Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Απάντηση δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας στην Μείζονα αντιπολίτευση για το ΧΥΤΑ Παλαίρου

   Η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» της πλειοψηφίας που διοικεί τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας, απαντά στην μείζονα αντιπολίτευση για τα ΧΥΤΑ Παλαίρου.
Αναλυτικά:

Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ


     ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟ" ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ "35000 ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 35000 ΤΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ............

 
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΩΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 35000 ΤΟΝΟΙ ΑΛΛΑ 10000. ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝΑΖ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
        ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

      Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Υ.Γ.1ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ...
Υ.Γ.2 ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο  κ.κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΕΣΤΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...
     

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

14 σχόλια:

  1. αλλαξτε επιτελους τη φωτογραφια ετσι ηταν οι δεξαμενες του βιολογικου επι σολδατου τωρα ειναι σε καλο επιπεδο δεν ξεχειλιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί γράφετε με κεφαλαία?σας πνίγει το δίκιο;δεν απαντάτε στην ουσία για τον βιολογικό!όλο τριπλες είστε και ας μην θέλετε το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ......ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη ειναι η ανΑπτυξη που ονειρεύεται ο δήμαρχος να γίνει η Παλαιρος σκουπιδότοπος κ να μεταφέρονται σκουπίδια μεσα στο δρόμο το καλοκαίρι κ να χύνονται στους δρόμους για να λύσει το πρόβλημα της Λευκαδας με το αζημίωτο βεβαια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an katalaves kala ta skoupidia tis palairou tha pigainoun sti lefkada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γραφή με κεφαλαία σας μαρτύρησε σε όσα μέχρι σήμερα έχετε γράψει ως άσχετοι αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντιδήμαρχος από τη Πάλαιρο και οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Πάλαιρο το μόνο που τους απομένει είναι να πάνε σπίτια τους. Εκτός και περιμένουν υλικά ανταλλάγματα για τη ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι "μείζωνος αντιπολίτεση" ρε σκεπάρνια; Ξεκινήστε απο το "λόλα να ενα μήλο" και μετά ασχολήστε με τον δήμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πας εσυ σπιτι σου ανωνυμε που δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα. Τι ανταλλαγματα και κουραφεξαλα μας λες? Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα για τοεργο που προσφερουν οι Δημοτικοι Συμβουλοι της Παλαιρου και χωρις κανενα ανταλλαγμα. Ολο ψεμματα λεει η αντιπολιτευση απο οταν εχασε τις εκλογες γιατι ακομα δεν βρισκει παρηγορια. Τραβα να δεις οτι μπηκε σε λειτουργια ο βιολογικος των χυτα που τοσα χρονια θαβονται σκουπιδια και ξεχειλιζαν οι βρομιες απο παντου. Αλλα τοσα χρονια δε σας ενημερωνε η σημερινη αντιπολιτευση για τη λειτουργια των χυτα γιατι δεν τους συνεφερε να πουν για τα παρανομα κοντεινερ που ερχοταν με σκουπιδια απο αλλες περιοχες. Ποιος λοιπον περιμενε ανταλλαγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγες επώνυμα και πες για τα παράνομα κοντέινερ με σκουπίδια που ήρθαν στο ΧΥΤΑ και πότε. Να μας πεις τις περιοχές. Να πας στον εισαγγελέα τα στοιχεία σου ή φέρτε στο Δημοτικό Συμβούλιο να τα πάει ο Δήμαρχος και ο κ Φερεντίνος, ο κ Λιάπης και ο κ Μωραΐτης και όλο το ΔΣ. Διαφορετικά είσαι κοινός συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοτικοι συμβουλοι της Παλαιρου οτι στοιχεια εχετε για τους προηγουμενους στον εισαγγελεα.
    Αλλιως φοβοσαστε για τους αδηλωτους εργαζομενους στον χυτα,για τις παρανομες αναθεσεις που κανετε,για την παρανομη λειτουργια που σας κοινοποιησε η περιφερεια σε ελεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "μείζωνος αντιπολίτευση"..και θέλετε να κάνετε και υποδείξεις περι εκμάθησης μαθηματικών..., στην πρώτη γυμνασίου ξανά ο συντάκτης..και γρήγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10 χιλ τονοι από Λευκάδα. Δεν μας λέει όμως αν είναι τα τοξικά υπολείματα της επεξεργασίας ......Γιατί άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή και αίσχος πρώτα στους δημοτικούς συμβούλους της Παλαίρου που σαν μαριονέτες του Αποστολάκη ψήφισαν ΝΑΙ στα σκουπίδια της Λευκάδας με κατεβασμένο κεφάλι και την ουρά στα σκέλια. Τουλάχιστον ένας απαυτούς, νέος και μορφωμένος περιμέναμε ναχει φωνη και κότσια να υπερασπιστεί το συμφέρον της συμπολιτών του στη Ζαβέρδα! Δυστυχώς απογοήτευση.. στο τσεπάκι κι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο