Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Eπιστολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας!

       Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, εκφράζοντας τους κατοίκους, τα μέλη και τους δημότες της περιοχής απέστειλε επιστολή, σήμερα 22 Οκτωβρίου 2015 στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριο Τσακνάκη, με κοινοποίηση στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας, τον Διοικητή του Α.Τ. Κατούνας, τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κατούνας, στην οποία αναφέρει τους προβληματισμούς και την ανησυχία των κατοίκων για την φημολογούμενη κατάργηση του Α.Τ.Κατούνας.

Η Επιστολή έχει ως εξής:
Κύριε Αρχηγέ,

    Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο αλλά και σε αναρτήσεις μπλοκ και ιστοσελίδων του διαδικτύου, προοιωνίζεται η αναδιάρθρωση των  Αστυνομικών Υπηρεσιών, με καταργήσεις και συγχωνεύσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών και Τμημάτων, θέλουμε να εκφράσουμε  με την επιστολή μας αυτή, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των μελών και συνδημοτών μας, για την μελλούμενη κατάργηση του Α.Τ.Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας.
    Κύριε Αρχηγέ,  το Α.Τ. Κατούνας με έδρα την ομώνυμη κωμόπολη, αστυνομεύει ένα νευραλγικό κομμάτι της ενδοχώρας του Ξηρομέρου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εγκληματικότητας και με ιστορία ιδρύσεως 10ετιών.....


   Aποτελούσε δε μέχρι προσφάτως την έδρα υπαγωγής των καταργηθέντων Αστυνομικών Σταθμών Φυτειών και Αρχοντοχωρίου.
    Πιστεύοντας ότι η κατάργηση του  Α.Τ Κατούνας όχι μόνο δεν θα επιλύσει αλλά αντιθέτως θα πολλαπλασιάσει προβλήματα αυξάνοντας την εγκληματικότητα, κάνουμε έκκληση όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ την διατήρησή του και την περαιτέρω ενίσχυσή του με αστυνομικό προσωπικό και τεχνικά μέσα, για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Με τιμή

http://konopinanews.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. μπραβο ρε παιδια αμα παρουν και την αστυνομια τα χωρια μας θα βογκιξουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλικάρια ειμαστε με σας μαζί σας. αυτο πρεπει να το παλεψουμε ολοι μαζι για να μεινη η αστυνομια στην κατουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο