Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ξεκίνησαν εργασίες για την ασφαλτόστρωση στο δρόμο Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι - Χρυσοβίτσα – Σουπί!


Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες στους Αντιπεριφερειάρχες κυρία Σταρακά, κύριο Λύτρα και στον Περιφερειάρχη κύριο Κατσιφάρα!

     Με χαρά διαπίστωσα χθες πηγαίνοντας για Παλαιομάνινα, ότι το έργο της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου και συγκεκριμένα το τμήμα Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι - Χρυσοβίτσα – Σουπί, το οποίο είχε Δημοπρατήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ήδη  κατασκευάζεται, από όπου και οι  φωτογραφίες.
   Θερμές ευχαριστίες στους Αντιπεριφερειάρχες κυρία Σταρακά, κύριο Λύτρα και στον Περιφερειάρχη κύριο Κατσιφάρα και γι αυτή την ασφαλτόστρωση, αυτού του δρόμου, στον οποίο υποφέραμε πολλά χρόνια.!!!

Αστακός 15/10/2015

Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

ΝΕΩΤΕΡΟ: 
Παναγιώτης Στάϊκος: Μια οφειλόμενη  διόρθωση  και συγνώμη 

Από  λάθος  αντίληψη- πληροφόρηση, ανέφερα ότι η ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλαομάνινα–Στρογγυλοβούνι -Χρυσοβίτσα εκτελείται με εργολαβία από την Περιφέρεια, ενώ το  τμήμα  αυτό  πληροφορήθηκα ότι εκτελείται από τον Δήμο Ξηρομέρου.  Από την  Περιφέρεια εκτελείται το τμήμα  Βαλόστρατο -Σουπί .
      Ασφαλώς θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον  Δήμαρχο κύριο Γαλούνη γι’ αυτό μου  το λάθος και να τον συγχαρώ για την ασφαλτόστρωση αυτών των τμημάτων από Παλαιομάνινα  μέχρι  Χρυσοβίτσα, όπου ο δρόμος ήταν ένα πραγματικό  μαρτύριο (οι φωτογραφίες  που έδειξα  στην προηγούμενη δημοσίευση   ήταν από αυτό το τμήμα).........

 
Χαίρομαι πραγματικά που  γίνεται επιτέλους  αυτό το έργο.!!!!
      Εύχομαι  να γίνει σύντομα και  το άλλο  κομμάτι  από Βαλόστρατο μέχρι Σουπί, που επίσης για χρόνια τώρα αποτελεί μια  ανοιχτή πληγή.
       Και εύχομαι η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας να συνεχιστεί και στην αποχέτευση και στα σφαγεία  και στον φωτισμό της περιοχής του κλειστού και σε άλλα έργα , προς όφελος των πολιτών και εάν αυτό γίνει θα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Αστακός  15/10/2015
Με  εκτίμηση

Παναγιώτης Στάϊκος

Πρώην Δήμαρχος Αστακού  





2 σχόλια:

  1. Τους εργαζομενους που εφτιαξαν τον δρομο
    ποιος θα τους ευχαριστησει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΡΕ ΕΛΕΟΣ. ΤΟΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΕΡΓΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΡΓΩΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ' ΤΣΑΚΙΕΤΑΙ ΛΥΚΟΣ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο