Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Χρυσόστομος Σαλτογιάννης: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Χρήστου Μπουρνάζου

        Πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ακαρνανικού Φυτειών Χρήστου Μπουρνάζου, δείγμα της αμέριστης αγάπης που είχε από τους συμπαίκτες του και όλους τους πατριώτες του. 
      Ο συμπαίκτης του, Χρυσόστομος Σαλτογιάννης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Χρήστου Μπουρνάζου.

Χρυσόστομος Σαλτογιάννης: Το δικό του αντίο προς τον Χρήστο Μπουρνάζο
     «Το τελευταίο δικό του  αντίο στέλνει μέσω της ιστοσελίδας του Ξηρόμερου News ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ακαρνανικού Φυτειών Σαλτογιάννης Χρυσόστομος στον φίλο του – συμπαίκτη του και πάνω από όλα άνθρωπο Μπουρνάζο Χρήστο που έφυγε πρόωρα από κοντά μας πριν λίγες μέρες για την γειτονιά των αγγέλων. 
      Ένας άνθρωπος παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας για όλους εμάς που ήμασταν στην οικογένεια του Ακαρνανικού.
Καλό σου ταξίδι φίλε μου.»

Στη μνήμη του Χρήστου Μπουρνάζου
       Πριν από το παιχνίδι της Κυριακής Ακαρνανικός Φυτειών – Αρχοντοχώρι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή........


   .....στη μνήμη του του αξέχαστου βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ακαρνανικού Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ήταν ένας αθλητής που άφησε πολλές ευχάριστες αναμνήσεις στους φιλάθλους, και  ο οποίος  μεσουράνησε την δεκαετία του '70 με την φανέλα του Ακαρνανικού.

Συγκίνηση, αναμνήσεις και ευχαριστίες: 
     Ο Θόδωρος Χολής από την Κωνωπίνα, παίκτης του ιστορικού Ακαρνανικού ευχαριστεί την ομάδα για την στάση της στη σιγή ενός λεπτού που τηρήθηκε στη μνήμη του αξέχαστου Χρήστου Μπουρνάζου. Η ανακοίνωση του Θόδωρου Χολή έχει ως εξής:
     «Με ικανοποίηση διάβασα ότι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, Χρήστου Μπουρνάζου, που έφυγε πρόωρα - πρόσφατα από τη ζωή.
        Η πράξη αυτή, υποδηλώνει τις ηθικές αξίες, που διέπουν διαχρονικά, την μεγάλη αυτή ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, που πρωταγωνιστεί με επιτυχία, σχεδόν μισό αιώνα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.
        Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την σημερινή ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ, ασφαλώς και δεν είχαν γεννηθεί, όταν ξεκινούσε την μεγάλη της πορεία η ομάδα, και ίσως, να μην γνώρισαν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα άκουσαν την ανιδιοτελή και από ψυχής προσφορά του αείμνηστου Χρήστου Μπουρνάζου, αλλά και των υπολοίπων παικτών, για το τράνεμα της φοβερής και τρομερής Ομάδας !
        Εύχομαι από ψυχής πάντα επιτυχίες για την Ομάδα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ με φιλικούς χαιρετισμούς στους ποδοσφαιριστές και στη Διοίκησή της!
Θεόδωρος Χολής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο