχολιάζουν το Δήμαρχο θετικά και αρνητικά στο δημοτικό συμβούλιο της Κατούνας. Εγώ προσωπικά αυτό που έχω να σχολιάσω, μιάς και παριστά στο συμβούλιο και άκουσα τον κύριο Αποστολάκη είναι το εξής. Κύριε Αποστολάκη μιλήσατε για δημοπράτηση 10-15 20 έργων. Εγώ ρωτάω το εξής : είστε ο πρώτος δήμαρχος που εκτελεί θητεία πενταετίας. χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες Γιά να δημοπρατήσεις τρεις μήνες πριν τις εκλογές αυτά τα έργα. Ας μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο φτάνουν τα ψέματα και η κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 8:44 μ.μ. τα έργα πέρασαν από δημοτικά συμβουλια, τα ψήφισε και η αντιπολίτευση, κάποια έχουν τεύχη δημοπράτησης και θα ξεκινήσουν. Άμα δεν ξερεις να μην το ανοίγεις το ρημαδι και αδειάζεις σκουπίδια. Έλεος, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αγαπητέ 10:34 Εκτός του ότι είσαι φανατισμένος δεν ξέρεις και να διαβαζεις προεκλογικά έταζε λουτρά και σφαγεία μετά από 4,5 χρόνια το ξαναθυμήθηκε Αν θες να απαντησεις απαντάς σε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αγαπητέ 9:07π.μ. ξέρω πολύ καλά να διαβάζω, κι όσο για την ερώτηση σου σφαγεία και λουτρά, ας τα είχαν ξεκαθαρίσει οι προηγούμενοι κι όταν λέμε ξεκαθάριση, εννοούμε την εκκαθάριση που σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να γίνει από κάποιους ειδικούς αλλά τίποτα, χωριά ότι εκκρεμουν και δικαστήρια. Τώρα έχει πάρει το δρόμο του και το ένα και το άλλο. Έχει απαντήσει ο Δήμαρχος και ο Στούπας, ουκ ολίγες φορές. Έρχονται τα έργα αγαπητέ μου, μην ανησυχείς, ότι δημοπρατείται τωρα σε λίγο ξεκινάει. Μάθε λοιπόν εσύ να διαβάζεις αγαπητε σχιολαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο