Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πάλαιρος: Tράκαρε με… βουβάλι!

     Πολλοί οι κίνδυνοι για τους οδηγούς στην αιτωλοακαρνανική ύπαιθρο. Δρόμοι καρμανιόλες, οδικό δίκτυο γεμάτο λακκούβες αλλά και τα αιγοπρόβατα που συναντούμε στους επαρχιακούς δρόμους. Σε αυτούς τους κινδύνους προσθέστε και τα …βουβάλια.
    Γιατί ένα βουβάλι ήταν ο… υπαίτιος τροχαίου την περασμένη νύχτα, γύρω στις 01.30, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την Πάλαιρο. Ενός τροχαίου που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες καθώς ένα Ι.Χ. όχημα σμπαραλιάστηκε στην κυριολεξία προσκρούοντας με σφοδρότητα σε βουβάλι που ήταν στη μέση του δρόμου. Και όχι ενός απόμακρου δρόμου, αλλά του κεντρικού επαρχιακού δρόμου Βόνιτσας- Παλαίρου.........



    Στο Ι.Χ. όχημα επέβαινε μόνο ο νεαρός οδηγός του που είχε… Άγιο καθώς βγήκε σώος από το όχημα που διαλύθηκε. 
    Το οικείο αστυνομικό τμήμα ενήργησε την έρευνα και όλοι ας έχουμε το νου μας και στα… βουβάλια όταν οδηγούμε.

http://www.agrinionews.gr/
Φωτο: Σπυριδούλα Σούφη

3 σχόλια:

  1. Τον υπαίτιο τον γνωρίζουν οι αρχές ας πράξουν επιτέλους. . Δεν είναι καινούριο φαινόμενο τα βουβάλια του κυρίου. Ας κάνουν κάτι και τα πρόβατα της αστυνομίας και των δημοτικών αρχών γιαυτην την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστακός Βόνιτσα και επαρχιακό δίκτυο Ξηρομέρου. Αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας δεν υπάρχει πουθενά. Αν πολυψάξουμε ίσως, αλλά θα έρχονται δεύτεροι. Μιλάμε για κίνδυνο οχι για αστεία. ΄τι και να κάνουνε οι Δημαρχαίοι, αν δεν πάρουμε εμείς σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι στο συντοπίτη μας που προκαλεί εκ προμελέτης ατυχήματα, αυτός θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει. Οι γιαγιάδες στο χωριό μου λένε ένα ωραίο. Τό 'βγαλε ο κόσμος τα μάτια παιδάκι μ'. Αυτό ακριβώς. Ο Δήμαρχο θα θέλει πάντα να είναι Δήμαρχος. Και αυτός θα θέλει να κάνει τη δουλειά του όπως έχει συνηθίσει να την κάνει τόσα χρόνια. Και κάποιοι θα βγαίνουν και θα λένε έτσι τα βρήκαμε έτσι τα αφήνουμε γιατί έτσι έχουμε μάθει. Ξηρόμερο αθάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αν φτάσουμε στο σημείο οι πολίτες να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας σε μια σύγχρονη κοινωνία υπάρχει πρόβλημα . Γιαυτό υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές και γιαυτό πληρώνονται . Για να κάνουν την δουλειά τους . Ας ξεκουνηθουν λοιπόν όλοι αυτοί οι άχρηστοι χαραμωφαιδες και ας πράξουν ανάλογα με τον κύριο αυτόν. Φιλικά

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο